0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

15.09.2024 17:00

2.kolo, Pražský | Praha | III. třída sk. C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Bohnická rezerva doma tahala za kratší konec


Branky


2

Čechoslovan bere další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reportáž z pohledu hostů 

 

Po skvělém prvním zápase jsme se nyní vydali na hřiště celku z Bohnic „B“, který svůj první zápas také zvládl. Vstup do utkání byl z naší strany výborný. Pokyn napadání soupeřovy rozehrávky se nám dařilo plnit skvěle. Získávali jsme odražené míče a diktovali tempo zápasu. První střely a útočné šance však ztroskotaly na brankáři soupeře, či na nepřesné střele. V 10. minutě jsme vhazovali aut na pravé straně a po odraženém míči se ke střele dostal záložník Nedialkov a hezkou střelou za vápnem rozvlnil síť brány soupeře – 0:1! Po našem vstřeleném gólu hra začala spíše stagnovat. Spousta míčů lítala vzduchem a z obou stran byla hra spíše nepřesná. Měli jsme však i nadále dost šancí. Např. Vagner, který šel sám na brankáře a svou střelou trefil tyč, kdy po odrazu nezvládl míč dorazit do prázdné brány. Také Soudil, který po fantastické přihrávce od Nevřaly běžel sám na brankáře, nezvládl svou šanci proměnit. Nicméně jsme ještě jednou zvládli před koncem poločasu síť rozvlnit! Po trase Botur – Francois – Vagner právě poslední jmenovaný vletěl do vápna jako lokomotiva a dokázal usměrnit Francoisův centr za zády brankáře domácích – 0:2!

 

Ideální první poločas skončil a bylo na čase vrhnout se do druhé stejně odvážně jako do předchozího. Opět se nám na začátku dařilo držet míč na svých kopačkách, čehož jsme v 55. minutě využili, neboť náš náskok zvýšil záložník Milan Kuba – 0:3! Od 60. minuty jsme trochu vypadli z tempa a soupeř přebral otěže utkání. Pramenila z toho tyč, kterou po jedné z útočných akcí nastřelil domácí útočník. Naštěstí se ukázalo, jak je důležité mít na lavičce hráče, kteří dokáží tým po svém příchodu na hřiště pozvednout a hned to bylo cítit. Klemš, Vízner, Andres, Horčička i Kunák týmu skvěle pomohli. Těsně před koncem utkání mohl dokonce Klemš po přiťuknutí Soudila zvýšit na 0:4, bohužel však svým obstřelem trefil pouze břevno soupeřovy branky.

 

Autor: Václav Forejtar

Sestavy


TJ Slovan Bohnice B
J. Lhotka [-] - T. Másílko [-] , M. Šomšák [-] , M. Šimpach [-] (46. F. Prokop [-] ) , A. Fousek [-] , T. Ridval [-] , R. Nouzák [-] , T. Nosek [-] , Š. Hudecký [-] (46. J. Přibyl [-] ) , A. Šimpach [-] (76. L. Klinka [-] ) , A. Šrut [-] (58. D. Drobný [-] )

SK Čechoslovan Chuchle B
V. Forejtar [-] - J. Botur [-] , J. Tichý [-] (73. J. Horčička [-] ) , L. Teichmann [-] - J. Soudil [-] , M. Nevřala [-] (61. T. Vízner [-] ) , Y. Neidialkov [-] , C. Francois [-] , M. Kuba [-] (61. E. Klemš [-] ) - A. Vlačuha [-] (80. R. Andrés [-] ) , E. Vagner [-] (61. H. Kunák [-] )

ŽK: 44. R. Nouzák , 72. T. Nosek - 11. M. Nevřala , 39. M. Kuba , 56. C. Francois , 61. E. Vagner .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: NOVOSÁD Jiří - VOLF Lukáš, MAHEL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tabulka Z Skóre B
1 SK Čechoslovan Chuchle B 3 24:1 9
2 TJ ABC Braník C 3 19:2 9
3 FK Loko Praha B 3 9:5 6
4 Ambassadors FC Praha 3 7:5 6
5 TJ Slovan Bohnice B 3 7:6 6

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Novák 8
2 Tum Thang Nguntual 3
3 Egor Vagner 3
4 Cédric Herlinde Jan Francois 3
5 Kamil Zelenka 3

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 7 77,8% 0
2 Václav Forejtar 5 100,0% 1
3 Venca Likeš 4 40,0% 0
4 Radek Hruška 4 40,0% 0

Zobrazit celou tabulku