3:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:3
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

12.10.2024 11:00

10.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Drama na umělce: Prague Raptors a Přední Kopanina B si rozdělily body po divoké remíze 3:3


Branky


54. L. Bužík , 62. A. Rizzi , 69. L. Bužík - 1. D. Urban , 13. R. Vágner , 83. R. Vágner (p.)
4

Sobotní dopolední utkání 10. kola 1. A třídy skupiny B mezi Prague Raptors a FC Přední Kopaninou B přineslo strhující podívanou, kterou by jen málokdo před zápasem čekal. Diváci, i když jich na tribunu dorazilo jen 20, mohli sledovat napínavý souboj, který skončil remízou 3:3. Oba týmy se v průběhu zápasu vystřídaly v roli vedoucího týmu, ale nakonec si rozdělily body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start Kopaniny

Hosté z Kopaniny začali zápas naprosto skvěle. Hned v první minutě se po rychlém úniku prosadil Daniel Urban a poslal svůj tým do vedení. Raptors, kteří možná podcenili začátek, působili laxně a Kopanina měla úvodní fázi utkání pod kontrolou. Ve 13. minutě Robert Vágner přidal druhý gól a hosté vedli už 2:0.

 

„Začali jsme výborně, rychlý gól nás nakopnul, a v prvním poločase jsme byli lepším týmem,“ komentoval trenér Kopaniny František Melounek. Přesto ale domácí nezůstali bez šancí – těsně před poločasem si vypracovali několik nebezpečných příležitostí, při kterých dvakrát trefili břevno. Kopanina s velkým štěstím udržela vedení do přestávky.

 

Po změně stran přišel na hřiště úplně jiný tým. Prague Raptors odstartovali druhý poločas v plném nasazení a začali tlačit svého soupeře. V 54. minutě snížil Leo Bužík na 1:2 a o několik minut později, v 62. minutě, vyrovnal Andrea Rizzi. Hosté z Kopaniny se ocitli pod obrovským tlakem a v 69. minutě znovu udeřil Bužík, který poslal Raptors do vedení 3:2. Domácí hráč byl po celý zápas nebezpečný a mohl přidat i další gól, ale brankář Pospíšil Kopaninu několikrát zachránil.

 

„Druhý poločas jsme absolutně nezvládli. Udělali jsme chyby pod tlakem, a proto soupeř vyrovnal a otočil,“ hodnotil druhou půli Melounek.

 

Když už se zdálo, že Raptors míří za vítězstvím, hostující trenér Melounek vsadil vše na jednu kartu. Změnil rozestavení na ofenzivní 3-5-2 a jeho tým začal hrát vabank. Tento tah se vyplatil. V závěrečných minutách utkání si Kopanina vytvořila tlak a dostala se k penaltě. První pokutový kop sice neproměnil Klouček, který míč poslal vysoko nad branku, ale o několik minut později přišla další šance. Tentokrát se míče ujal zkušený Robert Vágner, který s přehledem vyrovnal na konečných 3:3.

 

„Bod je pro nás cenný, zvlášť když jsme měli jen dva hráče na střídání. Jsem rád, že jsme to nevzdali a v závěru jsme srovnali,“ dodal spokojený Melounek.

 

Divoké utkání, plné šancí, zvratů a penalt, přineslo oba týmy cenný bod. Zatímco Raptors dominovali v druhém poločase, Kopanina ukázala odolnost a díky zlepšenému závěru si odváží remízu. Pro Raptors je to přesto ztráta, jelikož po výhře nad Meteorem doufali ve tříbodový zisk, který by je posunul blíže čelu tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


Prague Raptors Football Club
Kim Grant - trenér: Nejsem spokojen s naším výkonem, zejména v prvním poločase, kdy jsme soupeři až příliš usnadnili vstřelení dvou branek, kterým se dalo zabránit. Naše obranná činnost jak kolektivně, tak individuálně postrádala smysl, což umožnilo jejich útočníkovi volně běhat a vystřelit, a při jednoduché rozehrávce jsme nechali jejich hráče jen tak bez povšimnutí hlavičkovat. Prvních 30 minut jsme byli v obraně špatní, ačkoli se nám podařilo přeskupit síly a posledních 15 minut poločasu jsme hru kontrolovali efektivněji. Ve druhém poločase jsme ukázali zlepšení - hráli jsme cílevědoměji a solidněji. Prokázali jsme velký charakter, když jsme se vrátili do vedení, ale opět nastala chyba v obraně. Přestože jsme ve druhém poločase dominovali a vyslali přes 21 střel na branku, čtyřikrát trefili tyč a břevno a nevyužili jasné šance jeden na jednoho, nedokázali jsme zápas vyhralt. Jejich brankáři patří uznání za několik dobrých zákroků, ale my jsme mu to usnadnili tím, že jsme nebyli dostatečně kliničtí. Vyrovnávací gól byl frustrující, zejména proto, že bylo jasné, že k faulu došlo mimo hrací plochu. Neměla to být penalta a některá rozhodnutí rozhodčích byla přinejmenším šokující. Působí to spíše jako prohra vzhledem k tomu, že jsme měli vyhrát, kdybychom byli kliničtí před brankou a rozhodně lepší v obraně od začátku. Nicméně skutečnost, že jsme bojovali, zůstali šest zápasů neporaženi a ukázali, že můžeme konkurovat komukoli v soutěži, je pozitivním důkazem charakteru mého týmu. Do budoucna musíme od prvního hvizdu lépe bránit, abychom měli co největší šanci vyhrávat zápasy.

FC Přední Kopanina B
František Melounek - trenér: Byl to hodně divoký zápas z obou stran. Začali jsme hned v první minutě dobře a vedli jsme 1:0 díky Urbanovi. Oni k tomu přistoupili trošku laxně. Poločas byl v naší režii. Potom ke konci, nějak od 37. minuty nás začali svírat a trefili tam 2 břevna během sedmi minut. Ustáli jsme to a šli jsme do kabiny a řekli jsme si, že chceme pokračovat v tom samém jako jsme hráli v prvním poločase. Soupeř do nás však ve druhé půli vletěl hned od začátku a po našich chybách, které jsme udělali protože jsme byli pod tlakem, tak srovnali na 2:2. Pak měli zápas ve své režii a dali to na 3:2. Následně měl Bužík další 2 šance, ve kterých ho naštěstí vychytal náš brankář Pospíšil. Když jsme 20 minut před koncem prohrávali 2:3, tak jsem udělal rozestavení 3-5-2 a hráli jsme vabank, buďto 2:4 nebo 3:3. To se vyplatilo, vytvořili jsme si tlak a z tlaku vznikl pokutový kop. Šli jsme zahrávat penaltu, jenže se kluci nedomluvili a nepochopitelně si vzal balon Klouček a poslal míč 2 metry nad branku. Následně jsme furt pokračovali v tlaku a já jsem i musel zvyšovat hlas, aby kluci nepolevovali a stále pokračovali v tlaku. Opět z dalšího tlaku vyvrcholila druhá penalta. Tu už si vzal zkušený Robert Vágner a s přehledem jí proměnil na 3:3. Druhý poločas už se dohrál a pro nás je to cenný bod. Měl jsem na střídání jen 2 lidi, takže ve finále, po neúspěších je pro nás bod dobrý. Na Bužíka, který nám dal dvě branky jsem hráče upozorňoval, ale nehrajeme osobní obranu. Kluci si na něj měli dát pozor, ale sami kluci mi po zápase říkali, že je malinký a umí si dát před balon tělo a na 5-6 metrů je výborný. To je stejné, jako soupeř měl problémy s naším Danem Urbanem, také s ním měli velké problémy a ten kdyby dal 4 góly, tak se nikdo nemohl divit. Bohužel na umělé trávě ho začal tahat zadní stehenní sval. On chtěl pokračovat, ale já jsem ho do druhé půle nepustil, protože ho potřebujeme zdravého do dalších zápasů.

Sestavy


Prague Raptors Football Club
. Gonzalez [-] - R. Noon [-] , J. Olajoš [-] , . Cabranes [-] , D. Coelho [-] (55. D. Erakovič [-] ) - C. O´Dowd [-] (70. F. Constancio [-] ) , M. Houdek [-] , A. Cisse [-] (81. D. Bieliaiev [-] ) - L. Bužík [-] , D. Tarasenko [-] (55. A. Bém [-] ) , A. Rizzi [-]

FC Přední Kopanina B
K. Pospíšil [-] - D. Urban [-] (46. J. Klouček [-] ) , F. Melounek [-] , N. Salsa [-] , P. Čvirk [-] (84. R. Zavadil [-] ) , V. Veleba [-] , R. Vágner [-] , A. Kareš [-] , P. Hovorka [-] , F. Jančí [-] , Š. Vik [-]

ŽK: 19. J. Olajoš , 30. R. Noon , 32. D. Coelho , 37. . Cabranes , 65. M. Houdek , 65. L. Bužík , 75. F. Constancio - 51. Š. Vik , 65. R. Vágner , 73. P. Čvirk , 86. V. Veleba , 91. F. Melounek , 92. J. Klouček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ORTIKOV Akhrorjon - HEJMA Vojtěch, KUTIŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2024 22:03
Redakce Praha

Expert: Václav Ježdík
Tip experta: výhra domácích

Kopanina bude bez posil, tak to bude mít Leo Bužík jednoduché a když ne on tak Houdek. Tohle bude asi o více branek.

Redakce Praha

Expert: Václav Ježdík
Tip experta: výhra domácích

Kopanina bude bez posil, tak to bude mít Leo Bužík jednoduché a když ne on tak Houdek. Tohle bude asi o více branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Zlíchov 1914 10 31:12 23
2 SC Olympia Radotín 10 21:12 23
3 SK Zbraslav 10 17:12 18
4 SK Uhelné sklady Praha 10 24:16 15
5 Prague Raptors Football Club 9 20:12 15

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 12
2 Martin Ondruš 12
3 Daniel France 9
4 Jan Linhart 8
5 Michael Richard James Houdek 7

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 36 50,0% 1
2 Venca Likeš 33 45,8% 0
3 Jiří Klik 24 42,9% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku