Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 18:00

3.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotín si utkání na Uhelných Skladech zbytečně zkomplikoval


6

Třetí kolo přineslo velmi zajímavý souboj prvního celku tabulky z Radotína, který přijel na hřiště Uhelných Skladů. Favorit otevřel skóre již v první minutě a když ve 25. minutě zvyšoval Ježdík na 4:0 zdálo se být po zápase. Uhelné Sklady se však během 10 minut dostaly na dostřel a zápas byl ještě velmi zajímavý!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když ve 25. minutě zvyšoval Radotín již na 4:0 vypadalo vše na zcela jasnou věc.

Hosté začali zápas koncentrovaně, v rychlosti v nábězích a domácí doslova nestíhali. Valil se jeden útok za druhým na branku domácích a většina z nich skončila buďto gólovou střelou nebo gólovou šancí. Za stavu 0:4 ve 25. minutě si pak dali všichni z Radotína pauzu, jinak se to nedá vysvětlit. To, že padl gól na 1:4 ve 26. minutě to se stát může. Ve 35. padl gól na 2:4 a o minutu později na 3:4. Neustále ty samé akce. Z pravé strany podél lajny, seběhnutí, nahrávka na střed a prudká střela. Trenér Procházka se mohl na střídačce zbláznit, hráči Radotína uplně vypadli z role a samozřejmě hráčům Uhelek narostla křídla. Ty naštěstí dokázal přistřihnout ještě ve 45. minutě Podzemský, který si nádherně naskočil na rohový kop a hlavou zvýšil na 3:5. Do kabin se šlo za tohoto hokejového stavu.

Do druhé půle Radotín nastoupil opatrně. Zkoušel se spíše prosadit na brejky, což se mu i dařilo. Přesto však větší aktivitu měli domácí, kteří se několikrát snažili dostat před branku hostí, což se jim i podařilo, ale obrana to buď uhasila a nebo šanci zlikvidoval brankář Kendík, který chytil dvě nebo tři velmi dobré střely. Brejky, které Radotín měl bohužel nedotáhl. Jednou Bužík, který šel naprosto sám na brankáře. Několikrát přečíslení 3 na 2 nebo 3 na 1, ale nic se nezdařilo.

Zápas pravděpodobně rozhodla 60. minuta, kdy po trestném kopu reklamovali domácí ruku hostujícího hráče, který byl ve zdi. Rozhodčí však jejich přání nevyslyšel, penaltu neodpískal a hráč Uhelek rozhodčího hrubě urazil, za což dostal přímou červenou kartu. Muselo to být něco asi hodně peprného, protože rozhodčí neváhal ani vteřinu a domácího hráče ihned vyloučil. Domácí šli do deseti a zápas se zdál rozhodnutý. Přesto se ještě domácí dostali do několika závarů, které však hosté ubránili a po vystřídání čerstvých sil se již zápas dohrával. Zápas, který by za normálních okolností měl skončit třeba 2:7 nakonec skončil 3:5.

Hosté mají o čem přemýšlet, protože vést 4:0 a takhle si zkomplikovat život se jim může opravdu vymstít. 3 zápasy, 9 bodů a první místo v tabulce je asi snový začátek Radotína. Ale všechny zápasy, které zatím Radotín sehrál zatím ukázaly, že všechno ještě není zdaleka dokonalé.

Za zaslání reportáže děkujeme Zdeňku Krejčímu!



Ohlasy k zápasu


SK Uhelné sklady Praha
Oluwaseun Fasanya - trenér: Na tento zápas bych nejradši zapomenul. Byl to velmi těžký zápas. Nezačali jsme vůbec dobře. Inkasovali jsme hned v první minutě a prvních 25 minut zápasu bylo velmi špatných z naší strany. Dostali jsme 4 branky. Vzápětí po inkasované brance se nám však třemi góly povedlo dostat se na dostřel, ale těsně před koncem poločasu jsme dostali další branku na 5:3. Začátek druhého poločasu byl mnohem vyváženější, vypracovávali jsme si nějaké šance, ale soupeř také. Pak jsme dostali červenou kartu. Druhou červenou v druhém zápase za sebou. Mysleli jsme si, že rozhodčí po trestném kopu zapíská penaltu, kvůli ruce hráče ve zdi. To se však nestalo a jeden z našich hráčů něco pronesl směrem k rozhodčímu a byl vyloučen. Respektujeme nové pravidlo, že nikdo jiný než kapitán nemá mluvit s rozhodčím, ale bylo to přísné, protože to byl hodně emotivní moment pro nás, když prohráváme 5:3, ale respektujeme to. Po vyloučení jsme již neměli energii a sílu vyrovnat proti tak dobře hrajícímu soupeři. Co se týče změny, kterou jsme udělali po čtvrté brance, tak si myslím, že jsme si zvykli na to jak nás soupeř presuje, čímž jsme ztráceli míče. Začali jsme hrát rychleji a to vedlo k tomu, že se nám povedlo dát 3 branky a neztrácet tolik míčů. Zároveň se nám povedlo roztáhnout hru více do šířky a tam kombinovat.

SC Olympia Radotín
Petr Procházka - trenér: V zápase nám chyběl Doležel, Mašek a zraněný Bureš, naopak už byl k dispozici Štěpánek, jehož přestup se podařilo dotáhnout. A já si fotbal do 25.minuty neskutečně užíval. Hráli jsem rychle, důrazně a stříleli gól za gólem. Jako vždy spokojenost v životě trvá jen chvíli takže přišlo 10 minut hrůzy a tři obdržené branky. A všechny naprosto stejné. Naštěstí jsme dali do poločasu na 3:5 krásnou hlavičkou Podzemského a druhé naše štěstí byla červená pro soupeře, který si tím přerušil tlak na naši branku. Takže máme 3 body a spoustu podnětů na zamyšlení. Na tabulku se teď hezky kouká, ale po třech kolech je to jen to podívání, nic to neznamená.



Sestavy


SK Uhelné sklady Praha
T. Beneš [-] - M. Ondruš [-] , J. Lacina [-] (64. A. Ibragim [-] ) , O. Jireček [-] (74. M. Drozd [-] ) , D. Ondruš [-] (87. O. Školud [-] ) , J. Lukáš [-] (87. . Ribeiro [-] ) , L. Zilvar [-] , D. Belán [-] , O. Koc [-] (87. N. Buriev [-] ) , J. Ramba [-] , D. Vrchota [-]

SC Olympia Radotín
J. Kendík [-] - J. Pavel [-] , J. Štěpánek [-] , L. Bužík [-] (80. F. Horváth [-] ) , P. Ježdík [-] , L. Podzemský [-] (80. M. Hraško [-] ) , O. Suchan [-] , O. Kulíšek [-] , D. Hollý [-] (64. J. Hraško [-] ) , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] (80. D. Mareš [-] )

ŽK: 43. M. Ondruš , 43. J. Ramba - 40. J. Ježdík . ČK: 62. D. Belán .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PYTLOUN Ladislav - STĚHULE Borek, VLASTNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Utkání dvou celků s ambicemi hrát vysoko pro sebe urvnou domácí Uhelné sklady nejtěsnějším možným rozdílem.

Redakce Praha

Expert: Josef Maršálek
Tip experta: výhra domácích

Uhelné Sklady Radotín potrápí a vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích