Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2024 10:30

3.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Braník deklasoval Nebušice a připsal si první výhru v sezoně


Branky


6

V sobotní dopoledne se ve třetím kole 1. A třídy skupiny B, utkali domácí FC Nebušice s hostujícím týmem ABC Braník. Na hřišti v Nebušicích se odehrál zápas plný krásných akcí, který nakonec skončil drtivým vítězstvím hostů 6:0. Braník si tak po dvou zápasech, ve kterých nezvítězil, připsal první výhru sezóny a posunul se tabulkou směrem nahoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý začátek Braníka a tvrdý trest pro Nebušice

Utkání začalo v rychlém tempu a domácí Nebušice se na jeho začátku snažily prosadit. Hráči Nebušic se několikrát tlačili do pokutového území Braníka a vyslali několik střel na bránu. Obrana hostů však všechny pokusy dokázala zablokovat a odolat počátečnímu tlaku.

Zlomový moment přišel v 15. minutě, kdy Tomáš Platil z přímého kopu nádherně zakroutil míč k tyči a otevřel skóre na 1:0 pro Braník. Tento gól dodal hostům sebevědomí a odstartoval jejich střeleckou show. O osm minut později se k míči dostal Marco Ceccarelli, nová posila Braníku a zvýšil na 2:0. Braník dál dominoval a v 31. minutě přidal třetí branku Petr Hejduk. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0 pro hosty.

 

 

 

Braník pokračuje ve své jízdě

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Nebušice, kterým se v předchozím zápase nepodařilo vzdorovat Přední Kopanině (prohra 1:8), se snažily najít způsob, jak zastavit rozjetý Braník, ale nedařilo se jim. Naopak, hosté pokračovali ve své efektivní hře a přidávali další góly. 

V 54. minutě se prosadil Dominik Kocourek a zvýšil na 4:0. Nebušice byly bezradné a nedokázaly najít odpověď na přesnou a rychlou hru soupeře. V 72. minutě přidal svůj druhý gól Marco Ceccarelli a o devět minut později zpečetil skóre na 6:0 Tomáš Platil, který se trefil podruhé v zápase.

Po zápase byl trenér Nebušic Martin Skočdopole zjevně zklamaný. „Pokud nenajdeme náhradu za některé klíčové hráče, těžko budeme konkurenceschopní. Vaříme z vody a zkoušíme nové útočné dvojice. Budu apelovat na vedení, aby se nám ještě povedl příchod nějakého útočníka,“ řekl Skočdopole, který se netajil obavami z budoucího vývoje týmu. 

Naopak, trenér Braníka Petr Hejduk mohl být se svým týmem spokojený. „Dnes musím být spokojen nejenom s výsledkem, ale i s výkonem mužstva. Ve hře jsou stále ještě nedostatky, potřebujeme trochu ustálit sestavu, ale věřím, že až si tohle sedne, budeme předvádět ještě kvalitnější hru,“ hodnotil Hejduk, který zdůraznil význam fyzické připravenosti svého týmu v horkém počasí. „Vysoká výhra nám udělala radost, protože v minulých zápasech včetně loňské sezóny jsme se právě v koncovce dost trápili,“ dodal.

Pro Nebušice znamená tato drtivá prohra další těžkou ránu, zatímco Braník si po tomto přesvědčivém výkonu odnáší důležité tři body a povzbuzení do dalších zápasů. Braník nyní bude chtít na tento úspěch navázat doma proti Slivenci, zatímco Nebušice musí co nejdříve najít způsob, jak se zlepšit a získat své první vítězství sezóny. V příštím kole se o to pokusí na hřišti Střešovic.

 



Ohlasy k zápasu


FC Nebušice
Martin Skočdopole - trenér: Narazili jsme na dalšího extrémně kvalitního soupeře v tadyté soutěži. Je to pro nás extrémně složité, protože první dvě kola na úvod máme proti divizním béčkům a teď proti týmu, který minulou sezónu sestoupil z přeboru. Trošku jsem doufal, že když kapitán Braníku Vybíral dostal v minulém zápase červenou kartu, tak že to bude trošku snazší pro nás a že narazíme na mladé běhavé kluky a že se sestavou, kterou jsme měli bychom mohli uhrát nějaký solidní výsledek. Bohužel potom, co jsem viděl soupisku soupeře, tak jsem trošku čuměl po pravdě. Přišel jim ze Slaného Kocourek s Ceccarellim, který ještě minulý týden dával proti Přední Kopanině gól v divizi. Takže opět proti nám nastoupil trošku ustřelený tým. Ve druhém poločase jsme již fyzicky odpadli a soupeř nás přejel. První poločas byl ještě hratelný a opět se potvrdilo, že nejsme schopni dát gól ani z tisíciprocentní šance. Také se projevilo, že nám chytal golman, který byl tři čtvrtě roku zraněný a absentoval brankář Pavel Krystyník, který proti Kopanině zachytal minule výborně. Braník byl na rovinu o parník někde jine. Tento tým bych řadil na dalšího aspiranta na postup do přeboru, že se asi brzy vrátí, pokud se jim podaří udržet tento kádr. Jsou tam mladí kluci, atletičtí, technicky a takticky vyspělí. Neustále si mění pozice, celých 90 minut běhali a když vystřídali, tak se jejich kvalita vůbec nesnížila a možná se ještě zvýšila. Za stavu 5:0 se také těm klukům hraje jinak. Odchod Fedora byl pro nás špatný, protože s ním odešlo asi 35 gólů z minulé sezóny. Hrajeme vyšší soutěž a de facto hrajeme bez útočníka. Jestli se nepodaří náhrada za něj, tak těžko budeme konkurence schopní. Vaříme z vody a zkoušíme nové útočné dvojice a budu apelovat na vedení, aby se ještě povedl příchod nějakého útočníka.

TJ ABC Braník
Petr Hejduk - trenér: Dnes musím být spokojen nejenom s výsledkem, ale i s výkonem mužstva. Ve hře jsou stále ještě nedostatky, potřebujeme trochu ustálit sestavu. Dotáhli jsme sice některé přestupy, ale chyběl kapitán Marek Vybíral a někteří další hráči. Věřím, že až si tohle sedne, budeme předvádět ještě kvalitnější hru. Měli jsme trochu štěstí v úvodu zápasu, kdy se domácí tlačili do našeho pokutového území a několikrát vystřelili směrem na bránu. Obraně se podařilo všechny střelecké pokusy zablokovat. Zlomem byla naše první branka z přímého kopu, kdy se k tyči trefil Tomáš Platil. Přišlo mi, že náš tým se po fyzické stránce lépe vyrovnal s velkým vedrem a ve zbytku zápasu jsme už s jistotou šli za vítězstvím. Vysoká výhra nám udělala radost, protože v minulých zápasech včetně loňské sezóny jsme se právě v koncovce dost trápili.



Sestavy


FC Nebušice
M. Kostříž [-] - M. Svoboda [-] , M. Schierreich [-] (67. F. Squibb [-] ) , J. Macej [-] (46. M. Kopecký [-] ) , T. Přerost [-] , Y. Yessirkegenov [-] , L. Kulhavý [-] (67. F. Dimitrov [-] ) , J. Jelínek [-] , O. Alimbekov [-] , O. Hollmotz [-] (82. M. Blažka [-] ) , J. Pavlů [-]

TJ ABC Braník
A. Paleček [-] - D. Hejduk [-] , P. Hejduk [-] (63. A. Hucl [-] ) , J. Sklenář [-] (63. F. Kozák [-] ) , V. Kodytek [-] (63. L. Palko [-] ) , M. Ceccarelli [-] , D. Kocourek [-] , D. Nykyforuk [-] (76. D. Tomeček [-] ) , J. Macho [-] , J. Řemenář [-] , T. Platil [-]

ŽK: 62. J. Jelínek , 66. O. Hollmotz , 73. M. Kopecký , 81. J. Pavlů - 59. D. Hejduk , 70. M. Ceccarelli .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Chrudimský Jan - VLASTNÍK Jan, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Braník víceméně udržel přeborový kádr a proti nováčkovi soutěže nebude mít problém dokráčet k pohodlné výhře 2:5

Redakce Praha

Expert: Josef Maršálek
Tip experta: výhra hostů

Braník je na vítězné vlně a zvítězí 3:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů