Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2024 17:00

3.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlíchovský triumf a pětigólová kanonáda proti Modřanům


6

 V nedělním odpoledni se na hřišti FK Zlíchov odehrál zápas třetího kola 1. A třídy skupiny B mezi domácími FK Zlíchov a SK Modřany. Zápas, který začínal v 17:00 hodin, přinesl dramatickou podívanou plnou zvratů a skvělých fotbalových momentů. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Modřan se do zápasu vrhli aktivně a už ve 2. minutě se jim podařilo jít do vedení, když Ondřej Toman tečoval nepřesnou střelu a překonal brankáře domácích Žežulku. FK Zlíchov však rychle zareagoval. Hráči se nevzdali a tlačili na obranu Modřan s cílem vyrovnat. V 19. minutě se domácím podařilo po rohovém kopu a závaru v pokutovém území srovnat skóre, když se prosadil Dennis Nsingani. O pět minut později přišel další zvrat. Michal Černohorský si připravil míč k přímému kopu a krásnou střelou překonal hostujícího brankáře Matěje Kováře. Zlíchov otočil skóre na 2:1.

Zbytek první půle se nesl v duchu tvrdých osobních soubojů a boje o každý centimetr hřiště. Oba týmy se snažily vytvořit si šance, ale obrany pracovaly spolehlivě. Na konci první půle se Zlíchov dostal do velké příležitosti, kterou však nevyužil, a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

Druhý poločas začal ve stejném tempu jako ten první. Hosté z Modřan museli otevřít hru a snažili se vyrovnat. To však otevřelo prostor pro rychlé protiútoky domácího týmu. V 64. minutě využil jeden z brejků opět Nsingani a zvýšil náskok Zlíchova na 3:1. O čtyři minuty později přidal gól Samuel Karmazín a Zlíchov odskočil na rozdíl tří branek.

Hosté se ale nevzdávali a v 75. minutě se jim podařilo snížit na 4:2. Ondřej Toman využil nedorozumění v obraně Zlíchova a chladnokrevně zakončil. Jenže to bylo ze strany Modřan vše. V 82. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Matěj Lukes, ale Zlíchov si svůj náskok pohlídal a v samotném závěru přidal pátý gól, o který se postaral opět Karmazín, čímž zpečetil vítězství svého týmu na konečných 5:2.

Vítězství 5:2 je pro FK Zlíchov skvělým výsledkem a posouvá je tabulkou na pátou příčku. Pro Modřany zůstává mnoho otázek, ale přesto předvedly bojovný výkon, který jim může být inspirací do dalších zápasů.

Na ty nejzajímavější momenty se můžete podívat zde.



Ohlasy k zápasu


FK Zlíchov 1914
Václav Bellada - trenér: Modřany jsou tradiční soupeř a z předchozí sezony jsme jim měli co vracet. Nezačali jsme vůbec dobře a hned v 1. minutě prohrávali. Nepřesnou střelu šťastně umístil do brány jeden z hostujících útočníků. Ihned jsme se snažili být aktivní, ale hosté přijeli s totálním presinkem, a tak se míč velmi často nakopával. Vyrovnání jsme se dočkali v 15. minutě po zužitkovaném rohovém kopu. O pár minut později jsme se prosadili z přímého kopu a během chvíle otočili stav. I nadále to byl zápas plný osobních soubojů. Na konci první půle jsme se dostali do obrovské šance, kterou jsme ale neproměnili. Druhá půle byla ve stejném duchu, s tím, že hosté museli hru více otevírat. Tím se nám naskytovala možnost rychlých brejků. V 64. a 68. minutě jsme dva brejky využili a odskočili na pohodlný rozdíl tří branek. V 75. minutě hosté snížili po nedorozumění v naší obraně, ale další šanci už neměli. Naopak jsme udeřili ještě jednou my a zvítězili tak 5:2.




Sestavy


FK Zlíchov 1914
J. Žežulka [-] - D. Nsingani [-] (73. L. Chalupa [-] ) , M. Černohorský [-] , M. Lukes [-] , O. Halbich [-] (87. J. Slabyhoud [-] ) , J. Kravčík [-] , S. Karmazín [-] , K. Schulz [-] , Š. Vošta [-] , . Selyvonenko [-] (79. M. Gothard [-] ) , J. Šrédl [-]

SK Modřany
M. Kovář [-] - O. Toman [-] , V. Lenert [-] , M. Šídlo [-] , L. Martinák [-] , P. Šatný [-] , D. Baran [-] , J. Flídr [-] (37. R. Jelínek [-] ) , M. Vošta [-] , P. Mlejnek [-] , M. Hoskovec [-] (64. M. Horňáček [-] )

ŽK: 23. M. Lukes , 89. L. Chalupa - 70. M. Šídlo , 81. R. Jelínek . ČK: 82. M. Lukes .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Štěpán - HODÁNEK Jaroslav, VONDRÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Soubojový zápas, který příliš krásy nenabídne. Po výsledku 1:1 budou nakonec s dělbou bodů spokojeny oba týmy.

Redakce Praha

Expert: Josef Maršálek
Tip experta: remíza

Tady opravdu nevím a tak tipnu remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích