1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

25.08.2024 17:00

3.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Slivenec padl doma s Přední Kopaninou B, Štěpán Hájek zazářil hattrickem


Branky


6

Třetí kolo 1. A třídy skupiny B přineslo napínavý zápas mezi AFK Slivenec a rezervním týmem Přední Kopaniny. Oba týmy měly po druhém kole slušnou formu a chtěly na ni navázat i v tomto utkání. Slivenec, povzbuzen vysokou výhrou 6:0 nad Meteorem v minulém kole, vstupoval do zápasu s odhodláním pokračovat v úspěšné sérii. Přední Kopanina B naopak přijela se sebevědomím po dominantní výhře 8:1 nad Nebušicemi. Nakonec to byli hosté, kdo si po dramatickém utkání odnesl všechny tři body díky skvělému výkonu Štěpána Hájka, který vsítil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start Slivence

Zápas začal pro Slivenec slibně. Domácí tým byl od začátku aktivní a už ve 13. minutě se ujal vedení zásluhou Tomáše Adamce, který chladnokrevně zakončil rychlou akci z levé strany hřiště. Trenér Slivence Aleš Majer pochválil své svěřence za úvodní nápor: "Nám se povedl úvod zápasu, hráli jsme aktivně a vytvářeli jsme si šance." 

Hosté z Přední Kopaniny ale na inkasovanou branku rychle zareagovali a postupně začali přebírat kontrolu nad hrou. Ve 29. minutě přišel první zlom, kdy Štěpán Hájek, jeden z hráčů áčka, kteří nastoupili v dresu rezervy, srovnal na 1:1. O pouhých sedm minut později přidal Hájek další branku a poslal hosty do vedení 2:1. "Slivenec byl od začátku aktivní a my k zápasu přistoupili laxně. Potom ten gól kluky trošku probral a poté jsme vzali zápas do svých otěží," uvedl trenér Přední Kopaniny František Melounek.

Po přestávce udělali hosté jednu důležitou změnu, když do hry nastoupil Martin Lískovec, nová posila z Vyšehradu. Tento tah se ukázal jako klíčový, protože Lískovec přinesl potřebnou energii a pomohl svému týmu udržet tlak na domácí. V 51. minutě pak opět úřadoval Štěpán Hájek, který dovršil svůj hattrick a zvýšil na konečných 3:1. "O poločase jsme udělali jednu změnu. Dotáhli jsme přestup Martina Lískovce, a protože byl po zranění, chtěli jsme ho vidět alespoň celý jeden poločas. Ta změna se osvědčila a Lískovec potvrdil, že může hrát, takže velká spokojenost," dodal Melounek.

Slivenec se sice nevzdal a do konce zápasu si vytvořil několik dobrých příležitostí, ale chyběla jim přesnost v zakončení. "Do konce zápasu jsme měli několik velmi dobrých šancí, kdy nám vždy chyběl kousek. Zápas jsme odmakali a přestože výsledek není takový, jaký jsme chtěli, tak ze hřiště odcházíme se vztyčenou hlavou," komentoval Majer.

Přední Kopanina B si tak odváží cenné tři body a po třech kolech má na kontě šest bodů. Slivenec, který ukázal bojovného ducha, bude chtít napravit zaváhání v příštím kole na hřišti silného Braníku. Diváci na stadionu si užili napínavý zápas a oběma týmům připravili na A třídu velmi dobrou kulisu.

   


Ohlasy k zápasu


AFK Slivenec
Aleš Majer - trenér: Soupeř nastoupil ve velmi silné sestavě. Nám se povedl úvod zápasu. Do konce prvního poločasu jsme dostali dvě slepené branky. Ve druhém poločase jsme inkasovali potřetí. Do konce zápasu jsme mëli nekolik velmi dobrých šancí, kdy nám vždy chyběl kousek. Zápas jsme odmakali a přestože výsledek není takový, jaký jsme chtěli, tak ze hřiště odcházíme se vztyčenou hlavou.

FC Přední Kopanina B
František Melounek - trenér: Do zápasu jsme vstupovali s tím, že chceme navázat na výhru s Nebušicema, což se potvrdilo. Akorát hra tomu vůbec nenasvědčovala prvních 15 minut. Ve 13. minutě jsme hned dostali gól. Slivenec byl od začátku aktivní a my k zápasu přistoupili laxně. Potom ten gól kluky trošku probral a poté jsme vzali zápas do svých otěží a pak už byl výsledek jaký byl. O poločase jsme udělali jednu změnu. Dotáhli jsme přestup Martina Lískovce a protože byl po zranění, tak jsme ho chtěli vidět alespoň celý jeden poločas.Takže Jančí šel dolů a Lískovec nastoupil. Ta změna se osvědčila a Lískovec potvrdil, že může hrát, takže velká spokojenost. Hrálo za nás i pár hráčů áčka, kteří se potřebovali rozehrát jako Daniel Urban nebo Luboš Kučera nebo Štěpán Hájek. Po zápase jsme byli rádi, že jsme urvali 3 body a ze 3 zápasů máme 6 bodů, což si myslím, že není zas tak špatné.

Sestavy


AFK Slivenec
M. Šilhavý [-] - O. Adamík [-] , J. Kraus [-] , J. Maršálek [-] (79. M. Eichler [-] ) , O. Míča [-] (74. D. Janiček [-] ) , T. Cejnar [-] (79. A. Rozman [-] ) , P. Novák [-] , J. Vávra [-] (52. L. Kácovský [-] ) , D. Pankuch [-] , J. Homola [-] , T. Adamec [-]

FC Přední Kopanina B
L. Zavadil [-] - M. Salimehmed [-] , D. Urban [-] (85. Š. Bíro [-] ) , Š. Hájek [-] , Š. Vik [-] , L. Kučera [-] , V. Veleba [-] , F. Jančí [-] (46. M. Lískovec [-] ) , F. Zelenka [-] , V. Kočí [-] , A. Kareš [-] (61. R. Zavadil [-] )

ŽK: 55. P. Novák , 61. L. Kácovský , 65. O. Adamík - 20. F. Jančí , 63. V. Veleba , 91. J. Tržický .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: ŠVORC Jan - PLECITÝ Pavel, PAZDERSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Vyrovnaný zápas nakonec překlopí na svojí stranu Kopanina díky silné lavičce a gólu v závěru zápasu.

Tip: výhra hostů

Vyrovnaný zápas nakonec překlopí na svojí stranu Kopanina díky silné lavičce a gólu v závěru zápasu.

Redakce Praha

Expert: Josef Maršálek
Tip experta: výhra domácích

Vyhrajeme těsně 2:1 a já dám gól a připíšu si asistenci (doufám :))

Redakce Praha

Expert: Josef Maršálek
Tip experta: výhra domácích

Vyhrajeme těsně 2:1 a já dám gól a připíšu si asistenci (doufám :))

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích