0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2024 10:00

2.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlíchov remizoval s Raptors. Bránění v hlubokém bloku přineslo cenný bod


Branky


6

Fotbalisté FK Zlíchov si ve druhém kole 1. A třídy skupiny B připsali cenný bod po bezbrankové remíze s Prague Raptors. V zápase, kde oba týmy měly své šance, nakonec rozhodla pevná defenziva domácích a nevyužité příležitosti hostů. Pro Zlíchov, který se musel obejít bez šesti hráčů základní sestavy, je remíza s jedním z nejnáročnějších soupeřů soutěže úspěchem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlíchov sázel na brejky, Raptors na kombinaci

Vědomi si síly Raptors a vlastních oslabení, trenér Zlíchova Václav Bellada zvolil taktiku bránění v hlubokém bloku a čekání na rychlé protiútoky. Tento přístup se ukázal jako účinný, když Zlíchov v prvním poločase nejen úspěšně odolával tlakům soupeře, ale dokázal si vytvořit tři nebezpečné šance. Hostující Raptoři sice měli častější držení míče a dvě velké příležitosti, ale chybělo jim přesnější zakončení.

Druhá půle plná šancí, ale bez gólů

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Raptoři nadále kontrolovali hru, ale přes dobře organizovanou obranu Zlíchova se nemohli prosadit. I když hosté měli jednu velkou šanci, domácí tým byl paradoxně blíže k rozhodujícímu gólu. Největší příležitost přišla v 83. minutě, kdy brankář Raptors chyboval, ale lob domácího hráče z brankové čáry vykopl jeden z obránců.

Trenér Zlíchova Václav Bellada po zápase vyjádřil spokojenost s výsledkem: „Raptoři drželi míč, kvalitním pohybem a kombinacemi se snažili rozbít náš obranný blok. I přes velké držení míče Raptorů jsme si vypracovali více nebezpečných šancí a za mě je remíza spravedlivá.“

Zápas tak skončil bez gólů, ale oba týmy mohou být s výsledkem spokojeny. Zlíchov získal důležitý bod proti silnému soupeři, zatímco Raptoři, i přes ztrátu, ukázali svou kvalitu a dominanci v držení míče a připsali si první bod v letošním ročníku.



Ohlasy k zápasu


FK Zlíchov 1914
Václav Bellada - trenér: Vědomi si síly Raptorů a naší absence šesti hráčů základu jsme zvolili bránění v hlubokém bloku a hru na rychlé brejky. Obraz hry byl po celý zápas stejný – Raptoři drželi míč, kvalitním pohybem a kombinacemi se snažili rozbít náš obranný blok. V prvním poločase z toho vznikly dvě velké šance, ale neproměněné. My jsme se dostali do tří nebezpečných brejků, ale chybělo nám kvalitnější zakončení. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Hosté měli jednu velkou šanci, my tři. A právě my jsme mohli být ti šťastnější, když v 83. minutě udělal chybu hostující brankář, ale lob našeho hráče vykopával z brankové čáry jeden z obránců. I přes velké držení míče Raptorů jsme si vypracovali více nebezpečných šancí a za mě je remíza spravedlivá.




Sestavy


FK Zlíchov 1914
J. Žežulka [-] - L. Tománek [-] (69. J. Černý [-] ) , M. Černohorský [-] , D. Boubín [-] , T. Wolf [-] , J. Kravčík [-] , S. Karmazín [-] , K. Schulz [-] , Š. Vošta [-] , . Selyvonenko [-] , J. Šrédl [-] (84. J. Slabyhoud [-] )

Prague Raptors Football Club
M. Uzih [-] - D. Erakovič [-] , J. Olajoš [-] , F. Constancio [-] - M. Houdek [-] , . Cabranes [-] (66. . Rodriguez [-] ) , C. O´Dowd [-] - A. Molino [-] (66. M. Tsipkalo [-] ) , D. Tarasenko [-] , D. Bieliaiev [-] (66. I. Tonchev [-] ) , K. Shnani [-] (66. D. Lupu [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: STĚHULE Borek - VLASTNÍK Jan, CHRENKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Lukáš Kácovský
Tip experta: remíza

Minulou sezónu byli Raptors jednoznačně nejlepší tým, proti kterému jsme hráli. Pokud budou oba celky kompletní mírně bych favorizoval Raptors. Co si ale pomatuji, tak Raptoři mívají na začátku soutěže dost absencí. Tak zkouším na kvalitní Zlíchovské trávě tipnout remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích