Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

8:1
(3:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

17.08.2024 17:00

2.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

VIDEO: Přední Kopanina B deklasovala Nebušice, zářili mladíci


Branky


3. T. Barratt , 39. T. Barratt , 46. J. Klouček , 51. F. Jančí , 60. V. Kočí (p.) , 79. V. Veleba , 86. F. Jančí , 87. T. Barratt - 82. M. Svoboda
6

Fotbalisté Přední Kopaniny B si ve druhém kole 1. A třídy skupiny B spravili chuť po úvodní porážce a na domácím hřišti rozdrtili Nebušice 8:1. Tento drtivý výsledek výrazně ovlivnili mladí hráči Kopaniny, kteří se ukázali jako výrazná posila z širšího kádru jejich áčka. Zápas rozhodly nejen jejich rychlost a taktické schopnosti, ale i široká lavička domácích, která umožnila domácímu trenérovi  Františku Melounkovi prostřídání a udržení vysokého tempa po celý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladíci dominovali už od úvodu, ale naděje držel skvěle chytající Krystyník

Už od úvodního hvizdu bylo patrné, že Kopanina je odhodlána napravit si reputaci po předchozím debaklu 1:6. Hned ve třetí minutě otevřel skóre Timothy Barratt, který se během zápasu blýskl hattrickem. Hosté z Nebušic se pokusili reagovat, ale nedokázali si vytvořit výraznější šance, naopak domácí tým nadále zvyšoval svůj tlak. V 39. minutě přidal další branku Jakub Klouček a těsně před přestávkou opět Barratt zvýšil na 3:0.

 

Totální dominace ve druhé půli

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Kopanina neubírala na intenzitě, a i přes několik střídání udržela vysoké tempo. V 51. minutě se trefil Filip Jančí, který se prosadil hned dvakrát, a v 60. minutě Václav Kočí proměnil penaltu. Hosté z Nebušic se sice snažili zápas ještě zdramatizovat a Matěj Svoboda v 82. minutě vstřelil čestný gól, ale Kopanina rychle odpověděla dalšími dvěma brankami. Nejprve Jančí dovršil svůj výkon druhým gólem v 86. minutě a hattrick zkompletoval Barratt v 87. minutě.

Trenér Nebušic Martin Skočdopole po zápase uznal kvality soupeře a litoval absence klíčových hráčů. „Narazili jsme na soupeře, který byl takticky i rychlostně na zcela jiné úrovni než my. S dvěma střelami na branku za celý zápas se prostě vyhrát nedá,“ zhodnotil Skočdopole. Přes vysokou prohru vyzdvihl výkon svého brankáře Pavla Krystyníka, který uchránil Nebušice od ještě drtivější porážky.

Naopak Vladimír Střelec vedoucí mužstva Kopaniny neskrýval spokojenost. „Zápas rozhodla kvalita, kterou jsme měli v našich mladých hráčích. Ti, co přišli z lavičky, se ukázali skvěle a výsledek je nakonec dost drastický,“ uvedl Střelec, který zároveň ocenil široký kádr svého týmu, jenž mu umožnil udržet vysoké tempo hry až do závěrečného hvizdu.

Kopanina tak jasně ukázala, že má v mladých hráčích velký potenciál a pokud se jí vyhnou souběhy áčka a béčka, může být aspirantem na postup. Naopak Nebušice čeká tvrdá práce a příprava na další zápas doma s Braníkem.



Ohlasy k zápasu


FC Přední Kopanina B
Vladimír Střelec - vedoucí mužstva: Zápas rozhodla kvalita, kterou jsme měli v našich mladých hráčích. To jsou hráči se kterými se počítá do širšího kádru áčka, takže se ukázala ta kvalita. Měli jsme i velmi silnou lavičku, kde jsme měli naše odchovance dorostence a mohli jsme to prostřídat. Řekl bych, že výsledek je drastický protože Nebušice tak špatné nebyly, ale někdy se to takhle sejde. Ze začátku to nevypadalo vůbec, že by zápas měl takto skončit, ale postupem času se projevila kvalita našich mladých hráčů, kdy to jsou všechno mladí a běhaví kluci, kteří zápas otočili na svou stranu. My jsme do druhého poločasu nic neměnili jen jsme to prostřídali, abychom dali šanci i dalším hráčům, protože máme široký kádr. Ti co tam šli se všichni projevili velmi dobře.

FC Nebušice
Martin Skočdopole - trenér: Nemá se cenu na cokoliv vymlouvat. Narazili jsme na soupeře, který byl takticky i rychlostně na zcela jiné úrovni než my. U nás se navíc projevila absence kapitána Pavlů a Jiřího Jelínka. Bohužel doplácíme na to, že nám odešel klíčový útočník Fedor do Střešovic a de facto hodně improvizujeme co se týče útoku. Bohužel se dvěma střelama na branku za celý zápas se proti takovému soupeři zápas vyhrát nedá. Nám dělali obrovské problémy hráči jako Bradáč, kterého jsme absolutně nestíhali. Díky bohu za to, že jsme měli v brance Pavla Krystyníka, který chytli dalších 7 nebo 8 gólů. Není možné, aby hráči Kopaniny doráželi 4x a naši hráči na to jen koukali. Pavel se snažil jako blázen, chytal výborně. První poločas skončil 3:0 a to jen díky našemu brankáři. Ve druhém poločase nás soupeř úplně přejel. Někteří hráči dostali nějaké taktické pokyny, ale nezvládali je plnit. Zápas se nám zhroutil hned v první nebo druhé minutě, kdy jsme dostali první gól. Poté se hra zhroutila jako domeček z karet. Kopanina byla až ustřelená rychlostě. U nich bude hodně záležet jestli budou mít souběh áčka a béčka. Pokud budou mít souběh tak to bude hratelný soupeř, ale pokud souběh mít nebudou tak mají neuvěřitelnou sílu. Ti hráči ze širšího kádru jsou velmi dobří a každý s nimi bude mít obrovské problémy. Pokud nebudou mít souběhy, tak budou hlavní aspirant na postup do přeboru, což by si vzhledem k tomu, že jejich áčko hraje divizi zasloužili. Mohli by tak hrát dvě kvalitní soutěže a hráče naplno vytěžovat.

Sestavy


FC Přední Kopanina B
K. Pospíšil [-] - F. Bradáč [-] (46. F. Jančí [-] ) , Z. Bárta [-] (46. D. Holouš [-] ) , T. Barratt [-] , J. Klouček [-] (60. R. Zavadil [-] ) , F. Zelenka [-] (60. Š. Bíro [-] ) , V. Veleba [-] , A. Kareš [-] , D. Černý [-] , V. Kočí [-] , Š. Vik [-]

FC Nebušice
P. Krystyník [-] - M. Schierreich [-] (78. V. Tretyakov [-] ) , F. Squibb [-] (46. M. Holeček [-] ) , J. Macej [-] (78. A. Azare [-] ) , Y. Yessirkegenov [-] , I. Buari [-] , O. Alimbekov [-] , J. Částka [-] (57. P. Sepeši [-] ) , O. Hollmotz [-] , M. Svoboda [-] , T. Přerost [-]

Počet diváků: 104. Rozhodčí: HAVEL Miroslav - CHRENKO Pavel, BEDNÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Lukáš Kácovský
Tip experta: výhra domácích

V Derby utkání je favorit jasný. Posílená juniorka Kopaniny v poklidu zvítězí nad nováčkem soutěže, který bude dle mého názoru sbírat body především na domácí půdě.

Redakce Praha

Expert: Lukáš Kácovský
Tip experta: výhra domácích

V Derby utkání je favorit jasný. Posílená juniorka Kopaniny v poklidu zvítězí nad nováčkem soutěže, který bude dle mého názoru sbírat body především na domácí půdě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Zlíchov 1914 7 22:8 17
2 SC Olympia Radotín 6 15:10 15
3 SK Zbraslav 7 13:7 14
4 FC Přední Kopanina B 6 20:12 13
5 TJ Sokol Cholupice 7 20:11 11

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 9
2 Daniel France 7
3 Martin Ondruš 5
4 Jan Linhart 5
5 Tomáš Platil 5

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 23 47,9% 1
2 Venca Likeš 19 39,6% 0
3 Jiří Klik 17 42,5% 0
4 Martin Charvát 13 54,2% 0
5 Jaromír Bělunek 10 41,7% 0

Zobrazit celou tabulku