Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2024 15:00

2.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slivenec smetl Meteor B šesti góly a zapsal si první vítězství sezóny


Branky


6

Druhé kolo 1. A třídy skupiny B přineslo překvapivě jednostranné utkání mezi rezervním týmem FK Meteor Praha 8 a AFK Slivenec. Hostující tým ze Slivence si odvezl suverénní vítězství 6:0, a to především díky skvělé efektivitě v útoku a pevné obraně.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra začala vyrovnaně, ale postupem času začal Slivenec stále více využívat rychlé brejky, které se staly pro domácí tým osudnými. První varování přišlo ve 36. minutě, kdy Josef Maršálek vybojoval míč a přesným pasem našel Tomáše Cejnara, který s přehledem otevřel skóre. Tento gól spustil lavinu, kterou už Meteor nedokázal zastavit.

V druhém poločase přidal Slivenec další gól hned po pěti minutách, kdy se po dalším rychlém protiútoku prosadil Adam Rozman. O deset minut později si domácí po rohovém kopu Jana Homoly smolně vrazili míč do vlastní branky, což bylo jen potvrzením zmaru, který je na hřišti provázel.

Zatímco Meteor se zoufale snažil o alespoň kosmetickou úpravu výsledku, Slivenec pokračoval ve své ofenzivní dominanci. V 81. minutě zvýšil na 4:0 opět aktivní Maršálek, který potrestal chybu domácí obrany. O dvě minuty později přidal pátý gól Dominik Janíček, kterému se po šťastném odrazu od brankáře podařilo dorazit míč do prázdné branky.

Definitivní tečku za zápasem pak udělal v 88. minutě Vojtěch Dušek, jenž po brilantní sólové akci Tomáše Adamce dokázal zakončit i za cenu zranění. Tento šestý gól podtrhl krutý, ale pro Slivenec zasloužený výsledek, který rozhodně neodrážel herní vyrovnanost utkání.

„Dnes to bylo podle mých představ. Odehráli jsme dobrý zápas a kluci plnili to, na čem pracujeme v tréninku. Těší mě to za ně, celý tým si zaslouží pochvalu,“ zhodnotil výkon svého týmu spokojený trenér Aleš Majer.

Pro Slivenec znamená toto vítězství výrazné povzbuzení do dalších bojů a první tři body v tabulce. Meteor Praha 8 B se naopak bude muset vzpamatovat z této tvrdé porážky a zapracovat na zlepšení své již v zápase proti Cholupicím.



Ohlasy k zápasu



AFK Slivenec
Aleš Majer - trenér: Dnes to bylo podle mých představ. Odehráli jsme dnes dobrý zápas. Na hřišti kluci plnili to na čem pracujeme v tréninku. Těší mě to za ně. Cely tým si zaslouží pochvalu.



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
J. Petřík [-] - R. Štola [-] , V. Dovhaniuk [-] (66. D. Pik [-] ) , A. Žák [-] (66. F. Jiřík [-] ) , A. Illiashenko [-] (80. D. Nykl [-] ) , R. Vykydal [-] (56. K. Holeček [-] ) , D. Kousal [-] , M. Dvořák [-] , P. Šulek [-] , J. Kincl [-] , J. Hladký [-] (46. V. Ficek [-] )

AFK Slivenec
M. Šilhavý [-] - O. Adamík [-] , J. Kraus [-] , J. Maršálek [-] (86. M. Plichta [-] ) , O. Míča [-] , T. Cejnar [-] (63. D. Janiček [-] ) , P. Novák [-] , J. Vávra [-] (46. A. Rozman [-] ) , D. Pankuch [-] (86. V. Dušek [-] ) , J. Homola [-] (89. O. Tkadlec [-] ) , T. Adamec [-]

ŽK: 70. R. Štola - 27. O. Adamík , 34. P. Novák , 62. O. Míča , 73. J. Maršálek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: ZLOCH Roman - LUKÁŠ Pavel, SUCHAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Lukáš Kácovský
Tip experta: remíza

Omlouvám se, ale z pověrčivosti zásadně netipuji naše utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích