9:1
(6:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

9:1
(6:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

13.10.2024 16:00

10.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Xaverov rozdrtil ČAFC B a připsal si suverénní výhru 9:1


Branky


7. M. Soukup , 11. M. Stockner , 13. M. Trýb (vl.) , 23. F. Cerman , 34. J. Páv (vl.) , 43. P. Herian , 62. R. Sládek , 79. R. Sládek , 84. K. Procházka (vl.) - 48. M. Lejsek
6

V nedělním utkání 10. kola 1. A třídy skupiny A přivítal vedoucí Xaverov na svém hřišti poslední tým tabulky, ČAFC B. Jak se očekávalo, zápas měl jednoznačný průběh a domácí si nakonec připsali drtivé vítězství 9:1, čímž si upevnili první místo v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup a vlastní góly soupeře

Xaverov začal zápas ve velkém tempu a už v 7. minutě otevřel skóre Matěj Soukup. O čtyři minuty později přidal druhý gól Marek Stockner, což odstartovalo gólový koncert domácích. ČAFC B se navíc nešťastně podílel na vlastním zmaru, když si v 13. minutě Milan Trýb vstřelil vlastní gól. Na těchto smolných momentech bylo zřejmé, že hosté budou mít velké problémy udržet Xaverov na uzdě.

 

Domácí pokračovali ve své gólové jízdě a do poločasu si připsali další čtyři branky, z toho dva další vlastní góly ze strany ČAFC B. Tým hostů se marně snažil zastavit útočné nájezdy Xaverova, ale jejich defenziva nedokázala čelit neustálému tlaku.

 

Ve druhém poločase Xaverov pokračoval ve své dominanci. Dvě branky přidal Robert Sládek, který se trefil v 62. a 79. minutě. Hosté se sice dočkali čestného úspěchu, když v 84. minutě snížili na 8:1, ale smolným zakončením Karla Procházky do vlastní brány zápas definitivně uzavřeli.

 

Trenér Xaverova Marek Ladomerský byl po zápase spokojený, i když uznal, že soupeř nebyl příliš náročný. „Zasloužená výhra 9:1. Víceméně ten soupeř je z těch slabších a proto je tam, kde je. Byla jen otázka času, kdy dáme první gól a vlastně nám soupeř pak i pomáhal, kdy si dal 3 vlastní góly,“ uvedl Ladomerský. Zároveň ocenil, že utkání proběhlo bez zranění a jeho tým mohl v klidu kontrolovat průběh zápasu.

 

Xaverov si touto výhrou upevnil vedoucí pozici v tabulce a s bilancí 9 výher a jedné remízy zůstává neporažen. Naopak ČAFC B pokračuje ve své mizérii na posledním místě a s jediným bodem zůstává bez vítězství. Hosté měli od začátku jediný cíl – udržet počet inkasovaných branek co nejnižší, ale Xaverov jejich defenzivu jednoduše rozbil.



Ohlasy k zápasu


SC Xaverov Horní Počernice
Marek Ladomerský - trenér: Zasloužená výhra 9:1. Víceméně ten soupeř je z těch slabších a proto je tam, kde je. Byla jen otázka času, kdy dáme první gól a vlastně nám soupeř pak i pomáhal, kdy si dal 3 vlastní góly. Byly to však takové góly, že kdyby to neuklidili do brány oni, tak jsme to uklízeli my. Díky bohu, že jsme utkání zvládli a nikdo se nezranil. Jdeme dál. Soupeř přijel s tím, že chtěl dostat co nejméně branek, proto od začátku zdržoval. Byly tam naše dobré kombinace, ale nikdo extra nevyčníval.


Sestavy


SC Xaverov Horní Počernice
D. Sulánský [-] - T. Havlíček [-] (79. J. Herian [-] ) , D. Matějček [-] , R. Janeba [-] , O. Herian [-] , M. Soukup [-] (64. M. Honka [-] ) , M. Stockner [-] , F. Cerman [-] (55. M. Ulrych [-] ) , P. Herian [-] , R. Sládek [-] , J. Martínek [-]

ČAFC Praha B
P. Pelc [-] - J. Páv [-] , M. Lejsek [-] , A. Vagenknecht [-] (76. A. Krystek [-] ) , M. Trýb [-] , J. Sadílek [-] , K. Procházka [-] , D. Mareš [-] , P. Dosadil [-] (70. D. Staněk [-] ) , A. Hons [-] , C. Tajovský [-]

ŽK: 64. P. Dosadil , 81. A. Hons .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: PRÝMAS Luboš - CHRUDIMSKÝ Jan, MARUŠINOVÁ Mária.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2024 22:16
Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Očekávám jasnou výhru Xaverova, který je ve výborné formě a porazí ČAFku 10:0.

Redakce Praha

Expert: Tomáš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Očekávám jasnou výhru Xaverova, který je ve výborné formě a porazí ČAFku 10:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích