2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:2
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

15.09.2024 17:30

6.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FC Tempo B a SK Union Vršovice si rozdělily body po dramatickém závěru


Branky


6

Šesté kolo 1. A třídy skupiny A přineslo v neděli v podvečer souboj mezi domácím FC Tempo B a SK Union Vršovice. I když většina zápasů byla kvůli vytrvalým dešťům odložena, toto utkání se na dobře připravené umělé trávě odehrálo podle plánu. Nakonec přineslo spravedlivou remízu 2:2, o kterou se oba týmy musely tvrdě zasloužit.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dramatická přestřelka v první půli

Utkání začalo svižně a oba týmy se rychle dostávaly do šancí. Hosté z Vršovic se ujali vedení už ve 24. minutě, když se prosadil Marek Poláček. Jejich radost však neměla dlouhého trvání, protože hned o tři minuty později vyrovnal domácí Jaroslav Novotný, který potrestal chybu vršovické obrany. 

 Tempo bylo na koni a jen o pár minut později otočil skóre Richard Gnip, který se trefil po rychlém brejku. Domácí se tak dostali do vedení 2:1 a zdálo se, že by mohli mít zápas pod kontrolou. Trenér Vršovic Michal Bareš proto rychle zareagoval a ještě před přestávkou udělal dvě taktické změny.

 „Po druhém gólu jsme chtěli vydržet alespoň do půle, proto jsem udělal dvě změny. Myslím si, že vyložené šance byly na obou stranách,“ komentoval vývoj zápasu Bareš.

 

Vyrovnání v poslední minutě

Druhý poločas nabídl opatrnější fotbal. Obě mužstva se snažila vyvarovat chyb, ale i tak si vytvořila několik zajímavých příležitostí. Jak domácí, tak hosté však nedokázali své šance proměnit. Až když se utkání blížilo ke konci, začala se dramatická atmosféra stupňovat. 

Hosté nesložili zbraně a i přes nepříznivý vývoj zápasu se stále snažili o vyrovnání. To přišlo v samotném závěru, když v 90. minutě Filip Švarc vstřelil kýžený gól a zajistil svému týmu bod za remízu 2:2.

 „Jsem rád, že kluci neskládají zbraně a snaží se až do konce. V minulém roce nám právě Tempo v nastavení vzalo dva body, které by nám možná zajistily postup. Takže tentokrát jsme si tu remízu vybojovali my,“ pochvaloval si výkon svých hráčů trenér Vršovic Michal Bareš.

Kromě dramatických momentů na hřišti bylo utkání poznamenáno i dvěma spornými situacemi, které ovlivnily průběh zápasu. „Bylo to na obou stranách, jak pro nás, tak pro Tempo. K těmto situacím se ale asi nebudu vyjadřovat,“ dodal Bareš.

Remíza 2:2 tak byla nakonec pro oba týmy spravedlivým výsledkem a oba trenéři se shodli, že utkání bylo vyrovnané a obě mužstva měla své šance.

 



Ohlasy k zápasu



SK Union Vršovice
Michal Bareš - trenér: Zápas na umělce, která byla kvalitně připravená. Byl to spravedlivě remízový zápas. Tempo bylo kvalitní, zejména v osobních soubojích, ale my jsme se tomu dokázali vyrovnat. Dostali jsme se poměrně rychle do vedení, ale hned vzápětí soupeř srovnal po naší chybě a během chvilky jsme dostali druhý gól. Pak jsme chtěli vydržet alespoň do půle, proto jsem udělal dvě změny a myslím si, že úplně vyložené šance jsme měli my i soupeř. Jak říkám, asi spravedlivě remízové utkání. Nám se podařilo v 90. minutě srovnat, za což jsem rád, jelikož minulý rok nám Tempo vyrovnalo v 93. nebo dokonce až 96. minutě a tím nás obrali o dva body, které by nám možná v minulé sezoně stačili k postupu, takže jsem rád, že kluci jsou schopni hrát a pokračovat a neskládat zbraně a furt se snažit a jsem za to rád. Je asi pravdou, že zápas ovlivnily dvě sporné situace, ale k těm se asi nebudu vyjadřovat. Bylo to na obou dvou stranách, jak pro nás tak pro Tempo. Bereme bod a makáme dál.

Sestavy


FC Tempo Praha B
O. Filip [-] - M. Kostka [-] (80. V. Mastný [-] ) , F. Babický [-] (63. Š. Rakušan [-] ) , R. Gnip [-] (74. F. Vencl [-] ) , J. Havlíček [-] (63. M. Sobotka [-] ) , J. Novotný [-] (80. P. Baroch [-] ) , J. Čermák [-] , M. Štěpánek [-] , J. Míka [-] , V. Hampapa [-] , M. Klouček [-]

SK Union Vršovice
D. Poláček [-] - F. Patera [-] (46. F. Švarc [-] ) , D. Bláha [-] , M. Poláček [-] , T. Pešek [-] , M. Pazdera [-] , S. Šantrůček [-] (46. M. Borovička [-] ) , M. Špulka [-] , K. Protivinský [-] , J. Pejchar [-] (88. S. Freitas [-] ) , J. Šimr [-]

ŽK: 57. J. Novotný , 58. M. Kostka , 87. J. Míka - 30. F. Patera , 35. D. Bláha .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TIKAL Jan - PRŮŠA Vojtěch, MAŘÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Ondřej Havránek
Tip experta: výhra domácích

Vršovice jsou favoritem, ale Tempo zvítězí 2:1.

Redakce Praha

Expert: Ondřej Havránek
Tip experta: výhra domácích

Vršovice jsou favoritem, ale Tempo zvítězí 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 SC Xaverov Horní Počernice 7 36:10 21
2 FK Vinoř 1928 6 33:8 15
3 SK Union Vršovice 7 24:7 14
4 FC Tempo Praha B 7 29:17 13
5 TJ Sokol Královice 6 17:10 13

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 19
2 Petr Herian 9
3 Antonín Chlum 7
4 Daniel Murdych 6
5 Vojtěch Kolman 6

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radek Hruška 29 60,4% 0
2 Jiří Klik 26 66,7% 0
3 Venca Likeš 24 50,0% 0
4 Jaromír Bělunek 16 66,7% 0
5 Robert Sládek 16 51,6% 0

Zobrazit celou tabulku