Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2024 17:00

2.kolo, Divize E, 2024-2025


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

10.0

FOTO: Holešov uspěl i v prvním domácím zápase


Branky


5

Holešov zahájil soutěž v Bzenci výhrou a tu chtěl potvrdit doma. V sousedském derby poprvé na této úrovni přivítal soupeře z nedalekých Kvasic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V sousedském derby poprvé na této úrovni přivítal soupeře z nedalekých Kvasic. Hosté se ukázali jako houževnatý soupeř a nedali domácím nic zdarma. Byli to oni, kdo jako první zahrozili, ale nedali. Domácí se zastřelovali a v 10. minutě předvedli  nádhernou akci po ose Uhřík, který dává krásnou průnikovou nahrávku na Getlera, který jde sám na gólmana hostí Ungra, toho po vyběhnutí prostřelil střelou podél něj na zadní tyč a posílá domácí do vedení. Holešoští šli do tlaku. Hosty nepustili půlhodinu k míči, ale tlak byl jalový a koncovka neefektivní a několika zákroky se blýskl Ungr. V tlaku ale vyrábí domácí kapitán Daněk hrubici, kdy namazal Kvasickému Geletkovi, který svůj souboj s gólmanem domácích Šiškou prohrál, a skóre se neměnilo. Poločas tak končí lépe pro Holešov.

Druhý poločas

Druhý poločas začal pro domácí šokem. Hosté začali druhý poločas nátlakově a po třech minutách se Geletka již trefil a je srovnáno. Začal boj o vítězství, který se líbil. V úmorném horku ale rychle ubývaly síly a hosté jsou v tlaku, jenže domácí gólman Šiška má svůj den a drží domácí ve hře. Hosté zahazují příležitosti a pálí šance. Jak jde čas, vypadá to na dělbu bodů. V 81. minutě se nádherně opřel do míče hostující Slaměník, ale jen těsně minul břevno. Minutu před koncem řádné hrací doby domácí využijí chyby hostí v rozehrávce hostí, k míči se dostává Kovář a ten vsítil pro domácí vítězství. V nastaveném čase čtyř minut již gól nepadl a tak pro domácí přišla šťastná výhra.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Trenér Skácel (ohlas zaslal Ladislav Beran): Tak vyhráli jsme, tak se to hodnotí dobře. Kvasice jsou sice nováčkem, ale mají silné mužstvo, což dnes ukázaly. Zápas jsme začali dobře a po vedení jsme měli dát ještě druhý gól. Zejména v závěru poločasu jsme měli dát pojistku, ale nestalo se. Na začátku druhého poločasu jsme soupeře nastartovali a Kvasice ukazovaly svou sílu. Zejména, kdy Martin Kovář šel sám na branku a Mlčák měl dobrou šanci, ti nedali. Nakonec jsme v závěru využili chyby hostí a rychlým brejkem jsme rozhodli o našich třech bodech, které byly vydřené.




Sestavy


SFK Elko Holešov
J. Šiška [-] - M. Linda [-] , P. Janyška [-] (73. T. Zakopal [-] ) , M. Kovář [-] , J. Večerka [-] , O. Otepka [-] (55. R. Jadrníček [-] ) , V. Gettler [-] (55. I. Semenyna [-] ) , J. Mlčák [-] , M. Třasoň [-] , S. Daněk [-] , T. Uhřík [-] (87. M. Pumprla [-] )

FC Kvasice
R. Unger [-] - J. Smažinka [-] (73. M. Kubík [-] ) , D. Drápal [-] , J. Žiška [-] , R. Zapletal [-] (69. L. Galus [-] ) - D. Stratil [-] , T. Strašák [-] , J. Ferko [-] (46. O. Slaměník [-] ) - A. Galetka [-] , T. Fuksa [-] (46. D. Dušek [-] ) , J. Sigmund [-] (61. D. Chytil [-] )

ŽK: 83. T. Zakopal , 90. O. Otepka , 95. M. Kovář - 30. T. Strašák , 35. J. Žiška , 42. D. Drápal , 67. A. Galetka , 91. D. Chytil .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - HAVRLANT Jan, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích