1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

07.09.2024 10:30

5.kolo, Divize C, 2024-2025

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Branky


10

Svěřenci trenéra Vodičky přerušili neporazitelnost Brandýsa parádní ranou z půlky hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle

 

První půle se hrála většinou ve středu hřiště, domácí byli agresivnější což dělalo hráčům Brandýsa problémy v přechodové části. Domácí zas byli zaskočeni pasivní hrou hostí směrem do předu. Ve 30 minutě to mohl být, ale Brandýs, který nevyužil dvojí špatné rozehrání domácích stoperů a trestuhodně nabídnuté šance zahodili. Domácí měli převahu na míči, ale stoprocentní šanci si nevytvořili.

 

Do druhé půle bylo jasné to, že celek který vstřelí branku tak vyhraje. Což se v 51 minutě povedlo domácímu Vyčítalovi, který vystihl rozehrávku hostujících stoperů na své půlce a připravil si míč a dalekonosnou střelou překonal hostujícího brankáře Stařečka a dostal domácí do vedení. Hosté museli začít útočit což vyhovovalo domácím, kdy aktivní levá strana připravila domácím útočníkům dvě gólovky, ale ty navýšení skóre odmítli. Hosté se tlačili za vyrovnáním, ale domácí s bezchybným Čamrdou v brance tlaku odolali a připravili tak Brandýs o jejich neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


Trenér domácích Karel Vokál Byli jsme překvapeni s pasivitou s kterou vedouci celek soutěže vstoupil do zápasu. My jsme byli celý zápas lepší na míči soupeře jsme dá se říci celý zápas do ničeho nepustili a veškeré centry jistil ve vzduchu Čamrda. Klobouk dolů jak to Vyčítal trefil to už si výhru zasloužilo. Bohužel mě mrzí, že to hosté neunesli a ten likvidační zákrok na konci zápasu byl zcela zbytečný.
Trenér hostí Michal Voljanskyj Byli jsme si vědomi kvalit Velkých Hamrů a kluci vstoupili s velkým respektem do zápasu což jsme hrát vůbec nechtěli. Soupeř byl důrazný a to nám dělalo problémy v rozehrávce. Měli jsme dvě šance po chybách v rozehravce soupeře, ale nedokázali jsme je využít. Zápas, který měl skončit remízou rozhodla naše špatná rozehrávka a výstavní trefa Vyčítala z vlastní poloviny hřiště

Sestavy


FK Velké Hamry
Š. Čamrda [-] - J. Šohaj [-] (71. D. Skuhravý [-] ) , V. Gebert [-] , O. Štěpánek [-] , S. Munzar [-] (90. M. Javůrek [-] ) - M. Roll [-] , J. Diviš [-] (88. T. Kováčik [-] ) , J. Šídlo [-] , M. Kubín [-] (71. L. Vosecký [-] ) - D. Vyčítal [-] , M. Svrček [-] -

FK Brandýs nad Labem
J. Stareček [-] - V. Šmejkal [-] (60. T. Fabian [-] ) , D. Hrčka [-] , V. Vorasický [-] (37. Š. Hejl [-] ) , D. Folwarczny [-] - J. Stross [-] (76. A. Lopatář [-] ) , M. Bodnár [-] , V. Panc [-] , P. Šára [-] - J. Gombáš [-] (60. J. Šťovíček [-] ) , T. Jankovský [-] -

ŽK: 31. J. Šohaj , 89. V. Gebert , 93. D. Skuhravý - 38. J. Stross , 88. T. Jankovský , 89. A. Lopatář . ČK: 92. J. Stross , 94. P. Šára .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šmat David - MELNIČUK Vladimír, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích