0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice vydřely tři body ve Vávrovicích


Branky


12

Bohuslavice rozhodly o své výhře brankou dvacet minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Vávrovice na svém trávníku přivítaly mužstvo z Bohuslavic. Hostující brankář Wrána si skvěle postavil svou brankovou konstrukci a navíc předvedl další výborné zákroky a byl hlavním strůjcem výhry nad Vávrovicemi. Do první akce se ale probíjeli hosté, ale centr Tilleczka nenašel toho správného adresáta. Ve 24. minutě se dostal míč ve skrumáži k Janu Pchálkovi, jenž zatřásl poprvé břevnem hostující branky. Za chvli mířil ze standardní situace opět do břevna tentokrát Chryczyk. Po půlhodině hry pak vychytal Wrána Mruska. Na Wránovi ztroskotal i těsně před přestávkou i Chryczyk. 

Bohuslavice rozhodly

Úvod druhého poločasu opět začal soubojem Mruska a brankáře Wrány, a opět bohuslavický brankář z něj vyšel vítězně. Za pár okamžiků vychytal vrána Chryczyka a po něm po hodině hry i Lichovníka. Bohuslavice zahrozily průnikem Benka a akcí Kozla. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 67. minutě, když si na centr Kanovského z přímého kopu naběhl Kotzur a hlavou s pomocí tyče poslal míč do domácí sítě – 0:1. Za dvě minuty mohl srovnat Mrusek, ale opět svou tutovku nedal. Poslední příležitost měl v 84. minutě Tomáš Šenk, ale jeho tvrdá střela zatřásla brankovou konstrukcí. Hosté si pak už vydřené tři body udržely.

 

Vávrovice jedou příští týden do Březové. Bohuslavice budou hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Byl to nešťatsný zápas, kdy jsme dali tři břevna a dalších pět tutovek nám vychytal jejich brankář. Navíc se budeme muset obejít bez Danka Kleina, který má dlouhodobé zranění a Kuby Lichovníka, který ukončil kariréru.

SK Bohuslavice
Daniel Buhla (trenér): Sháněli jsme gólmana, a ulovili jsme ho v nedalekých Bolaticích. Dnešní zápas se mu nadmíru povedl, protože si za prvé dobře postavil branku, a za druhé nás několikrát podržel. Zápas to byl těžký, hrálo se na špatném terénu. Za mě ty tři body jsou hodně ubojované, protože jsme měli více štěstí než soupeř.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
V. Papež [-] - T. Šenk [-] , V. Pchálek [-] , O. Levák [-] (67. F. Šenk [-] ) , O. Halátek [-] - M. Schoppik [-] (59. D. Binar [-] ) , T. Štencel [-] , J. Pchálek [-] (79. P. Kořínek [-] ) , J. Lichovník [-] - F. Mrusek [-] , J. Chryczyk [-]

SK Bohuslavice
M. Wrána [-] - I. Dominik [-] (46. J. Kozel [-] ) , Š. Dudek [-] (46. J. Kanovský [-] ) , M. Benek [-] , V. Mička [-] , A. Ohřál [-] (62. A. Janoš [-] ) , V. Janoš [-] , T. Tilleczek [-] , D. Kotzur [-] , P. Cigán [-] (89. M. Faika [-] ) , T. Koska [-]

ŽK: 76. J. Pchálek , 86. T. Šenk - 60. V. Janoš .
Hráči zápasu: J. Chryczyk - M. Wrána .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - PRETSCH Adam, RICHTER Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

To by měl být vyrovnaný zápas. Vávrovice mají šikovné kluky ve středu zálohy, Bohuslavice ale zabojuji a minimálně bod si odvezou, a není žádná dvojka, tak tipují výhru hostů. 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích