2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři si body rozdělili


Branky


17

V prvním poločase dali oba týmy po dvou brankách. Ve druhém už branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Hradec nad Moravicí přivítal na svém hřišti mužstvo ze Staré Vsi. Do první šance se dostali hosté, když utekl po lajně Sekanina, a nahrávkou pod sebe našel Raiskupa, který udělal kličku na penaltě, ale vystřelil vedle. Hradec se dostal do vedení po osmnácti minutách hry, když Hebelka prostrčil míč na Žurka, který odcentroval míč do vápna, kde v těžké pozici posunul míč do sítě kapitán Krejsa – 1:0. Stará Ves vyrovnala za šest minut, když Kučera českou uličku vysunul Sekaninu, brankář Waigner ale byl u míče dřív, ale nastřelil pouze Tůmu, od nějž se dostal opět k Sekaninovi, který měl lehkou práci – 1:1. Hradci vrátil vedení ve 28. minutě po narážečce Krejsy nechytatelnou střelou zpoza vápna Žurek – 2:1. Domácí pak mohli své vedení navýšit, ale Kellner ve skrumáži trefil pouze tyčku. Na druhé straně v 35. minutě nastřelil Kučera spojnici domácí brány. Hosté srovnali sedm minut před pauzou, když jejich hráč utekl po lajně a nahrál přesně pod sebe na Raiskupa, který s přispěním tyče uklidil balon do sítě – 2:2.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase byl lepším týmem Hradec, který ale nedokázal vyzrát na brankáře Kohouta. Nejdříve si na něm po nahrávce Hebelky vylámal zuby Žurek. Pak po sklepnutí Krejsy střelu Žurka vytáhl Kohout na roh. Na druhé straně měl na noze rozhodnutí Raiskup, který ale z pětky střílel vedle. Dvakrát utekl i Sekanina, ale jeho centry ani Kučera, a ani Raiskup nedotáhli do konce. Poslední velkou šanci měl pak po prostrčení Žurka Hebelka, ale i tato šance skončila na pozorném Kohoutovi.

 

Hradec jede příští týden do Krnova. Stará Ves bude hostit Slavkov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Pozitivní je, že jsme získali první jarní bod, negativní je, že jsme dva body ztratili. Hosté hráli na dlouhé nákopy, a my jsme byli techničtější a kombinačně lepší. Bohužel nás opět tlačila bota v neproměňování našich šancí, a na to jsme opět dojeli.

TJ Sokol Stará Ves
Jan Šuba (trenér): Opět to byl těžký zápas. Soupeř na nás vletěl, byl důraznější a rychlejší. V prvním poločase šel soupeř dvakrát do vedení. My jsme to dokázali vždycky vyrovnat. Ve druhé části byli domácí lepší a měli více gólovek. Nás opět podržel brankář Kohout. Bod nakonec bereme.



Sestavy


TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - R. Kellner [-] (49. P. Hellebrand [-] ) , D. Žurek [-] , J. Štencel [-] , D. Večerka [-] , L. Hruška [-] (69. M. Černín [-] ) , T. Hebelka [-] , J. Kvasnička [-] , J. Tůma [-] , T. Krejsa [-] (69. M. Rampáček [-] ) , T. Wiweger [-]

TJ Sokol Stará Ves
K. Kohout [-] - M. Raiskup [-] (74. T. Král [-] ) , L. Gregovský [-] (74. J. Matějka [-] ) , K. Meluš [-] (63. M. Drábek [-] ) , F. Köhler [-] , L. Ošlejšek [-] (69. K. Gevorgyan [-] ) , P. Kučera [-] , K. Pauler [-] , L. Šimko [-] , J. Sekanina [-] , S. Kováč [-]

ŽK: 35. L. Šimko .
Hráči zápasu: J. Sekanina .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PORUBEK Václav - ROBENEK Bohumil, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Kolabasa
Tip experta: výhra hostů

Stara Ves je nepříjemný tym a z Hradce si odveze 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů