3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 12:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky rozhodly o výhře v prvním poločase


Branky


26. T. Juřina , 35. T. Juřina , 44. T. Juřina (p.)
17

Loučky o své výhře rozhodly v prvním poločase díky hattricku Juřiny. Ve druhém se už skóre nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučky vedly o tři branky

Krásné Loučky ve svém prvním domácím jarním zápase přivítaly mužstvo z Opavy. Hosté vsadili na defenzivnější taktiku, a to se jim v zápase moc nevyplatilo, protože do poločasu inkasovali tři branky. Krásné Loučky začaly aktivněji, byli více na balónu a nutily hosty k faulům, ze kterých plynuly standardky. Dále se domácí dostávali k rohům, ale ty se jim nedařili. Rozhodující moment zápasu přišel v poslední dvacetiminutovce první části, kdy domácí třemi góly Juřiny rozhodli o své výhře. První branku vsítily po dvaceti šesti minutách hry, když si Juřina postavil míč k přímému kopu a parádně zakroutil balon do opavské sítě – 1:0. Za devět minut později se situace opakovala a Juřina opět ze standardky poslal míč přes zeď na přední hostující tyčku – 2:0. Hosté se pak osmělili a Meleckým nastřelili břevno a Láníkpak mířil do míst, kde stál brankář Hradil. V závěru poločasu pak pronikl do pokutového území Slaný, kde byl faulován a Juřina z penalty završil svůj hattrick – 3:0. V nastavení pak hosté získali rovněž možnost kopat pokutový kop, ale ten vyrazil gólman Hradil Žizkovi na tyčku a míč chytil.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase se Opava sice snažila ještě s výsledkem něco udělat. Bohužel jí opět nešla finální fáze, a své šance nedokázala dovézt do zdárného konce. Největší příležitost pak měla po standardce, kdy Rýž z pěti metrů nazasunul balon do sítě. Domácí si zkušeně hlídali svůj náskok a ten mohli ještě v závěrečné desetiminutovce navášit, ale ani Mohyla a ani po něm Dvořák míč do brány nedopravili. 

 

Krásné Loučky jedou příští týden do Malých Hoštic. Opava jede do Budišova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Chtěli jsme hrát naši hru, a to bych řekl, že se nám v prvním poločase dařilo. Naše hra dostávala hosty pod tlak, a ti museli faulovat. Ze standardek jsme pak dali dvě branky. V závěru poločasu jsme navíc dali penaltu, a soupeř svou penaltu neproměnil. Ve druhém poločase už byl soupeř sktivnější, a měl asi 2 až 3 dobré situace. My jsme hrozili z brejků, a v závěru jsme měli dvě šance, ale ty jsme nedali. Naše výhra je zasloužená.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Přijeli jsme s určitým taktickým defenzivním záměrem, ale prvních 35. minut jsme prošéfovali, a tato chyba jde za mnou. To už jsme prohrávali 2:0, po dvou standardních situacích. Pak jsme změnil rozestavění, a vypracovali si šance, trefili břevno, a v závěru poločasu nedali penaltu. To už ale domácí vedli po penaltě o tři branky. Ve druhém poločase jsme hráli většinou na jejich půlce, ale nevycházela nám finální dohra situací. Domácí hrozili z brejků. Domácí dali tři branky, a proto vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - D. Mrukvia [-] (46. D. Sztuka [-] ) , M. Daříček [-] - A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Pella [-] , L. Mohyla [-] , L. Dvořák [-] - L. Slaný [-] (65. J. Fiurášek [-] ) , J. Zetek [-] (62. J. Doležel [-] ) - A. Kopečný [-]

FK Slavia Opava
F. Čelůstka [-] - O. Melecký [-] , M. Škrobanek [-] , M. Pavlíček [-] (67. J. Štencel [-] ) , J. Hoblík [-] , D. Klimeš [-] (67. M. Poštulka [-] ) , A. Žižka [-] , J. Hanslik [-] (46. J. Vrána [-] ) , M. Láník [-] (67. T. Ryž [-] ) , Š. Henčl [-] (84. M. Prchala [-] ) , T. Matějek [-]

Hráči zápasu: T. Juřina .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: ŠEVČÍK Jan - MINICH Marian, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Kolabasa
Tip experta: výhra domácích

Loučky si doma pohlídají vyhru. Tadeáš Juřina dvě branky a červená karta.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích