0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci na branku marně čekali


Branky


16

Střelci v zápase pálili slepými náboji a zápas tak dospěl k bezbrankové remíze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Lichnov ve svém druhém jarním domácím zápase přivítal mužstvo z Krásných Louček, pro které to byla jarní premiéra. Hrálo se na velmi těžkém terénu. Vstup do zápasu vyšel lépe družině treénra Šlapáka, když se ve dvou šancích zjevil Petula, ale pokaždé to měl na dlouhou nohu, a nezakončil přesně. Pak se začali osmělovat i hosté z Krásných Louček. Brankáře Moškoře vystrašil střelou z úhlu Mrukvia. Nebezpečná byla i střela Ondry, kterou vyrazil brankář Moškoř. Ve . minutě pak po nahrávce Říhy utekl Pokorný, ale míč si dal na špičičku kopačky a šance nedopadla dobře. Poločas se pak už už dohrál víceméně ve středu hřiště.

I ve druhé části branka nepadla

I ve druhém poločase pokračovala obdobná partie. Kromě terénu začal hráčům znepříjemňovat život i velký vítr. Tentokrát začali lépe hosté. Ondra v té největší nastřelil tyčku domácí svatyně. Další příležitosti měli Juřina a Mohyla. V 70. mintě byl v hostujícím vápně faulován Petula, ale Zahradník z penalty poslal balon nad bránu. O tři minuty později pak Zahradník dopravil míč do sítě, ale rozhodčí gól odvolal pro faul na brankáře Hradila. V 79. minutě odpískal rozhodčí po faulu na Mohylu penaltu pro hosty, ale na popud pomezního jí odvolal. V 82. minutě poslal Zahradník míč do vápna na Pokorného, jehož střelu vytáhl Hradil na tyčku. V poslední šanci se po nahrávce Doležela zjevil Mrukvia, ale jeho střelu z první vytáhl Moškoř na roh.

 

Lichnov v příštím kole jede do Malých Hoštic. Krásné Loučky přivítají Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Nějak se to dnes sešlo. Hosté byli dobří ve středu pole a dělali nám tam problémy. My jsme si ale vypracovali nějaké šance, dokonce i penaltu, ale ani jednou jsme míč do branky nedopravili. Takže nakonec asi bod bereme.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Těžký terén, a jsme rádi, že jsme to nějak odehráli. Hodně nás podržel brankář Hradil. My jsme taky nějaké šance měli, ale ty jsme nedali. Biod bereme, a jsme rádi, že jsme zapracovali nové kluky. Byli jsme na tom i dobře fyzicky, což je pozitivní.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
D. Moškoř [-] - M. Lazar [-] , M. Tesař [-] , J. Mašlík [-] , D. Salát [-] (83. A. Komenda [-] ) - D. Říha [-] , J. Podaný [-] , M. Pokorný [-] - P. Zahradník [-] , A. Sojčák [-] , M. Petula [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Hradil [-] - D. Mrukvia [-] , M. Daříček [-] - A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Pella [-] , L. Mohyla [-] , L. Dvořák [-] , P. Boček [-] (55. J. Zetek [-] ) - J. Fiurášek [-] (63. J. Doležel [-] ) , L. Slaný [-]

ŽK: 50. D. Salát , 76. J. Mašlík - 16. M. Daříček , 47. L. Slaný , 82. A. Ondra .
Hráči zápasu: D. Moškoř - M. Hradil .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - ŠEVČÍK Jan, BALINT Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Jan Schneider
Tip experta: výhra hostů

Těžké utkání na tip. Co jsem viděl, tak domácím v zimě odešel kapitán Ondra Bartoníček, což je citelná ztráta. Nepomůže jim ani domácí prostředí, vsázím na trochu větší hladovost hostů, kteří první kolo pauzírovali - dvojka.

Tip: výhra hostů