0:2
(0:1)
37. P. Ševior (vl.)
50. J. Streit
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava loupila v Kobeřicích


Branky


37. P. Ševior (vl.) , 50. J. Streit
13

Obě mužstva šly do utkání s nadějí na první jarní výhru. Z náročného utkání vyšli vítězně hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí inkasovali z rohového kopu

Oba týmy v prvním jarním kole ztratily, a tak měly co napravovat. Utkání bylo od začátku vyrovnané. Stonavští byli trochu více na míči, ale šance byly na obou stranách. V 37. minutě si po rohovém kopu nešťastně Ševior vsítil vlastní gól. Do šaten se šlo tedy za stavu 0:1.

Streit nádhernou střelou rozhodl

Hned z kraje druhého poločasu se nádhernou střelou prosadil Streit. Domácí museli hru otevřít a zkusit s výsledkem něco udělat. Bohužel pro ně se jim kromě jedné šance Šimečka v poslední desetiminutovce nepodařilo ohrozit hostujícího brankáře. Hosté hrozili z brejků a snažili se svůj gólový náskok zvýšit. Nepodařilo se jim ale tyto situace dobře řešit, a proto utkání skončilo 0:2.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Trenér Axmann: Jsem trochu nešťastný. Druhý zápas v řadě dostáváme hloupé góly. Dnes mi tam chyběla fotbalovost. Stonava se u nás ukázala ve velice dobrém světle.

SK Stonava
Trenér Mančář: První poločas byl vyrovnaný se spoustou nepřesností. Myslím si, že jsme byli o něco lepším a důraznějším týmem. Po dvou vstřelených brankách jsme mohli přidat i další, ale nedařilo se nám dobře řešit brejkové situace.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - M. Slanina [-] (81. M. Stříbný [-] ) , A. Šimeček [-] , V. Petzuch [-] (61. Š. Stříbný [-] ) , Z. Kryštof [-] (61. A. Kubný [-] ) , R. Wirth [-] , P. Kašný [-] , M. Schlischka [-] (68. A. Hartmann [-] ) , O. Večerek [-] (81. A. Kolarčik [-] ) , P. Ševior [-] , D. Stareček [-]

SK Stonava
V. Pecha [-] - J. Streit [-] , M. Ruisl [-] , D. Mikšaník [-] (87. P. Nožka [-] ) , A. Michalek [-] (87. M. Šiška [-] ) , J. Hejda [-] (46. P. Buzek [-] ) , V. Osvěčík [-] , D. Jatagandzidis [-] , D. Siekiera [-] (61. L. Graňák [-] ) , P. Kloda [-] (43. M. Koďousek [-] ) , A. Věčorek [-]

Počet diváků: 147. Rozhodčí: HERDA Tomáš - TOMŠÍK Zbyněk, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Adam Michalek
Tip experta: výhra hostů

Stonava v zimě hodně posílila, přes dobrý výkon sice těsně ztratila body s Těšínem, věřím ale že si v Kobeřicích spraví chuť a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích