1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:30

23.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kbely na jaře poprvé ztratily, ve šlágru kola remizovali s Uhelnými Sklady 1:1


Branky


6

Asi nejzajímavější sobotní utkání 23. kola se odehrálo na hřišti 4. celku tabuky Uhelných Skladů, které přivítaly první Spartak Kbely. První poločas vyšel lépe hostům, kteří byli aktivnější a dostali se do vedení zásluhou Kohlbecka. Druhý poločas však vyšel lépe domácím, kteří srovnali díky Zilvarovi. Zajímavý souboj tak skončil remízou 1:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná defenziva domácích

Do sestavy Kbel se vrátil Jan Kohlbeck, kterému disciplinární komise prominula zbytek jeho trestu za faul v zápase proti Cholupicím. Naopak Kbely do utkání nemohly použít zraněného Pfavayie a nemocného Moučku. To domácí, kteří v minulém utkání proti Bohnicím těžce lepili sestavu byli tentokrát kompletní.

Do zápasu šli domácí opatrně a chtěli hrát ze zajištěné obrany. Úvod utkání však vyšel lépe hostům. Po centru do vápna se domácí obraně nepodařilo pořádně odkopnout míč. Ten se odrazil na vápno, kde ho střelou k tyči uklidil právě Jan Kohlbeck.

Kbely byly v první půlce aktivnější, byly více na balónu, ale jinak byl poločas hodně bojovný a hra se odehrávala hodně ve středu hřiště a žádná další velká příležitost nebyla vidět do konce poločasu ani na jedné straně.

Zvýšená aktivita přinesla vyrovnání

Domácí chtěli ve druhé půli zvýšit svou aktivitu a to se jim povedlo.

Znovu aktivní v utkání byl nejlepší střelec soutěže Martin Ondruš, který byl v 70. minutě faulován. Na následný trestný kop si naběhl Lukáš Zilvar, který jako teprve druhý hráč na jaře překonal Adama Malíka v brance a vyrovnal na 1:1.

Kbely na svůj povedený výkon v prvním poločase nenavázaly, ale podruhé neinkasovaly a zajímavé utkání skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Uhelné sklady Praha
Luboš Vondra - trenér: Do utkání jsme nastoupili se zabezpečenou obranou a chtěli jsme být zformovaní a připravení na nebezpečné útoky Kbel. To se nám poměrně dařilo, ale naším nedostatečným odkopem jsme hostům nabídli střelu z vápna, kterou se dostaly Kbely do vedení. V první půli bylo jinak utkání vyrovnané a bojovné ve středu hřiště, takže do konce poločasu se nic vážnějšího neudálo. V kabině jsme si řekli, že naše hra je dobrá a že bojujeme, tak abychom zvýšili nasazení a byli přesnější v přihrávkách a dostali balón více do velkého vápna. Musím říct, že v druhé půli měli Kbely 2 nebo 3 útoky, ale jinak jsme je do ničeho nepustili a odměnou nám byla po faulu na Ondruše standartní situace. Na následný trestný kop si naběhl Zilvar a přehodil golmana a vyrovnal na 1:1. V závěru jsme měli ještě dvě šance, ale nebyli jsme důrazní ve vápně a hlavou jsme nedostali balón za gólmana. Za druhý poločas jsem hráče pochválil protože jsme Kbely do ničeho nepustili a byli jsme hodně blízko vítězství. Před zápasem bychom bod brali, teď jsme také spokojeni, ale při trošce štěstíčka jsme utkání mohli zvrátit na svou stranu. Utkání bylo velice kvalitní. V první půli byli více na míči Kbely, ale druhou půli se to obrátilo a my jsme diktovali hru a odměnilo nás to vyrovnávací brankou. Jsme rádi, že jsme se udrželi v horních patrech a musíme se soustředit na další zápasy. Rozhodčí toto utkání prvního se čtvrtým také dobře zvládli.

TJ Spartak Kbely
Martin Haniak - trenér: Na utkání na hřišti US Praha jsme se připravovali a myslím, že domácí asi hráli přesně to, co jsme čekali. Hráli jednoduše nahoru, hledali dlouhými míči vysokého útočníka Václava Klána i aktivního nejlepšího střelce soutěže Ondruše. Vcelku brzo jsme se po rychle rozehraném rohu a centru Lukáše Kűhnela, dostali po krásné střele Honzy Kohlbecka z 22 metrů do vedení. Bohužel po gólu jsme hráli zbytečně bojácně, reakce v situacích byla pomalá, soupeř měl většinu druhých či propadlých míčů. A i přesto jsme se snažili chodit do rychlých brejků a zvýšit vedení, zakončovali jsme, ale nepřesně nebo jsme si dali příliš dlouhý předfinální míč. Domácí měli do půle několik nebezpečných standartek, obrana s Adamem Malíkem ale udržela poločasové vedení. V poločase jsme bohužel byli nuceni střídat Lukáše Kűhnela ze zdravotních důvodů, což bylo asi ve 2. půli v naší hře hodně znát. Lukáš patřil v 1.půli k důležitým hráčům. Změny nám nepomohli a soupeř se začal tlačit čím dál více do tlaku a zakončení. K tomu mu pomáhala spousta našich faulů, rohů a nedařilo se nám více držet míč a kombinovat, přesto jsme ještě měli po akcích Jakuba Panýrka a hlavně obrovské šanci Tomáše Panýrka příležitost ke skórování. Vyrovnal ale soupeř po chytrém odskočení Zilvara, který byl u centru za obranu rychleji než obrana a hlavou skóroval. Zbytek zápasu se nesl v podobném duchu, takže nakonec jsme doslova vybojovali bod za remízu se soupeřem, který si určitě myslel na výhru, takže dnes musíme bod rozhodně přijmout. Již ve středu nás čeká čtvrtfinále poháru PFS na Dukle Jižní Město a v neděli opět už domácí utkání s týmem z Bohnic. Děkujeme našim fandům, že v dnešním chladném a deštivém dopoledni přijeli fandit a zveme je na další zápasy Kbel. Děkujeme.



Sestavy


SK Uhelné sklady Praha
M. Pobeška [-] - M. Ondruš [-] , M. Drozd [-] (65. J. Lacina [-] ) , V. Klán [-] (65. D. Belán [-] ) , O. Jireček [-] , J. Lukáš [-] , L. Zilvar [-] , D. Vrchota [-] , J. Ramba [-] , J. Procházka [-] , F. Maštera [-]

TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - L. Dampha [-] (73. M. Elysberg [-] ) , F. Odvárka [-] (60. T. Pokorný [-] ) , T. Panýrek [-] (88. P. Urbanovský [-] ) , J. Panýrek [-] , P. Dobrovolný [-] , P. Zolotuchin [-] , J. Leibl [-] , J. Vokoun [-] , L. Kühnel [-] (46. Č. Skoč [-] ) , J. Kohlbeck [-]

ŽK: 49. D. Vrchota , 60. J. Ramba , 60. O. Jireček , 73. J. Lacina - 57. P. Zolotuchin , 80. J. Kohlbeck .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PAUER Matěj - CHRUDIMSKÝ Jan, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Patrik Vytiska
Tip experta: výhra hostů

Kbely potvrdí roli favorita a zvítězí 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů