0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 18:00

17.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěrboholský beton přinesl v zápase proti Xaverovu Horní Počernice Viktorii bod za remízu


Branky


4

Nepříliš atraktivní zápas nabídl souboj mezi Viktorií Štěrboholy a Xaverovem Horní Počernice. Domácí vsadili vše na jednu kartu a jak by řekl klasik - rozkaz zněl jasně - ubránit remízu za každou cenu, což se nakonec Viktorii povedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marné dobývání domácí svatyně

Prakticky celý první poločas se nesl v duchu tlaku hostujícího celku, který se snažil překonat zataženou obranu domácích. Viktoria měla evidentní cíl, a to uhrát alespoň bod, a k tomuto cíli také setrvale směřovala. Když už obrana domácích nestíhala některé útočné výpady Xaverova, nebála se sáhnout po tvrdším zákroku a hra byla dosti rozkouskovaná. Nutno však vyzdvihnout výkon domácího brankáře Vladislava Bubnova, který několikrát zhatil gólovou radost Počernicím. Při domácích stálo dvakrát i štěstí a dobře postavená branková konstrukce, kdy nejprve hosté nastřelili břevno a poté orazítkovali tyč. 

Horním Počernicím chyběl koncový hráč

Po změně stran byli přítomní diváci svědky velmi podobného scénaře jako v poločase prvním. Xaverov se marně snažil narušit štěrboholskou blokádu a vzhledem k poměrně vyhrocenému průběhu často zápas připomínal spíše kickboxerské klání. Za podobný zákrok byl v 83. minutě po druhé žluté kartě vyolučen domácí Ernar Erkebekov, ale krátkou početní výhodu Počernice využít nedokázali. I přes závar před domácím gólmanem a řadu šancí chyběl Xaverovu šutér, který by doklepl míč do brány a utkání tak skončilo dělbou bodů za remízu 0-0. 



Ohlasy k zápasu



SC Xaverov Horní Počernice
Marek Ladomerský, trenér: Zápas se mi hodnotí poměrně těžko. Své svěřence musím pochválit za předvedený výkon a řadu šancí, které si vypracovali. V koncovce nám možná chybělo i trochu toho fotbalového štěstíčka. Viktoria na nás vyrukovala s jasnou strategií udržet remízu, pro což udělali maximum a nás může mrzet ztráta bodů i přes jasnou herní převahu.



Sestavy


SK Viktoria Štěrboholy
V. Bubnov [-] - O. Tseber [-] - - R. Boryn [-] (77. V. Nemesh [-] ) - V. Karaslai [-] , M. Savliak [-] (70. A. Askarov [-] ) , D. Kurbanov [-] (70. V. Yelinskyi [-] ) , E. Erkebekov [-] , A. Malytskyi [-] , V. Chechelnytskyi [-] (77. A. Reznic [-] ) , L. Marek [-] , R. Shpenyk [-]

SC Xaverov Horní Počernice
J. Brejcha [-] - M. Honka [-] (76. V. Lastivka [-] ) , L. Jandovský [-] (64. D. Kovařík [-] ) , F. Cerman [-] (76. J. Herian [-] ) , P. Herian [-] , O. Herian [-] , R. Sládek [-] , T. Havlíček [-] (87. M. Kaucký [-] ) , J. Martínek [-] , D. Matějček [-] , R. Janeba [-]

ŽK: 49. R. Shpenyk , 60. A. Malytskyi , 80. E. Erkebekov - 83. R. Sládek . ČK: 83. E. Erkebekov .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CÍSAŘ Lukáš - HEJSLER Jan, PŠANSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Josef Čech

Expert: Vojtěch Mastný
Tip experta: výhra hostů

Třetí Xaverov bude chtít po předchozí podzimní přestřelce, která pro ně skončila porážkou 4:5 porazit Štěrboholy hrající na domácí půdě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů






Tabulka Z Skóre B
1 SK Union Vršovice 23 68:26 49
2 TJ Čechie Dubeč 22 56:31 48
3 SK Slovan Kunratice 22 61:29 47
4 SC Xaverov Horní Počernice 22 54:33 44
5 FK Újezd nad Lesy 22 57:33 43
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 20
2 Ismar Begič 19
3 Filip Švarc 18
4 Marek Benda 15
5 Christ Nwogu 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 79 49,4% 0
2 Radek Hruška 46 35,9% 0
3 Jaromír Bělunek 29 60,4% 1
4 Jiří Klik 17 54,8% 0
5 Matěj Šupina 17 53,1% 0
Zobrazit celou tabulku