4:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašice doma porazily Volduchy


Branky


16. K. Turek , 34. J. Dezort , 45. T. Kunc , 56. J. Hrách - 34. D. Rieger , 55. F. Škarda , 78. D. Rieger
13

Strašice zvítězily ve 20. kole nad Volduchami těsně 4:3. Domácí tým si tak dokráčel pro šestou výhru v sezoně, zatímco hosté utržili sedmou porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

V první řadě bych rád pogratuloval domácímu týmu Strašic. Za výhrou si šli od první minuty, sradnatým a velmi fotbalovým výkonem si vítězství zasloužili.

Tým TJ Volduchy obdržel první branku v 16. minutě zápasu, kdy se domácí tým prokombinoval až k zakončení krásnou akcí a serií přihávek na první dotek. Druhou branku tým TJ Volduchy obdržel v 34. minutě, když obrana nezachytila průnikovou přihrávku a domácí hráč ladně přehodil hostujícího gólmana. Posléze sice ve 34. minutě došlo ke snížení ze strany TJ, když dlouhý křižný pas pohotově k tyči zakončil Rieger. Nicméně těsně před odchodem do kabin domácí tým po nedůrazu v pokutovém území udeřil potřetí.

Hosté snížili, na body to ale nestačilo

V 55. minutě zápasu po přetáhlém rohu hostů došlo k odrazu míče před pokutové území a pohotovému zakončení Škardy. Zápas byl opět jen o gól, což trvalo asi minutu. To domácí hráč využil volného prostoru, kdy od půlky hřiště doběhl až k brance hostů a pohotově k tyči rozvlnil síť. V minutě 78. bylo opět zaděláno na drama, když Rieger zakončil. Střelu sice brankář domácích vyrazil, ale pohotový útočník hostů ji hlavou vrátil do sítě. Tým hostů z Volduch sice vrhl veškerou energii do útoku, ke kýženému cílo to ale nevedlo. 

 

Autor reportu: Milan Plundrich



Sestavy


TJ Spartak Strašice
P. Klička [-] - B. Buchta [-] , K. Turek [-] , J. Jelínek [-] , M. Huttr [-] , T. Kunc [-] , J. Hrách [-] , J. Šafár [-] , J. Dezort [-] (76. S. Krchov [-] ) , P. Harčarik [-] (70. V. Časný [-] ) , R. Štych [-] (84. L. Veverca [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Přibík [-] (46. L. Pokorný [-] ) , J. Černý [-] , F. Melka [-] (46. M. Vávra [-] ) , D. Rieger [-] , F. Škarda [-] , M. Pašek [-] , R. Pernica [-] (82. L. Straka [-] ) , V. Žák [-] , J. Brych [-] , J. Straka [-]

ŽK: 28. S. Krchov , 36. B. Buchta , 52. R. Štych , 82. M. Huttr , 89. J. Šafár - 28. F. Škarda , 43. V. Žák , 74. M. Pašek , 85. J. Brych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dušek Václav - BÍBA Zbyněk, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích