3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:30

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bylo to zatím naše nejhorší jarní utkání, hodnotil zápas s klatovskou rezervou Tupý ze Spáleného Poříčí


Branky


15. P. Byron , 34. J. Byron , 80. S. Hefert - 26. O. Mareš , 90. O. Mareš
17

Spálené Poříčí vyhrálo ve 22. kole nad Klatovy těsně 3:2. Přesto, že domácí hráli po odstoupení jednoho z hostujících hráčů od 30. minuty přesilovku, nakonec zvítězili pouze o jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Spálené Poříčí

Domácí mohli jít do vedení už v 1. minutě, Šlejskovo zakončení z úhlu ale bravurně zneškodnil gólman. Klatovy odpověděly o několik minut později, kdy střelu jednoho z hráčů vyrazil brankář Varga na roh. V 15. minutě už se domácí radovali. Dlouhý centr Fialy si na zadní tyči našel P. Byron a razantní hlavičkou otevřel skóre zápasu, 1:0. Ve 26. minutě domácí chybovali v rozehrávce, toho okamžitě využil klatovský Mareš, který se ze samostatného nájezdu na gólmana nemýlil, 1:1. Dobrý výsledek Klatov však ve 30. minutě zazdilo zranění jednoho z hráčů. Hosté bohužel už neměli nikoho na střídání, a proto utkání dohrávali v deseti lidech. Spálené Poříčí udeřilo o čtyři minuty později. Šlejska prodloužil balón na nabíhajícího J. Byrona a ten už si ve vyložené šanci věděl rady, 2:1. Ke konci poločasu si oba týmy vypracovaly jednu slibnou příležitost, domácí však trefili pouze tyč, zatímco hostující Mareš mířil vedle. 

 

Klatovy bojovaly i v deseti lidech, na body to ovšem nestačilo

Druhý poločas začali lépe domácí, ve dvou dobrých šancích krátce po sobě ale neuspěli. V 66. minutě aktivní Fiala vyzval krásným pasem ke skórování Šlejsku, tomu se však pohotová rána z první vůbec nepovedla. V 77. minutě mohlo přijít vyrovnání. Prudkou ránu s gólovými parametry ovšem skvěle zlikvidoval Varga. V 80. minutě pronikl přes několik hráčů Vaidiš, vzápětí byl faulován, ale rozhodčí nechal hru pokračovat výhodou pro Sp. Poříčí. Balónu se ujal Fiala, který posléze našel Heferta, domácí hráč zvolil technické zakončení ze 14 metrů, jež o dvě sekundy později skončilo v brance, 3:1. V 90. minutě dostali hosté možnost v podobě přímého volného kopu. Rozehrávky si vzal na starost Mareš a pohlednou střelou z 25 metrů snížil na konečných 3:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: V utkání s klatovskou rezervou jsme předvedli zatím nejhorší jarní výkon. Kupili jsme nepřesnosti a chyby a měli jsme štěstí, že hosté proměnili pouze jeden ze svých tří samostatných úniků. Nepomohla ani přesilovka po poločasovém odstoupení zraněného klatovského hráče. Proti obětavě bojujícím hostům jsme nakonec byli rádi za hubené jednogólové vítězství.




Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Kolář [-] (86. M. Šlouf [-] ) , J. Byron [-] , P. Byron [-] (69. K. Bláha [-] ) , J. Tupý [-] , V. Raichynets [-] (63. M. Gross [-] ) , S. Hefert [-] , R. Šlejska [-] (69. M. Ferenc [-] ) , O. Homolka [-] , V. Fiala [-] , T. Vaidiš [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Pretzelmayer [-] , Z. Cibulka [-] , J. Kolerus [-] (11. L. Šlechta [-] ) , J. Pitel [-] , O. Mareš [-] , B. Valeš [-] , L. Urs [-] , S. Vítovec [-] (12. M. Bluďovský [-] ) , Z. Kotáb [-] , J. Šťastný [-]

ŽK: 75. J. Tupý , 89. V. Fiala - 88. Z. Kotáb .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - SCHNEIDER Josef, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jiří Brabec
Tip experta: výhra domácích

Domácí si v klidu dojdou pro tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích