2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švihov se rozešel s Hrádkem smírně


Branky


16

Švihov remizoval v 19. kole s Hrádkem 2:2. Domácí v úvodních minutách potvrdili roli favorita a v rozmezí čtyř minut se ujali vedení 2:0. Hrádek se ovšem nevzdal a ještě do konce prvního poločasu snížil po brance Skály. V druhém poločase měly šance oba týmy, ale byli to hosté, kdo se nakonec radoval. V 80. minutě se prosadil Pavlíček, a zařídil tak Hrádku remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Švihov

Domácí tým potvrzoval od prvních minut pozici favorita a rychlou kombinací přehrával soupeře. Ve 13. minutě se objevil v dobré pozici Marek a umístěným zakončením otevřel skóre zápasu. O čtyři minuty bylo na domácí straně ještě veseleji, jelikož Toman zvýšil přesnou střelou na 2:0. Hrádek ale nesložil zbraně a postupem času se rovněž dostal do utkání. Ve 20. minutě si vyšlápl na protihráče hostující Linhart, rozhodčí neváhal a ocenil jeho počínání žlutou kartou. Hosté začali být čím dál nebezpečnější a bylo jen otázkou času, než vstřelí snižující branku. To se jim podařilo ve 36. minutě, kdy upravil skóre na 2:1 Skála. V závěru prvního poločasu si vytvořily šance oba týmy, další branku ale diváci už neviděli. 

Hrádku zařídil bod Pavlíček

Domácí trenér sáhl krátce po začátku druhého poločasu ke střídání. V 59. minutě zápas skončil pro Šaška, kterého nahradil Polívka. Kýžený efekt to však nepřineslo. Hostující fotbalisté dobře bránili a zároveň byli směrem dopředu velmi aktivní. Naopak třetí branka v podání Švihova stále nepřicházela a svěřenci Adama Popelky jednoduše neměli v ofenzivě svůj den. Hrádek se po bojovném výkonu nakonec dočkal. V 80. minutě se trefil sváteční střelec Pavlíček, a vystřelil tak svému týmu cenný bod. Třetí Švihov ztrácí na první dva celky šest, respektive osm bodů. Hrádek je s 20 body devátý. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, hráč: Do Švihova jsme jeli v okleštěné sestavě, což pro nás s tak úzkým kádrem bude vždycky problém. Přesto jsme za mě odehráli výborný zápas. Švihov má hodně kvalitní tým a patří k favoritům celé soutěže. Domácí asi byli v průběhu celého zápasu více na balonu, ale troufnu si říct, že víc vyložených šancí jsme měli my. S bodem panuje v šatně spokojenost.



Sestavy


FC Švihov
F. Jarolím [-] - M. Daněk [-] , M. Brož [-] , D. Šašek [-] (59. M. Polívka [-] ) - T. Štengl [-] , M. Marek [-] , M. Moláček [-] (67. J. Baxa [-] ) , V. Petelík [-] , J. Sláma [-] , T. Daněk [-] - M. Toman [-]

TJ Svatobor Hrádek
F. Čonka [-] - F. Mareš [-] , Š. Gajdečka [-] , J. Skála [-] , Š. Fremund [-] (89. Š. Bubela [-] ) , M. Pavlíček [-] , T. Matějka [-] (75. J. Fremund [-] ) , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , M. Jiřina [-] , A. Štěpán [-]

ŽK: 50. M. Toman - 20. T. Linhart .
Hráči zápasu: M. Pavlíček .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Milan Šlehubr
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání, ale vzhledem k tomu, že Švihov hraje doma, tak má mou důvěru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích