Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 12:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy potvrdily formu a Strážovu nedaly šanci


Branky


16

Měcholupy zvítězily v 19. kole nad Strážovem 4:1. Domácí tým se rychle ujal vedení a během prvních 13 minut skóroval dvakrát. Po přestávce přidaly Měcholupy další dvě branky a nakonec si došly pro dvanácté vítězství v sezoně. Současně stáhly náskok vedoucích Horažďovic na dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly Měcholup

Domácí fotbalisté vstoupili do utkání velice aktivně a nebylo proto překvapením, že se ve 4. minutě ujali vedení. Červený si našel dobrý prostor a umístěnou střelou z hranice vápna nedal brankáři šanci, 1:0. Strážov měl vzápětí šanci na vyrovnání, ale z rychlého protiútoku nezakončil přesně. Ve 13. minutě zaúřadovali opět domácí, když se po standardní situaci pěkně trefil hlavou Bálek, 2:0. Poté se hra vyrovnala, Měcholupy sice nadále více držely balón, ale zároveň hrály hodně ofenzivně. Toho Strážov využil a několikrát zahrozil z rychlých brejků, k další vyložené šanci to však nevedlo. Domácí ovládli první poločas v poměru 2:0. 

Domácí tým rychle navýšil náskok

V 50. minutě se pohlednou individuální akcí prezentoval domácí Krejčiřík. Ten nejdříve prošel přes tři hráče a poté byl faulován v pokutovém území. Rozhodčí moc dlouho neváhal a okamžitě foukl do píšťalky. Následné penalty se zhostil sám faulovaný a bezpečně ji proměnil, 3:0. O čtyři minuty slavili domácí počtvrté. Jandečka se po závaru před brankou soupeře dostal k odraženému míči a přesným zakončením upravil skóre na 4:0. V 66. minutě hostující L. Kalivoda poslal nebezpečný centr do pokutové území, jeden z domácích hráčů balón nešťastně tečoval a snížil na 4:1. V dalších minutách se zápas spíše dohrával a Měcholupy si v klidu dokráčely pro dvanácté vítězství v sezoně. Domácí navíc stáhli náskok vedoucích Horažďovic na pouhé dva body, Strážov je předposlední. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Dnes se nám vydařil vstup do utkání. Ze začátku jsme byli hodně aktivní a nebezpeční, což záhy vedlo k vedoucí brance. Soupeř měl sice vzápětí šanci na vyrovnání, ale naštěstí pro nás ji neproměnil. My jsme naopak pokračovali v dobrém výkonu a odměnou nám byla druhá branka, která padla po standardní situaci. Za stavu 2:0 jsme ubrali a do hry se dostal více i Strážov, vyložené příležitosti si však už nevytvořil. Druhý poločas jsme znovu začali dobře a během čtyř minut jsme navýšili vedení už na 4:0. Hosté nakonec dokázali snížit, ale my jsme si už tříbrankový náskok pohlídali a zápas v klidu dohráli.




Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - J. Duchek [-] (46. J. Valečka [-] ) , T. Jandečka [-] , Z. Krejčiřík [-] , D. Bálek [-] (80. D. Bálek [-] ) , O. Červený [-] , D. Kotlan [-] (70. F. Zelenka [-] ) , V. Kaas [-] (63. K. Kovařík [-] ) , S. Bečka [-] (70. D. Voves [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - D. Papoušek [-] - L. Soušek [-] (80. J. Hanzlík [-] ) , M. Chaluš [-] - M. Kalivoda [-] (68. L. Mayer [-] ) - J. Hosnedl [-] , J. Franc [-] , D. Bouberle [-] (85. J. Kalivoda [-] ) , I. Hryhorak [-] , L. Kalivoda [-] , T. Červený [-]

ŽK: 17. Z. Krejčiřík - 17. M. Kalivoda .
Hráči zápasu: V. Kaas .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SLABÝ Otto, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Milan Šlehubr
Tip experta: výhra domácích

Měcholupy jsou na domácím hřišti silné a se Strážovem by neměly mít problém.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza