Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan s Kolovčí držel v prvním poločase krok, v tom druhém se ale strhla gólová lavina


Branky


21

V Kolovči se první kolo hrát nemohlo, a tak si favorit odbyl jarní premiéru až teď na Slovanu. V Plzni rozhodl druhý poločas, ve kterém úřadoval hlavně střídající David Tumpach.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl vyrovnaný, šance měly oba týmy. Postupem času přebrali iniciativu hosté, kteří si vypracovali pár vážnějších šancí. Z nich se ale neradovali. Ve 34. minutě, po nenápadné akci, ale otevřel skóre Matěj Soupír a Koloveč tak přeci jen vedla.

 

Ve druhém poločase už to nebyl ten dobře a zodpovědně hrající Slovan. Domácí kupili chyby, které hosté trestali.

 

Trenér hostů poslal do druhého poločasu Davida Tumpacha, který byl na hřišti hodně znát. V 52. minutě to bylo už 0:3, kdy právě on jeden gól dal a na jeden přihrál. Poté se ještě během 11 minut trefili Milan Lucák, Pavel Kadlec a svůj druhý a třetí gól vstřelil David Tumpach. V 73. minutě tak bylo o bodech rozhodnuto.

Domácí ale přeci jen zapsali alespoň čestný úspěch, když snížil Janoušek.

 

V 85. minutě viděl hostující Fiala červenou kartu. Za rozhodnutého stavu neudržel emoce na uzdě a srazil protihráče mimo hru k zemi. Zcela zaslouženě pak viděl červenou kartu.

 

Koloveč v závěru přidala ještě jednu branku. Druhým autorem hattricku se stal Milan Lucák, který upravil skóre na 1:8.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Pavel Macháč, trenér: Těžko se mi toto utkání hodnotí. První poločas byl vyrovnaný s příležitostmi na obou stranách,hostům se však podařilo jednu využít po dlouhém autovém vhazování do našeho pokutového území. Do druhého poločasu jsme vstoupili hororově. Po pár sekundách soupeř opět skóroval,po naší individuální chybě, kterých následovalo několik a soupeř je trestal. Zradily nás někdy až školácké chyby, komunikace a (ne)úspěšnost v osobních soubojích. Kolovči gratuluji, jen mě mrzí jejich zbytečná červená karta za rozhodnutého stavu na našeho hráče Cíglera.

TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: Pro nás to bylo takové typické první kolo. Trochu nás svazovala zodpovědnost, protože jsme věděli, že Tejno klopýtlo a chtěli jsme to zvládnout a trochu nás svazovala nervozita. V prvním poločase jsme měli tři větší gólové šance, nakonec jsme dali branku z jedné takové nevýrazné pološance a to nás uklidnilo. Druhý poločas nám výborně vyšel vstup, protože střídající Tumpach asi za šest minut jeden gól dal a na jeden gól přihrál a tam si myslím, že se to změnilo a už to bylo jen o tom, jaké to bude skóre. Kaňkou je vyloučení Kuby Fialy - jeho zkrat, a červená, po které trest asi nebude moc krátký.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Pernt [-] , D. Daniel [-] (68. M. Lang [-] ) , P. Matula [-] , J. Nosek [-] (58. M. Janoušek [-] ) , D. Dergachov [-] , M. Koranda [-] (58. J. Reischig [-] ) , L. Král [-] (68. M. Ráb [-] ) , Š. Jančík [-] , A. Žák [-] , M. Cigler [-] (87. J. Čarda [-] )

TJ Slavoj Koloveč
J. Hrubý [-] - F. Šlajs [-] , J. Malý [-] (46. J. Fiala [-] ) , J. Lucák [-] (46. D. Tumpach [-] ) , M. Barborka [-] (77. L. Svoboda [-] ) , D. Soupír [-] , M. Soupír [-] (82. R. Duchoň [-] ) , M. Lucák [-] , L. Tumpach [-] (66. P. Kadlec [-] ) , K. Kralovec [-] , P. Grajciar [-]

ŽK: 33. M. Koranda , 72. A. Žák - 88. P. Kadlec , 92. R. Duchoň . ČK: 85. J. Fiala .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Zavadil Jan - PŘIBYL Zdeněk, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Slovan je zatím jeden z adeptů na sestup. S Kolovčí si doma nedokáže poradit a odejde s nulou.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů