Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 14:30

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola se urodilo na Bolevci, Horšovský Týn odjel s debaklem


Branky


19

Favorit utkání přijel z Horšovského Týnu. Status favorita vám ale ve fotbale nestačí a když se neproměňují šance, body nemáte. To už ví i v Horšovském Týnu, který narozdíl od svého soupeře z Bolevce šance neproměňoval a odjel s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal podle prvotních předpokladů. Několik šancí ale nedokázali hosté přetavit v gól, a tak byl zápas stále otevřen. Po přečkání příležitostí se Bolevec zvedl a začal hrozit také on. V 15. minutě dostal domácí do vedení Pelnář, ve 26. minutě skóroval podruhé. Horšovský Týn byl ze dvou inkasovaných gólů opařený a do konce poločasu už se do šance nedostal. Do kabin se šlo za stavu 2:0.

 

Druhý poločas začal šancemi obou týmů. Oba mančafty ale své příležitosti neproměňovaly, což Bolevci příliš nevadilo, hostům už o něco více. Klid na domácí kopačky přidal v půlce poločasu parádní střelou Šedivec a Bolevec vedl 3:0. Domácí se bavili fotbalem a užívali si výborný výsledek s adeptem na postup. Hřebíček do rakve zatloukl trápícímu se Horšovskému Týnu v posledních minutách Šplíchal, a Bolevec tak slaví nečekanou a vysokou výhru 4:0.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Velmi kvalitní tým Horšovského Týnu s plno vybornými individualitami. Kdyby to bylo po deseti minutách 0:3, nikdo se nemohl divit a bylo by po zápase. Naštěstí jsme se zvedli, vyrovnali hru a podařilo se nám do poločasu dvakrát skórovat. Druhý poločas nabídl plno nevyužitých šancí na obou stranách a až když jsme vstřelili krásný třetí gól, tak jsme zápas rozhodli. Musím pochválit oba naše brankáře a obzvlášť Körnera, který šel do brány v průběhu druhého poločasu a zvládl to bravurně. Pro nás důležité 3 body a příští týden zkusíme zabojovat u dalšího velkého favorita. Rozhodčí kvalitní výkon!

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Proti Bolevci jsme podali špatný výkon bez nasazení a proměnění gólových možností. Zápas by vypadal jinak, kdybychom na začátku zápasu proměnili své šance, ale to se nestalo a potom co se Pelnář dostal dvakrát před naši bránu a bez kompromisu proměnil, jsme se už do zápasu ani tempa nedostali. V druhém poločase se Bolevec trefil dvakrát a bylo po zápase. Soupeři přeji štěstí v dalších kolech a nám, abychom se z toho oklepali.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] (62. J. Körner [-] ) - D. Humpál [-] (86. M. Slavotínek [-] ) , M. Pelnář [-] , M. Šedivec [-] (62. J. Šplíchal [-] ) , J. Fryček [-] , D. Paškan [-] , D. Bezděk [-] (84. M. Konopík [-] ) , M. Bublík [-] , J. Hibler [-] , K. Dejmek [-] (86. J. Kovář [-] ) , J. Šedivec [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Bohuslav [-] - J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] , O. Tarasiuk [-] , M. Falout [-] , J. Čižikov [-] (88. . Radošický [-] ) , J. Černík [-] , Y. Kokhan [-] , V. Khainas [-] , M. Mašek [-] , O. Chrž [-]

ŽK: 40. D. Humpál , 50. K. Dejmek , 59. D. Paškan - 59. J. Havlíček , 63. J. Čižikov .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kraus Jan - PŘIBYL Zdeněk, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bolevec má před sebou opět po roce záchranářskou misi. Horšovský Týn si ale na umělé trávě s Bolevcem poradí.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů