Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 14:30

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Křimice v Lubech prohrávaly, překvapení ale nedopustily


20

Luby první jarní kolo, kvůli podmáčenému hřišti v Kolovči, ještě odpočívaly. O to více se mohly připravit na jiného "giganta". Na domácím hřišti totiž přivítaly Křimice, které si smlsly na Staňkovu. Takhle jednoznačný zápas se ale neopakoval. Naopak, hosté se na body hodně nadřeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se mohlo měnit hned v úvodu, kdy chybu Křimic využili domácí rychle vhozeným autem, po kterém domácí útočník Matějka nastřelil nejprve pravou tyč, z dorážky pak i tu levou. Po obrovské ale neproměněné šanci přebrali iniciativu hosté, kteří dobývali dobře fungující blok Lub.

V uších zvonilo i druhému gólmanovi. Křimice totiž nastřelily břevno. Mimo to také předvedl pár dobrých zákroků, ke kterým se přidali i samotní hráči, kteří hráli nad míru obětavě.

 

Kdo by z přítomných řekl, že skóre otevřou právě domácí. Ofsajdová past se hostům nepovedla, Matějka upaloval z pravé strany sám a střelou na zadní tyč otevřel skóre. To ale hosty ani náhodou nepoložilo do kolen. Z důvodu dvojnásboného ošetřování brankáře Šíta se nastavovalo pět minut a právě dlouhé nastavení využily Křimice ke srovnání. Odražený balón si našel Dvořák (v zápise chybně uvedený Szedmák) a povedenou střelou dal prvnímu poločasu výsledek 1:1.

 

 

 

Průběh druhého poločasu připomínal ten první. Domácí se s vidinou bodového zisku nikam netlačili, hosté drželi balón na svých koapčkách a hledali skulinky v obraně. V 72. minutě našel Fořt Kovačiče, který prověřil Šíta. Ten vyrazil míč pouze ke Kropáčkovi, který poslal Křimice do vedení.

 

Luby už neměly co ztratit, a tak hrály vzadu vabank. Okének využil Kropáček, který svým druhým gólem v zápase přidal na výhru Křimic razítko, a hosté tak stále drží krok s Kolovčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Hned v první minutě jsme si dokázali vypracovat první gólovou šanci, bohužel jsme však trefili levou tyč soupeřovi brány a z následné dorážky pravou tyč, což pro nás byla smůla. Soupeř si vypracoval více gólových příležitostí, které však nedokázal využít, hlavně díky skvěle chytajícímu Dominiku Šítovi, který nás několikrát podržel. Byli jsme to právě my, kdo otevřel skóre zápasu, Matěj Pivoňka vyslal skvělou přihrávkou nabíhajícího Jirku Matějku a ten byl, skoro jako vždy, neomylný. Bohužel jsme tento náskok nedokázali udržet a v poslední minutě první poloviny zápasu inkasovali. Ve druhé půlce už jsme si takřka žádnou šanci nevypracovali, v naší hře chyběl jakýkoliv nápad. Soupeř nás potrestal v 72. minutě doklepnutím do prázdné brány a v 80. ještě pečetil konečný stav 1:3. Pro nás to byl první zápas této poloviny sezóny a ještě proti silným Křimicím, máme co zlepšovat a už se těšíme na další zápasy, se kterými doufám poroste i kvalita výkonu.

FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Jeli jsme si do Lub pro 3 body a domácím tak uštědřit první domácí prohru. To se povedlo, zápas jsme vyhráli, 3 body si odvážíme, s čím jsme spokojeni. Škoda, jen, že jsme neměli větší, kvalitu, klid a místy i trochu štěstí v zakončení. Děkuji našemu týmu za přístup a odhodlání. Soupeři přeji mnoho zdaru v jarní části soutěže, osobně si myslím, že se z Lub vozit body moc nebudou…



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - J. Matějka [-] , V. Petrželka [-] , L. Marek [-] (87. D. Beránek [-] ) , T. Partyngl [-] (75. P. Čipera [-] ) , M. Pivoňka [-] , D. Vozka [-] , A. Panuš [-] (68. J. Holý [-] ) , V. Řeřicha [-] (87. R. Holub [-] ) , H. Pikhart [-] , Š. Tomaka [-] (46. A. Čížek [-] )

FC Křimice
J. Moravec [-] - J. Pekárek [-] , P. Grambal [-] , R. Hřebík [-] , Z. Bečka [-] - J. Szedmák [-] (76. V. Kuneš [-] ) , P. Mariánus [-] (64. P. Fořt [-] ) , M. Pinc [-] (39. L. Čejka [-] ) , J. Dvořák [-] - J. Kovačič [-] (76. J. Dytrt [-] ) , R. Kropáček [-] -

ŽK: 68. J. Pekárek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PAUR Roman - PELIKÁN Jiří, DUŠEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Těžký terén v Lubech, ani golman Šít Křimice nezabrzdí a 3 body si po bojovném zápase odvezou hosté.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů