Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Křimice nastřílely dvojciferný počet gólů, Staňkov si odvezl desítku


16

Favorit tohto zápasu byl jasný. Křimice neponechaly nic náhodě a od samého začátku určovaly tempo hry a rychle se dostaly do vedení, které už nepustily. Křimický pořadatel si vyzkoušel, jestli světelná tabule zvládá také dvojciferné číslice. Křimice totiž vyhrály nad Staňkovem 10:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křimice začaly potvrzovat papírové předpoklady už od samotného začátku. Už ve druhé minutě doklepl míč do brány Kropáček a Křimice vedly 1:0. Zanedlouho to bylo 2:0. Střelu zpoza vápna vyrazil Pokorný jen před sebe a když staňkovská obrana jen přihlížela a fandila svému brankáři, aby se co nejrychleji zvedl a míč zkrotil, doběhl si míč Kropáček a znovu doklepl balón za záda gólmana.

Zatím co křimický brankář Špiroch měl práce jak vrátný v nonstopu a jedinou věc, kterou musel řešit bylo to, jestli se stačí namazat opalovacím krémem s faktorem 30, nebo musí sáhnout po padesátce, Pokorný na druhé straně měl práce až nad hlavu.

Už zhruba po čtvrt hodině hry mohl Kropáček zkompletovat hattrick. Na míč, který stačilo usměrnit do odkryté brány ale těsně nedosáhl.

Ve 27. minutě si na rohový kop Dvořáka naběhl na přední tyč Kovačič a hlavou překonal gólmana. Chvíli na to už to byl znovu Kropáček. Hosté nejdřív ve vápně zblokovali střelu, odraženého míče se ale opět chopil Kropáček - 4:0.

Do konce poločasu ještě navýšil skóre Kovačič a do šaten se šlo za stavu 5:0.

 

Hned z kraje druhého poločasu upravil Pavel Mariánus na 6:0. Střela z dálky našla cíl až v horním rohu hostující brány. Všem přítomným už bylo v tu chvíli dávno jasné, jak si oba týmy rozdělí body. Oba týmy prostřídaly, Staňkov dal šanci některým dorostencům a cílem už bylo spíše se hned zkraje soutěže nezranit, než se hnát do nějakých těžších a ošemetnějších soubojů.

Do střelecké listiny se ještě před hodinou hry zapsala i posila z třetiligového Králova Dvora, Jakub Dvořák. Po něm pálili už opět tradiční střelci - Pavel Mariánus a René Kropáček, pro které to byl druhý, respektive čtvrtý gól v zápase.

Střelecká listna se uzavřela v 78. minutě. Kropáček byl faulován ve vápně, míč si vzal Mariánus a střelou na druhou stranu než mířil brankář Staňkova zaokrouhlil výsledek na 10:0.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Krásné počasí, kvalitní hřiště, hodně gólů, dobré pivo, voňavé klobásy, povedené zápisné, excelentní pěvecký výkon našich nových hráčů. Zkrátka vše se povedlo. Děkuji všem, jedeme dál!

FK Staňkov
Ondřej Bauer (předseda klubu): Jednoznačná záležitost domácích Křimic, rozdíl tří soutěží.. Křimice posílily a přeji Ondrovi Zapomělovi a Romanovi Vonáškovi postup do KP.. Mají vše, aby nahoru do krajského přeboru šli...



Sestavy


FC Křimice
M. Špiroch [-] - Z. Bečka [-] , T. Čechura [-] (61. T. Lemák [-] ) - J. Szedmák [-] (57. V. Kuneš [-] ) , P. Mariánus [-] - R. Kropáček [-] - J. Kovačič [-] (57. L. Čejka [-] ) , M. Pinc [-] (57. J. Dytrt [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Pekárek [-] (61. R. Hřebík [-] ) , P. Grambal [-]

FK Staňkov
D. Pokorný [-] - F. Dolejš [-] , T. Kopecký [-] , D. Drudík [-] , M. Liška [-] - V. Záhoř [-] , T. Pitipáč [-] , J. Kubina [-] (77. L. Fejtek [-] ) , J. Vrba [-] - P. Zámostný [-] (63. M. Žáček [-] ) , J. Mařík [-] (63. J. Jung [-] )

ŽK: 83. R. Kropáček - 58. T. Pitipáč , 67. M. Liška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šálková Helena - NESVADBA Karel, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Michal Vašák
Tip experta: výhra domácích

Jasná záležitost pro domácí, kteří potvrdí výhru z poháru a hosté odjedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích