2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka si remízou ve Stříbře zřejmě pod sebou úplně podlomila větev


Branky


25

V sobotu se za lehce deštivého a chladného počasí odehrál souboj ze suterénu tabulky mezi domácím Stříbrem a hostující Košutkou. Kvalita utkání odpovídala postavení obou celků a příliš krásy zápas nenabídl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka začala aktivněji a to vyvrcholilo 10. minutou, kdy Skalský krásně potáhl balon po lajně a spolu s Pečenkou a J. Pekníkem přečíslili jediného obránce Stříbra, ale místo nahrávky před prázdnou bránu volil Skalský střelu a s tou si gólman poradil. Poté Košutka úplně vypadla z tempa a vůdčí roli převzalo domácí Stříbro. Hned ve dvou velkých šancích hosty podržel skvělými zákroky Frýdl. Závěr prvního poločasu se nesl v poněkud kostrbatém a rozháraném duchu plných nepřesností a do kabin se šlo za bezbrankového stavu. 

 

Skóre se měnilo hned po změně stran, když Pejřimovskému vyklouzla zdánlivě lehká střela a Macht ji už neměl problém dopravit mezi tři tyče - 0:1. Stříbro srovnalo skóre v minutě šedesáté. Standardní sitauce z velké vzdálenosti po vyhraném hlavičkovém souboji doputovala až do malého vápna, kde Světlík předskočil Hemzáčka a vyrovnal - 1:1.

 

Pro oba týmy remíza vůbec nic neřešila a chtěly přidat druhý gól, ale na obou stranách hřiště tomu vždy něco chybělo. Košutecký Lemon překonal už Pejřimovského, ale jeho zastal na brankové čáře stoper. Když už to vypadalo na remízu 1:1, tak přišel ještě thriller v podobě dvou gólů v závěru. Napřed Macht krásně našel šajtlí po vzoru Tomáše Rosického jeho jmenovce Pekníka, aby na druhé straně propadnutý balon propasíroval mezi Frýdlovy nohy Vyšín. Oba týmy se tak rozešly smírně 2:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: Byl to zápas za mě už sestupujících týmů. První poločas jsme byli lepším týmem, v 15. minutě jsme mohli vést 2:0, ale opět neproměněné 100% šance po hezkých akcích. Vstup do druhého poločasu jsme si opět nepohlídali a hned v úvodu jsme dostali gól. Poté se nám podařilo vyrovnat ze standardní situace. Druhý poločas už nebyl z naší strany tak dobrý. Bylo to celkově bojovné. Na obou stranách se neproměnilo dost šancí. V 85. minutě jsme dostali na 2:1, ale kluci to nevzdali a v nastaveném čase se nám podařilo vyrovnat. Remíza nakonec spravedlivá.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Kdyby na tribuně za kamerou seděl Hitchcock a z okolních borovic vzlétlo pár havranů, tak jsme mohli natočit pokračování hororu Ptáci. V kabině po zápase byla atmosféra jak v Ardenách ve čtyřiačtyřicátým. Všichni jsme si moc dobře uvědomovali, že jsme tou remízou definitivně zamávali šátečkem za naším působením v krajským přeboru. Nepředvedli jsme dobrý výkon a v kontextu celého zápasu je remíza asi zasloužená. Doufám, že ve zbytku sezóny ještě zabojujeme a nezůstane po našem působení v kraji pachuť jako po levný vodce. Stříbru přeji hodně štěstí do zbytku sezóny a my se těšíme na konfrontaci s čelem tabulky.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - M. Hodek [-] , J. Vacín [-] (77. P. Kasl [-] ) , V. Světlík [-] , M. Vyšín [-] (69. I. Stepanov [-] ) , D. Donate [-] , M. Vyšín [-] , M. Haas [-] , V. Gontkovič [-] , M. Kovačka [-] , V. Novák [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - V. Skalský [-] (76. O. Lemon [-] ) , P. Macht [-] , T. Pečenka [-] , K. Liška [-] , D. Kalina [-] (62. X. Nguyen [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] , J. Hemzáček [-] , F. Fikar [-] (62. V. Kučera [-] ) , M. Primas [-]

Počet diváků: 66. Rozhodčí: ŠIMEK František - STREJCOVÁ Tereza, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů