4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Chotíkov si poradil s Nepomukem, který se představil hanebným výkonem


Branky


21. L. Kuhajda (p.) , 24. L. Kuhajda , 41. K. Klepal , 88. K. Rozboud - 36. J. Chalupný
21

Chotíkov opět ukázal, proč je na jaře nejlepším týmem krajského přeboru, když znovu neztratil ani bod. Proti Nepomuku se hráči Petra Kučery nenadřeli tolik, jak by si hosté představovali, což po utkání trenéři sami uznali. Zápas u Plzně nepomuckým nevyšel a tak se opět budou upínat na bodový zisk z domácího prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Nejdříve ještě krátce navážu na minulý zápas ve Lhotě a nesoudný komentář jejich lavičky na moji osobu a poradím jim, ať si nejdříve zametou před vlastním prahem a naučí se také prohrávat. A také jak píšou tentokrát, že je každý chválí? My je tedy za pěkný fotbal nechválíme, ten v mém vidění vypadá jinak. K zápasu s Nepálem... Čekali jsme urputného soupeře a těžký zápas jako každý vzájemný, ale hosté neměli úplně svůj den a cestu za výhrou nám tentokrát dost ulehčili. Na hřišti jsme měli dost prostoru ke kombinaci a po většinu zápasu se na náš fotbal dalo koukat. Dali jsme čtyři branky, několik dalších situací jsme ještě nedořešili gólově a myslím, že výsledek a vysoká výhra tak odpovídá dění na hřišti. Jsme rádi, protože silná sestava Nepálu budila respekt. Nakonec jsem rád, že jsme s trenérem Viktorou navázali na tradici a dali si přátelského pozápasového panáčka a popřáli si hodně štěstí do dalších kol..

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Po utkání jsme se s trenérem shodli, že hráči předvedli až hanebný, ostudný výkon. Od samého začátku nefungovalo nic, takže jsme se brzy rozhodli vystřídat celý střed zálohy. Podařilo se nám korigovat na 2:1, mysleli jsme si, že nás to nakopne, ale pak jsme opět naší, s prominutím pí**vinou jsme dostali na 3:1 do prázdné... Byli jsme tam jak účastníci zájezdu. Musím ale uznat, že chotíkovští byli na všech postech lepší, dobrá práce s balónem. My jsme všude pozdě, tak doufáme, že se na příští týden chlapci drobet proberou. Nejsme v situaci, kdy bychom se měli nějak obávat, takže stále zkoušíme zapracovávat mladé, ale také to nejde zkoušet do nekonečna. Takže se z toho nehroutíme, ale kluci by měli zabrat.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - K. Klepal [-] , J. Benedikt [-] (62. P. Bořík [-] ) , A. Cirok [-] (78. J. Vild [-] ) , J. Sluka [-] , M. Lopata [-] (74. O. Svoboda [-] ) , D. Míka [-] , L. Kuhajda [-] , K. Rozboud [-] , M. Prais [-] , J. Vlk [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - D. Šmíd [-] (33. J. Nový [-] ) , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , A. Salabai [-] (33. D. Jára [-] ) , A. Viktora [-] , J. Chalupný [-] , L. Sládek [-] (56. J. Vosyka [-] ) , T. Voráček [-] , J. Pittr [-]

ŽK: 60. K. Rozboud - 34. D. Jára .
Hráči zápasu: K. Rozboud , A. Cirok .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - LAPÁK Zdeněk, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Zdeněk Větrovec
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás další ze série velmi těžkých zápasů, ale věřím tomu, že v Chotíkově vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza