Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 12:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvakrát bylo srovnáno, nakonec ale Vejprnice gólově výrazně odskočily


Branky


26

Kaznějov měl stejně jako na podzim i na jaře velmi těžký los v prvních zápasech, v nichž získal pouhé dva body. Činovníci Bohemie věří, že si smůlu už vybrali a s papírově slabšími mančafty, kdy je čeká všech pět týmů umístěných prozatím v tabulce za nimi, začnou sbírat body na cestě za záchranou v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od začátku převzali herní aktivitu a mohli být odměněni gólem, ale střela skončila jen na tyči. Na druhé straně ale vyšlo napadání rozehrávky ve 25. minutě, po které se dostali díky Janu Vondráčkovi do vedení kaznějovští. Jenže to do přestávky nevydrželo, jelikož ve 40. minutě srovnával vejprnický Marek Majerčík. Stav poločasu byl tedy 1:1.

 

Otočku po změně stran přidal nejlepší střelec soutěže, David Csambal, který 6 minut po hvizdu dával na 1:2. Jenže se opět srovnávalo o pár minut později, tentokrát z pokutového kopu, ke kterému se postavil Lukáš Filipec. Hosty to ale nezlomilo, zejména když si brzy vzali vedení zpět, to se prosadil Kouřil. Vejprnice se k vápnu soupeře více tlačili, než-li jejich soupeři a gólově to znovu potvrdil Csambal a v poslední desetiminutovce i Křemenák. Vejprnice se tak na pár hodin dostali na první příčku před rezervu Petřína.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Těžký zápas na hodnocení. Utkání prakticky bez šancí, přesto padlo sedm gólů. Hosté měli častěji míč, ovšem převážně kombinovali ve středu hřiště. Do koncovky se dostávali velmi sporadicky a to hlavně po střelách z větší vzdálenosti. Ani my jsme však nebyli Bůh ví jak nebezpeční, a tak za mě remízové utkání, které rozhodly výkony brankářů.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Věděli jsme, jak se Kaznějov prezentoval na podzim u nás, tak jsme šli do zápasu s respektem, ale i s odhodláním vyhrát a byť jen krátkodobě, tak se dostat na první místo. Od začátku jsme drželi víc balón, ale z šancí tam byla jen jedna střela z dálky do tyče. Domácí pak využili naší chyby při rozehrávce a šli do vedení. Naštěstí jsme do poločasu vyrovnali. I ve druhé půli jsme byli lepší a šli do vedení. Domácí sice vyrovnali z penalty, ale my dnes byli hodně silní směrem dopředu a přidali 3 branky a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - T. Vaneš [-] , D. Vinkler [-] (68. V. Višnovský [-] ) , J. Kunesch [-] (86. A. Náhlovský [-] ) , F. Fait [-] (46. M. Tichý [-] ) , F. Rusňák [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , L. Filipec [-] , J. Buček [-] , M. Šlajs [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Kouřil [-] , R. Křen [-] (75. R. Dvořák [-] ) , V. Puhlovský [-] , F. Heindl [-] (46. J. Kadar [-] ) , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , J. Bayer [-] (84. A. Heller [-] ) , M. Majerčík [-] , D. Csambal [-] (68. D. Křemenák [-] ) , D. Svoboda [-]

ŽK: 15. J. Vondráček , 73. L. Filipec , 80. M. Tichý - 39. R. Křen .
Hráči zápasu: D. Csambal , D. Svoboda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - LAPÁK Zdeněk, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů