0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhota si vyšlápla na Rapid, tomu padá forma


Branky


21

Rapid měl snový start tohoto ročníku, ale po zimní pauze jako by se energie z týmu vytratila. Výkony jsou jak na houpačce a ztráty bodů plzeňský celek postupně odsunuly z první trojky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání se otěží chopili borci z Rapidu, kteří zasypávali soupeře několika rohovými kopy, ovšem bez vážnějšího zakončení, které by volalo po gólu. Aktivitou nadále hýřili až do inkasování branky. Před ní brankář Smola lapil parádním skokem volný přímý kop a rychlá akce po ose Sulek - Kotrnoch - Peterka skončila nakonec gólem díky poslednímu jmenovanému, který přelstil ofsajdovou past, obešel brankáře a uklidil do prázdné brány.

 

Domácí se ani ještě neoklepali a už lovili ze sítě druhý míč. I v této brance měl ruce Peterka, tentokrát ovšem doslova... Centrovaný míč od rohového praporku, který do vápna nasměroval Horník, doputoval až do branky. Jenže oprávněně se poté směrem k rozhodčímu Bogdanovi rozčiloval brankář Liška, za kterého se ve vzdušném souboji zavěšil hostující Peterka, což zachytil i objektiv fotografa, jehož snímek naleznete v galerii. Sudí souboj zřejmě přehlédl. Domácím se poté hra rozpadla a nepřesvědčivým výkonem dohrávali zbytek poločasu. Před přestávkou ještě hosté potrestali jedno špatné dostoupení na levé straně obrany Rapidu, když se po následném centru do šestnáctky objevil nikým nehlídaný Švehla u zadní tyče a v klidu uklízel míč do prázdné brány. Reagovat mohl obratem Ledvina, ale zblízka překopl vysoko bránu soupeře.

 

Druhý poločas byl od domácích trochu lepší, jen postrádal přesnost v zakončení. Skórovat mohli Ježek, Kořenek nebo jiní jejich spoluhráči. Na druhé straně ale měl zajímavou šanci třeba Paul, který nakonec mířil doprostřed brány. A jelikož se ve druhé půli už ani jedna strana fanoušků z gólu neradovala, ukončil rozhodčí zajímavý duel se skóre 0:3.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: Lhota byla ve všech činnostech lepším týmem. Brzy jsme prohrávali 0:2 a poté neproměnili do poločasu dvě dobré příležitosti. 10 minut ve druhé půli to vypadalo, že se náš výkon zlepší, ale brzy jsme se vrátili ke špatné hře. Všechny v týmu nás výkony mrzí a věřím, že uděláme vše pro to, aby se naše hra zlepšila.

TJ Sokol Lhota
Martin Varga, trenér: Až na úvod zápasu, kdy jsme nechali domácí zahrávat několik rohů po sobě, jsem s celým zápasem zcela spokojen. Za mě dnes zcela zasloužené vítězství. Věděli jsme, co nás čeká a z čeho domácí jsou nebezpeční. Kluci k zápasu přistoupili zodpovědně a s odhodláním, že už někde ty góly prostě dát musíme, jen zůstat trpěliví. A dnes se nám to konečně podařilo. Dát víc jak jeden gól a udělat si zápas jednodušší. Poločasové vedení 3:0 nám dalo pohodlný polštář do druhé půle a mohli jsme zápas v poklidu dohrát. Kluci dnes podali skvělý týmový výkon a klobouk dolů před všemi, jak zápas ve velkém vedru zvládli. Chválím i domácí, že zápas po půli nezabalili a tím se jen zápas nedohrával.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - D. Koranda [-] , T. Drtil [-] (46. T. Křen [-] ) , J. Ledvina [-] (46. T. Řehoř [-] ) , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] , J. Harmady [-] , R. Klekner [-] , M. Bezukh [-] (35. J. Kadlec [-] ) , P. Řezníček [-] (62. V. Fleissig [-] )

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - T. Marek [-] , P. Suda [-] , M. Paul [-] , J. Petr [-] - J. Horník [-] , J. Jaroušek [-] (63. A. Vlček [-] ) , V. Sulek [-] (46. J. Šroubek [-] ) - M. Švehla [-] , O. Kotrnoch [-] (83. J. Eliášek [-] ) , J. Peterka [-] (76. D. Křížek [-] )

ŽK: 37. D. Kořenek , 47. D. Koranda , 70. M. Fikrle - 30. P. Suda , 47. T. Marek .
Hráči zápasu: M. Švehla , O. Kotrnoch .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - KRIPNER Karel, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích