2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chotíkov se výhrou nad Černicemi dostal na bednu


Branky


23

Po podzimu vyhlíželi členové chotíkovské družiny na většinu týmů ze spodní poloviny tabulky a s mizerným útokem jim moc do zpěvu nebylo. Jenže jaro je úplně o něčem jiném, uzdravily se klíčové postavy v kádru a na jaře není lepšího týmu v soutěži, než právě Chotíkova. Ten v nelehkém zápase otáčel skóre s Černicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice se v 17. minutě dostaly do vedení po brance ze standardní situace. Fürbacher z dálky centroval do vápna, kam si seběhl Nosach, jenž zklepl míč před bránu a hlavou jej do protipohybu brankáře uklidil Müller. Hra se jinak přelévala z jedné strany na druhou a bylo s podivem, že se v prvním dějství skórovalo jen dvakrát. O druhou branku se po půl hodině hry postaral domácí Lopata, jenž hlavičkou zužitkoval práci svého hrajícího trenéra Kučery, který si u rohového praporku pohrál s obráncem.

 

Ve druhém dějství se diváci dočkali ještě méně branek, i když příležitostí na obou stranách bylo opět více. Dvacet minut před koncem se prosadil opět Lopata, který si při rohovém kopu udělal prostor v malém vápně a nenechal vyniknout nikoho ze soupeřů, když všechny přehlavičkoval na svém klasickém místě na zadní tyči. Ač se Černice ve zbytku zápasu snažily alespoň vyrovnat, už na domácí obranu nenašly recept a tentokrát nesebraly ani bod.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Klasicky podceněný zápas z naší strany. Nelíbila se mi už rozcvička a tempo zápasu bylo pomalé a nic moc úrovně z obou stran. I přesto, že jsme měli ve hře dostatek prostoru na kombinaci, tak nám i přes silnou sestavu vůbec nešla. Šance jsme si vypracovat nějaké dokázali, ale nemělo to od nás celkově vůbec šťávu. Ve výsledku jsme měli ale samozřejmě radost, jak ze tří určitě zasloužených bodů, tak i z posunu na bedýnku, což jsem nečekal po zimní přípravě ani já. Z Černic se mi líbil výkon gólmana Strejce a nestárnoucího Fíry.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Poprvé na jaře nejsem spokojený, ne kvůli výsledku, ale kvůli naší hře. Začátek zápasu oboustranně asi ovlivnilo počasí, málo pohybu, hodně chyb. Dali jsme první gól díky Markovi Müllerovi, potom začalo být trochu znát, kdo je domácí, hromadily se fauly kolem šestnáctky. Mohli jsme ale chodit do brejků, bohužel to řešení bylo fakt špatné. Dneska nás porazily standardky, oba góly z rohu a nefungovali vůbec krajní záložníci. Nepomohla nám ani střídání a v závěru trochu více úsilí před bránou. Příští týden se hodně věcí musí razantně zlepšit.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - M. Lopata [-] (85. O. Svoboda [-] ) , P. Kučera [-] , J. Huml [-] (68. V. Kolářík [-] ) , D. Míka [-] , L. Kuhajda [-] , J. Kellner [-] (46. J. Sluka [-] ) , K. Rozboud [-] (91. J. Vild [-] ) , M. Prais [-] , K. Klepal [-] , J. Vlk [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - V. Nosach [-] , P. Toman [-] , A. Ježek [-] (71. M. Trnka [-] ) - K. Fürbacher [-] , S. Basha [-] (46. V. Vránek [-] ) , J. Pipaš [-] , D. Oncea [-] (71. M. Chvojka [-] ) - K. Zeliński [-] , M. Müller [-] , V. Klokan [-] (85. O. Hlaváč [-] )

ŽK: 63. P. Kučera , 77. K. Rozboud , 78. M. Prais , 88. D. Míka - 77. M. Chvojka , 78. V. Vránek .
Hráči zápasu: M. Lopata .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sirový Václav - SLADKÝ Stanislav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza