0:1
(0:1)
44. V. Sulek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krupobití domácím nepomohlo, Lhota si jedinou brankou odvezla z Radnic tři body


Branky


44. V. Sulek
23

I přes nedělní nepřízeň počasí si na radnické hřiště našlo cestu nejvíce diváků z celého 19. kola krajského přeboru. Ti však neviděli dominanci svého týmu, naopak se museli smířit s faktem, že zraněními a odchody zbičovaná soupiska na svého soka tentokrát nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas na těžkém terénu komplikoval konstruktivní rozehrávku, přesto si fotbalovější Lhota nacházela cestu do radnické obrany. Jenže své šance zpočátku zápasu nedokázala proměnit. A jak se 175 lidí dokáže schovat pod pár desítek metrů čtverečního místa po stříšku tribunky a posezení, když přijde krupobití, se ukázalo ve 30. minutě. Sudí Křen v tu chvíli na dobrých deset minut musel utkání přerušit, aby se hráči před rychlou smrští schovali. Tento přírodní úkaz ale moc života do žil domácím hráčům nevlil a chvíli po návratu na hřiště si nakonec jedinou branku zápasu připsal hostující Václav Sulek, který překonal domácího Březinu. Nastavovalo se pak s ohledem na počasí neobvyklých 10 minut, ve kterých se další gólovky týmy nedočkaly.

 

Ve druhé půli domácí trochu přidali, ale nebylo to ono, a to ani když dokázali rozvlnit síť za Böhmem. Zvednutý praporek signalizující ofsajd branku neuznal a tak se dále jelo za jednobrankového vedení hostů. A když ani oni nedokázali další branku vstřelit, ukončil rozhodčí zápas v 94. minutě za stavu 0:1 pro sokoly ze Lhoty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Do utkání jsme vyslali všech deset zdravých a polozdravých kluků, o kterých si myslíme, že mohou hrát krajský přebor. Zbytek sestavy jsme doplnili klukama z dorostu. Snahu našim klukům nemohu upřít, ale Lhota byla po celé utkání fotbalově lepší. Utkání v první půlce přerušily kroupy, ale mohlo se hrát později dál. Pak jsme bohužel po jedné zbytečné ztrátě na půlce hřiště dostali gól na 0:1. Ve druhém poločase už to z naší strany bylo trošičku lepší, ale zdaleka jsme se nepřiblížili těm výkonům, kterých si myslíme, že naše mužstvo je schopno. Dali jsme sice vyrovnávací branku na 1:1, ta nám ale nebyla pro ofsajd uznána, což rozjelo u diváků na lajně velké vášně. Nicméně z mého pohledu Lhota vyhrála zaslouženě a my budeme doufat, že zranění kapitána Valenty, který v průběhu zápasu odstoupil, nebude tak vážné.

TJ Sokol Lhota
Martin Varga, trenér: Šli jsme do zápasu s tím, že chceme vyhrát, aby jsme se dotáhli na dnešního soupeře a udrželi kontakt s horní částí tabulky. Zápas na velmi těžkém terénu, který komplikoval silný déšť, vítr, kroupy, který musel být i ve 30. minutě na chvíli přerušen. Nicméně zápas, který jsme měli od začátku do konce pod kontrolou a je jen škoda, že se nám zatím nedaří dávat góly, poněvadž kdyby zápas skončil 0:5, nikdo by se nemohl divit. I přesto musím kluky pochválit za výborný výkon, který jen není okořeněn góly, ale věřím, že to přijde a dokážeme si zápas udělat lehčí. Všem klukům patří za dnešní výkon pochvala a už teď se těšíme na lídra tabulky, kam příští kolo zajíždíme.



Sestavy



TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - V. Sulek [-]

Místo: Radnice. Počet diváků: 175. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích