Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid nad Stříbrem vyhrál velkým rozdílem, hosté neměli svůj den


Branky


22

Stříbro je jednou nohou v 1.A třídě, konkurence v boji o záchranu mu uniká a pro Baník je začátek jara trochu za trest, jelikož měří síly s horními patry tabulky. Ani tentokrát tedy nedokázal bodovat, naopak dostal od cesty trochu naloženo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ještě takový pozvolnější na brankový rozjezd. Rapid dvěma slepenými góly ŘezníčkaKleknera sice šel do dvoubrankového vedení, ale další, rozhodující branku, do přestávky vstřelit nedokázal. Přesto celkem odevzdaný výkon Stříbra nekladl větší odpor se zápasem více hnout.

 

Až po výměně stran, na startu druhé půle nastala série minel, po které hosté nastřelili břevno. Platilo ale nedáš, dostaneš. Z následného útoku se domácí dostali Korandovo gólem do tříbrankového vedení, který ještě více dodal klid na kopačky domácím hráčům. Zbytek zápasu, podobně jako jeho předchozí část tak pokračovala ve slabém tempu. I přes to byly k vidění ještě další čtyři branky Rapidu, o které se postarali dvěma góly Řehoř, jednou Fikrle a ještě jednou se v utkání prosadil Koranda. Hosté se prosadili jen po střele Vykoupila, kterou si svou "mužnou" hrudí srazil míč do brány jinak dobře hrající Daniel Kořenek.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: Zápas jsme výsledkově skvěle zvládli, ale hře ještě chybí větší přesnost a více napadání soupeře.

TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: My jsme nepředvedli ani 50% výkonu oproti minulému týdnu s Petřínem. Bylo to absolutně bez chuti, bez nasazení. Rapid nás převyšoval ve všech směrech a zaslouženě vyhrál. Chyběli nám zranění Světlík, Ferdinandy a Čížek oproti minulému zápasu, ale na to se vymlouvat nebudu, tak to prostě je. Na tento zápas musíme rychle zapomenout a makat dále. Už musíme získat nějaké body.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] (85. L. Páník [-] ) - M. Bezukh [-] , J. Kadlec [-] , J. Ledvina [-] (46. J. Harmady [-] ) , P. Řezníček [-] (60. M. Kořenek [-] ) , D. Kořenek [-] , D. Koranda [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] , R. Klekner [-] (46. T. Řehoř [-] ) , T. Drtil [-] (46. T. Křen [-] )

TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - F. Bláha [-] , I. Stepanov [-] (46. V. Novák [-] ) , D. Čeček [-] , M. Hodek [-] , M. Vyšín [-] , J. Vacín [-] , T. Bůžek [-] (58. D. Vykoupil [-] ) , V. Gontkovič [-] , M. Vyšín [-] , D. Donate [-]

Hráči zápasu: M. Fikrle , D. Kořenek .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Bína Roman - PETRŽELKA František, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích