2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka mohla Vejprnice překvapil, ale domácí Csambal byl proti


Branky


24

Souboj dvou celků z opačných konců tabulky byl k vidění v sobotu ve Vejprnicích, kde domácí Slavia přivítala hosty z Košutky. Ti doplatili na nedůrazné začátky obou poločasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo se trochu zapomněl u sobotního oběda a dorazil do vejprnického areálu o chvilku déle, tak zmeškal první gól. Hostující středopolař Pečenka poslal malou domů Vicendovi, ten tak dlouho váhal z rozehrávkou až o balon přišel a Kotva této hrubky po úspěšném napadání Csambalem využil a poslal domácí do vedení - 1:0. Hostující Košutka byla sice lehce otřesená a pomalu se dostávala do hry, většinou se však hra odehrávala v prostoru od vápna k vápnu. Vyrovnání přišlo ve 14. minutě, když srdnatě bojující Skalský přetlačil domácího stopera a načechral balon do vápna, ten ovšem vejprničtí odvrátili pouze k levačce Tomáše Pekníka a ten neomylně umístil balon na zadní tyč Turkovy branky - 1:1.

 

Dále byla k vidění vyrovnaná hra s minimem šancí. Domácí Vejprnice zahrozily dvakrát ze standardních situací, ale Vicenda je s přispěním modrobílých obránců dokázal vyřešit. Ve 43. minutě, těsně před odchodem do šatny, měli velkou příležitost hosté, když Pečenka ve středu hřiště získal balon, krásně si ho potáhl a vyslal kolmici na Skalského. Ten náběh ideálně načasoval, ale zakončení mu nesedlo a samostatný únik skončil nepřesnou střelou. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

 

Začátek druhého poločasu patřil domácím červenobílým. Gól mohli vstřelit už zhruba po třiceti vteřinách, když na levé straně hřiště hezky vykombinovali hostující obranu, ale i s poměrně slušným zakončením si Vicenda věděl rady a vyrazil balon na roh. Hosté se nepoučili a dál působili vlažně a laxně, po sérii zkažených balonů od Pekníka a Fikara přišla další šance a závar ve vápně, ale i to skončilo bez gólového vyjádření. Když už to vypadalo, že košutečtí úvodní nápor ustojí bez inkasované branky, tak přišel gól z rychlého brejku. Pečenkův roh si ze vzduchu stáhnul Turek a ihned ho vyhodil na levou stranu hřiště, tam byl sice Huy i Král, ale po smolném odrazu balon doputoval k Csambalovi. Ten byl sice v ofsajdovém postavení, ale vzhledem k tomu, že šel balon od Krále, zůstal praporek pomezního správně dole a Csambal pelášil sám na bránu a s nabídnutou situací si poradil rutinérsky obstřelem Vicendy - 2:1.  

 

Vejprnice gól trochu ukolébal a hrály ze zajištěné obrany s přechodem do brejkových situací. Největší šanci na srovnání skóre měl Blažejovský v 70. minutě. Po hezké kombinaci Pekníka s Pečenkou dostal balon mezi penaltu a malé vápno, ale v dobré pozici přestřelil. V závěru si Vejprnice zkušeně hlídaly jednobrankové vedení a nepustily hosty z Košutky do nějakého náporu. Košutka přečkala i dva závary po rohových kopech a když nevyřešila správně ani ten svůj v nastaveném čase, tak už ukazatel skóre zůstal na stavu 2:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Upozorňoval jsem, že to nebude lehký zápas a to se také potvrdilo. Vždyť Košutka jako jediná v soutěži nám dokázala na podzim vstřelit více než 2 branky v jednom zápase. Sice jsme se dostali do vedení hned ve 2. minutě a chvíli na to jsme trefili tyč, ale první poločas od nás nebyl dobrý. Chyběl nám pohyb, důraz a měli jsme spoustu laciných ztrát. Ve druhé půli se to zlepšilo, ale k ideálu to mělo hodně daleko. Opět hned na začátku poločasu jsme dali gól, který byl nakonec rozhodující. Hostům jsme dovolili jen jednu šanci a sami už pojistku nepřidali, tak z toho byla jen naše klasická výhra o gól. Před týdnem nás chválil trenér Holýšova Dejmek, dnes musím já pochválit Košutku. Byla na nás dobře připravena a vlastně i nechápu, jak můžou být poslední, protože se u nás prezentovala dobrým výkonem.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, legenda Košutky: My jsme dodrželi nově vzniklou tradici, že každý zápas chytá jiný gólman. No jestli to takhle bude pokračovat a nedej bože přijdeme o dalšího, tak už za chvíli nebude kde brát. Příště si bude muset do brány stoupnout asi varhaník z kostela. My jsme chtěli ve Vejprnicích vyhrát a dostat se k nim na kontaktních 26 bodů a zabojovat o postup do divize. To se nám bohužel nepovedlo. Když teď struny na kytaře naladím na poněkud vážnější notu, tak nás čekají 4 zápasy se soupeři řekněme z prostředku tabulky. To je naše poslední šance s tím něco udělat. Pokud tady nezačneme pravidelně bodovat, tak nám v dubnu definitivně skončí sezóna a můžeme si v kabině vyrábět razítka se zvířátkama a místo tréninků dát turnaj v Chodí pešek okolo, nedívej se na něho. K samotnému zápasu bych řekl jenom to, že nemám klukům moc co vytknout, bylo to bojovný a řekl bych, že i vesměs vyrovnaný utkání. Bohužel si opět sami pod sebou podřízneme větev vstupem do obou poločasů. Je to za námi a doufám, že na příští sobotu si upleteme pořádně pevnou pomlázku s modrobílejma pentlema a vykoledujeme nějaký body. Vejprnicím gratuluju k výhře a přeju hodně štěstí v honbě za postupem.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - M. Kouřil [-] , R. Křen [-] (62. M. Majerčík [-] ) , V. Puhlovský [-] , F. Heindl [-] , M. Hejduk [-] (46. J. Bayer [-] ) , T. Kotva [-] , D. Křemenák [-] (87. J. Kadar [-] ) , D. Csambal [-] (74. A. Heller [-] ) , L. Rada [-] , D. Svoboda [-]

TJ Košutka Plzeň
L. Vicenda [-] - T. Pekník [-] , V. Kučera [-] (46. X. Nguyen [-] ) , J. Blažejovský [-] , J. Hemzáček [-] , K. Liška [-] (16. F. Fikar [-] ) , P. Macht [-] , T. Pečenka [-] , V. Skalský [-] , D. Král [-] , J. Kalaš [-] (79. M. Primas [-] )

ŽK: 48. R. Křen , 92. T. Kotva - 37. V. Kučera , 87. T. Pečenka .
Hráči zápasu: D. Csambal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SIROVÝ Václav, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích