Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.03.2024 18:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice výkonem překvapily rezervu Petřína, na body to ale nestačilo


Branky


17. L. Kotěšovec , 25. J. Hájek (p.) , 32. J. Treml , 78. J. Tětek , 87. J. Levý , 88. J. Hájek - 5. J. Müller , 81. O. Hlaváč
21

Plzeňské Černice do jarní části soutěže vstoupily velmi dobře. Nejdřív dostaly na kolena Nýrsko a poté v posledních minutách na petřínské umělce urvaly bod s Radnicemi. Na stejném místě tentokrát čelily domácímu Petřínu, proti kterému se nečekaně ujaly vedení, ale nakonec boj s lídrem tabulky nezvládly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Běžela 5. minuta a Jakub Müller ukázal, proč se po minulém víkendu ocitl v sestavě kola. Právě on totiž pro mnohé nečekaně poslal Černice do vedení, které muselo notně zvednout volume v hlasivkách domácího kouče. Čtvrt hodina byla ve znamení možného navýšení skóre ze strany hostů, ale nakonec začali mladí hráči Petřína trestat. O srovnání gólového stavu se postaral Kotěšovec a po chybě ve vápně mohl nařízenou penaltu proměnit Hájek. Lekci z produktivity pak do poločasu ještě přidal domácí Treml, jenž navýšil už na 3:1. I když skóre v tu dobu vypadalo jednostranně, domácí se na své branky nadřeli.

 

A v podobném duchu pokračovala i druhá polovina zápasu. Černice svému soupeři nedávaly metr prostoru, pohybově se domácím vyrovnaly a napadaly téměř po celém hřišti. Smutní museli hostující hřáči v závěru být, že ze své aktivní hry nevytěžili dříve kontaktní branku. Co se totiž hostům nedařilo, vyšlo domácímu Tětkovi. Ten totiž zhruba čtvrt hodiny před koncem zvýšil na rozdíl tří branek. Jenže kdo si myslel, že už budou mít petřínští klidný závěr zápasu, byl na omylu. O tři minuty později totiž opět snížili hosté, a to zásluhou Hlaváče. A zdálo se, že se bude opakovat scénář z minulého týdne. Jenže veškeré šance ukončil střídající hrající asistent trenéra Levý, jenž opět zvýšil na rozdíl tří branek a podlomené mužstvo poté inkasovalo ještě jednu branku od Josefa Hájka. Výsledek jednoznačný, jenže další soupeři Černic se musí mít na pozoru, tak jednoznačné to tedy vůbec nebylo.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Pro nás to je skvělý výsledek a jestli to vypadá, že to bylo tzv. na pohodu, tak rozhodně ne! Černice vyhrály s Nýrskem a pak braly bod s Radnicemi a asi jsem nebyl sám, kdo se tomu trochu divil. No a teď už vím, jak je to možné, protože jestli hrály tak, jako s námi, tak ty 4 jarní body mají naprosto zaslouženě. Nám totiž nedali ani metr prostoru. My jsme zaplaťpánbůh proměnili všechny 3 šance v první půli a tím jsme hosty drželi trochu na odstup, ale oni se zlomili až v 80. minutě, když jsme dali pátou branku. Každopádně musím kluky pochválit, protože tohle byla skutečně vydřená výhra, pro kterou jsme si museli sáhnout hodně hluboko do rezervoáru svých sil.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Zklamaný jsem z výsledku, ale ne z předvedené hry. Ten výsledek je pro nás krutý, neodpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Začali jsme dobře, Petřín jsme v úvodních 15 minutách zaskočili a po pěkné střele Kuby Müllera šli do vedení. Poté jsme nevyužili 2 dobré šance na zvýšení náskoku a Petřín začal trestat. Udělali jsme 3 chyby a dostali lekci z produktivity. Druhý poločas byl dlouho opět vyrovnaný, snažili jsme se snížit, trochu to zdramatizovat, ale opět nás srazily jednoduché chyby. Petřín je herně trochu jinde než ostatní mužstva, ale celkově to až na výsledek nebyl tak jednostranný zápas.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - J. Treml [-] , J. Tětek [-] , A. Rada [-] , L. Zoubek [-] (46. M. Jandoš [-] ) , L. Kotěšovec [-] , A. Vobruba [-] (46. J. Havelka [-] ) , D. Heller [-] , M. Trojovský [-] (60. J. Levý [-] ) , J. Hájek [-] , M. Brož [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - A. Ježek [-] (71. V. Motlík [-] ) , V. Nosach [-] , P. Toman [-] - K. Zeliński [-] , J. Linhart [-] (46. V. Vránek [-] ) , D. Oncea [-] (71. O. Hlaváč [-] ) , J. Pipaš [-] (71. A. Tsubera [-] ) , J. Müller [-] - V. Klokan [-] (46. A. Luzhetskyi [-] ) , M. Müller [-]

ŽK: 58. M. Trojovský , 74. J. Tětek , 82. J. Hájek .
Hráči zápasu: J. Hájek , D. Heller .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRIPNER Karel - HESSOVÁ Tereza, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích