3:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 19:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radnice neudržely tříbrankový náskok a proti Černicím braly pouze bod


Branky


67. V. Nosach , 81. V. Klokan , 89. K. Fürbacher (p.) - 9. P. Spěváček , 35. J. Esterka (p.) , 59. F. Polášek
23

Stejně jako v podzimní bitvě dvou Sokolů, i nyní padlo celkem šest branek. Jenže k nelibosti hostů se body jen dělily, jelikož své tříbrankové vedení v poslední půlhodině neudrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radnice se dostaly do vedení velmi brzy. Už v 9. minutě uklidnil na petřínské umělce svůj celek Petr Spěváček a jeho tým se tak v hodně pozměněné sestavě mohl soustředit na precizní defenzivní činnost. Ta trvala až do přestávky, kdy "domácí" sice drželi více míč na kopačkách, ale nového gólmana Radnic se jim nepodařilo překonat. Navíc se deset minut před pauzou dopustili faulu ve své šestnáctce na radnického Habra a nařízenou penaltu proměnil Esterka. Do kabin se tak přesunuly týmy za stavu 0:2.

 

Po změně stran se hrála stejná písnička, jen v trochu pozměněné sestavě Černic, které chtěly s vývojem zápasu něco udělat. Jenže na sklonku hodiny hry se prosadil radnický snajpr Polášek a s Černicemi to vypadalo zle. Možná i právě třetí branka uklidnila radnické hráče tak moc, že se přestali věnovat své hře a nechali soupeře pronikat skrz obránce. V 67. minutě totiž snížil Vladyslav Nosach a to vehnalo do krve plzeňanů extra sílu. Tak dlouho a trpělivě bušili do radnické brány, až se deset minut před koncem znovu otevřela, tentokrát pro Klokana. A když nedokázali Aubrechtovi svěřenci udržet pozornost ani v posledních minutách, když zakročili až za cenu porušení pravidel ve vlastní šestnáctce, měl Fürbacher perfektní možnost uzmout z pro mnohé prohrané bitvy alespoň bodík.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Já bych byl paradoxně spokojený i kdybychom nakonec nevyrovnali. Z naší strany to byl jeden z nejlepších výkonů, před pár měsíci bychom se ze stavu 0:3 nezvedli a dostali ještě další góly, v sobotu jsem viděl mužstvo, které bojuje za každého stavu. Radnice jsou silové, soubojové mužstvo a nám to ze začátku moc nechutnalo, dostali jsme brzo gól, pak jsme byli více na míči, ale hodně finálek létalo vzduchem ,kudy cesta nevedla. Po penaltě jsme prohrávali 0:2. Do druhého poločasu jsme udělali 2 změny, měli velkou šanci na snížení, ale dostali jsme z ojedinělého protiútoku na 0:3. Pak přišel z naší strany velký tlak, bylo vidět, že s tím kluci chtějí něco udělat, konečně přišly akce ze stran a 2 góly. Vyrovnání v poslední minutě bylo za mě zasloužené, za ten výkon si kluci remízu zasloužili a je podle mě spravedlivá.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Přes problémy se sestavou jsme měli utkání proti Černicím výborně rozehrané, vedení 0:3 dávalo velkou naději. Kluci se drželi herního plánu a Černice se do nás nemohly dostat. Bohužel zhruba od 70. minuty jsme začali na hřišti řešit každou hovadinu a totálně vypadli z role. Soupeř, který se od začátku soutěže výrazně zlepšil, toho dokázal využít a v 90. minutě srovnal skóre z penalty na konečných 3:3. Škoda, ale i přes to zůstanu pozitivní, vezeme z venku bod.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - P. Toman [-] (76. V. Vránek [-] ) , M. Trnka [-] (46. M. Müller [-] ) , V. Nosach [-] , P. Mlnařík [-] (66. J. Pipaš [-] ) - J. Linhart [-] , K. Zeliński [-] , D. Oncea [-] (46. A. Tsubera [-] ) , J. Müller [-] , K. Fürbacher [-] - V. Klokan [-]

TJ Sokol Radnice
V. Březina [-] - M. Krč [-] - D. Fencl [-] , L. Brož [-] , P. Valenta [-] , P. Spěváček [-] - M. Habr [-] , P. Kalaš [-] , D. Krč [-] (84. J. Kesner [-] ) , J. Esterka [-] , F. Polášek [-]

ŽK: 61. V. Klokan - 82. J. Esterka , 88. D. Fencl . ČK: 90. D. Fencl .
Hráči zápasu: J. Müller .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - LAPÁK Zdeněk, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Spěváček
Tip experta: výhra hostů

Černice po cenném skalpu z Nýrska, čekají Radnice, které nakonec urvou 3 body. Radnice olé

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů