Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Vejprnice si ve šlágru kola poradily s Holýšovem, který korigoval jen v závěru


Branky


24

Druhý tým krajského přeboru minulé kolo zaváhal v Horní Bříze, když sice po dvoubrankovém vedení nezvládl tři body udržet a nakonec si odvezl jen bod. Doma už to byla ale jiná písnička, kterou si zřejmě celek pod vedením Lukáše Paula prozpěvoval ještě z Kouřilovy oslavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia se stejně jako minulý týden rychle dostala do vedení díky Csambalovi a možná dobře, že hned záhy další gól nepřidala, aby se historie po uspokojení neopakovala. Nicméně i tak do přestávky Paulův výběr vstřelil ještě jednu branku, kterou slavil Křemenák. Bývalý spoluhráč vejprnického kouče, který svého soka ještě před pár lety trenérsky zaučoval, měl tak do přestávky nad čím přemýšlet.

 

Jenže Milan Dejmek, ač předal rad kolik mohl, nakonec zvrat v utkání neslavil. Jeho tým se do nejlepší obrany soutěže nedokázal prokousat a domácím bylo odměnou na velmi dobrém výkonu navýšení stavu deset minut před koncem zápasu, když Kotva nachytal z 35 metrů brankáře Zacha. Na to o pět minut později navýšil na 4:0 ještě Heindl, a když už to vypadalo, že se zápas v klidu dohraje, vyšla hostům alespoň jedna gólovka, kterou Vavríka připravil o čisté konto Krystl.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Byl to pikantní zápas. Jednak hrál druhý se třetím, ale také proto, že na lavičce Holýšova je můj bývalý spoluhráč z Vejprnic Milan Dejmek, za kterým jsem ještě před rokem chodil pro trenérské rady. Byl to náš klasický zápas jako na podzim. Soupeř asi víc na balónu, ale díky naší zodpovědné obraně se do šancí moc nedostával a nebezpečnější jsme byli my. V prvním poločase jsme kromě 2 gólů mohli přidat ještě třetí. Ve druhém poločase jsme trestuhodně, stejně jako v Bříze, zazdili 2 brejky. Naštěstí nás to tentokrát body nestálo, protože Kotvič asi výjimečně poslouchal v šatně mé pokyny a gólem z 35 metrů překonal hostujícího brankáře. Zasloužená výhra.

FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Vejprnice vyhrály zaslouženě. Trochu nás nachytaly na švestkách, když hrály poctivě zezadu a chodily do rychlých brejků, které jim vycházely. My jsme zaspávali, soupeřům koncovka vycházela. My jsme dopředu byli takoví jaloví, když jsme poprvé vystřelili na bránu v 89. minutě, když jsme dali gól. Takže zasloužená výhra Vejprnic.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Kouřil [-] , J. Kadar [-] , V. Puhlovský [-] , F. Heindl [-] , M. Hejduk [-] (69. R. Křen [-] ) , T. Kotva [-] , M. Majerčík [-] , D. Křemenák [-] (84. M. Homolka [-] ) , D. Csambal [-] (69. A. Heller [-] ) , D. Svoboda [-] (88. L. Rada [-] )

FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Haidlmayer [-] (72. D. Hájek [-] ) , D. Vojta [-] (46. T. Syrovátka [-] ) , D. Zavadil [-] , M. Manowetz [-] , T. Michálek [-] , V. Křeš [-] , M. Lukáš [-] (46. J. Bešta [-] ) , J. Šmíd [-] (54. J. Valachovič [-] ) , J. Krystl [-] , R. Kraus [-] (84. O. Salák [-] )

ŽK: 46. D. Csambal - 29. D. Zavadil , 38. M. Manowetz , 45. R. Kraus , 84. M. Zach .
Hráči zápasu: T. Kotva , V. Puhlovský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - ADÁMEK Filip, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Spěváček
Tip experta: výhra domácích

Další zápas z popředí tabulky, rozhodnou Vejprnice, před domácím publikem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů