J. Spiegel 24. (vl.)
M. Vyšín 68.
2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 14:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Souboj "dorostenců" ovládl Petřín


Branky


24. J. Spiegel (vl.) , 68. M. Vyšín - 16. M. Brandner , 30. F. Nový , 64. J. Spiegel
24

Hned 15 hráčů z 22, kteří nastupovali od první minuty na hřiště, mělo ve své občance ročník 2006 nebo mladší! Přesto se na stříbrské umělce hrál plnohodnotný dospělý fotbal, v němž padlo pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Stříbře se na poslední chvíli dohodly kluby na odehrání zápasu na umělém povrchu, kde fanouškům představily atraktivní fotbal na obě strany od samého začátku. V něm se mohli kochat pěknými brankami na obou stranách, kterých bylo nakonec pět. A jelikož je toto lichý počet, jeden z týmů musel sklonit hřbet, a tím byl domácí Baník.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: Byl to zápas dorostenců, který opět rozhodl proměňování šancí. Myslím, že diváci viděli hodně atraktivní zápas, byl to fotbal nahoru, dolu. O kvalitě Petřína se vůbec nemusíme bavit. O to víc mi mrzí ty šance, a i s tak kvalitním soupeřem jsme hráli do poslední minuty o bod. Zase až na neproměněné šance nemohu nic vytknout. Kluci makají a co mi těší, že vydržíme celý zápas hrát. Spíš mi trochu trápí obnovené zranění nějakých hráčů. Snad to nebude nic vážnějšího.

SK Petřín Plzeň B
Jakub Veselý, trenér: Tohle vítězství mě obrovsky těší hlavně z toho důvodu, že se opět ukázalo, že kluci z dorostu můžou kdykoli nastoupit a budou konkurenceschopní. V základní sestavě nastoupili 2 muži ročníku 2003 jinak 9 dorostenců z U18. Kluci přečkali úvodní nápor domácích a po nádherné průnikovce Hodana střílel Kulhánek a jeho střelu dorazil do brány Brandner. Poté jsme měli herně navrch, ale branku vstřelil soupeř po naši chybě v rozehrávce. Ve druhé půli jsme pokračovali v dobrém výkonu a po dvou brankách jsme vedli 3:1. Soupeř nádhernou střelou snížil na 3:2 a pak se ukázala nezkušenost našeho týmu, kdy jsme se nechali zatlačit. Ale poctivou prací v obraně jsme dokázali udržet výhru až do konce. Věřím, že kluky tenhle zápas zase posune o kus dál. A patří jim obrovská pochvala, jak tenhle zápas zvládli.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - M. Vyšín [-] , M. Hodek [-] , V. Světlík [-] , D. Donate [-] , D. Čížek [-] (59. D. Čeček [-] ) , J. Vacín [-] (81. F. Bláha [-] ) , A. Ferdinandy [-] (76. I. Stepanov [-] ) , T. Bůžek [-] , V. Gontkovič [-] , M. Vyšín [-]

SK Petřín Plzeň B
V. Velát [-] - Š. Fikrle [-] (62. M. Jandoš [-] ) , M. Hodan [-] , E. Kasík [-] , M. Brož [-] (62. J. Havelka [-] ) , F. Nový [-] , Š. Fikrle [-] , A. Vobruba [-] , M. Kulhánek [-] (62. D. Karpíšek [-] ) , M. Brandner [-] (83. M. Müller [-] ) , J. Spiegel [-]

ŽK: 70. J. Spiegel .
Hráči zápasu: M. Hodan .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - KRIPNER Karel, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Spěváček
Tip experta: výhra hostů

Petřín potvrdí svou kvalitu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů