0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 14:30

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Nepomuk vyloupil košutecký azyl. Opět zářil Salabai


Branky


11. A. Salabai , 38. J. Kalabza (p.) , 44. A. Salabai , 55. M. Baran
24

V rámci druhého kola zavítal výhrou z minulého týdne povzbuzený Nepomuk na hřiště dosud poslední Košutky. Hezké a téměř jarní počasí umožnilo utkání sehrát na přírodní trávě v Ledcích, kde Košutka vzhledem k rekonstrukci hřiště stráví i zbytek jarní části sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Salabai dvěma góly táhl Nepomuk

Od úvodního hvizdu se hrálo poměrně ofenzivní utkání se šancemi na obou stranách. Skóre se měnilo hned v 11. minutě a to lehce kuriozním způsobem, když nepomucký Salabai kousek za vlastním vápnem v nouzi odkopl balon. Domácí strážce svatyně Rauner však špatně odhadl trajektorii vysoko letícího balonu a ten ho po odrazu od země přeskočil a k údivu všech fanoušků skončil v síti - 0:1. 

 

Domácí Košutka se z tohoto nečekaného direktu vzpamatovala a snažila se dorážet na hostující branku i pomocí střel ze střední vzdálenosti, jednu takovou vyslal Blažejovský, ale Flandera jí dokázal vyrazit na roh. Hosté se na druhé straně snažili prosadit především pomocí dlouhých nákopů na rychlého a důrazného Viktoru. Právě on se dostal do velké šance, když využil špatného zpracování Hemzáčka a pelášil z levé strany sám na branku, ale nezamířil přesně. Stejný hráč se o pár minut později snažil prosadit hlavičkou, ale ani tentokrát Rauner nemusel zasahovat. Dál se hrál vyrovnaný fotbal a hra se přelévala ze strany na stranu. Po rohovém kopu se do dobré pozice dostal Macht, ale chyběl mu onen pověstný malý krůček. Největší šanci domácích měl pak Lemon, který ovšem v dobré pozici kolem penaltového puntíku trefil pouze stopera hostů. Ve 38. minutě pak po kombinaci Fikara s Lemonem na vlastní půlce přišla ztráta balonu a následný centr do vápna si sice Viktora ne úplně ideálně zpracoval a Rauner se mu vrhnul pod nohy. Hosté požadovali penaltu, zatímco domácí reklamovali, že golman napřed zahrál balon. Nicméně rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Exekuce pokutového kopu se ujal Kalabza a tvrdou ranou doprostřed poslal Nepomuk do dvougólového vedení - 0:2.

 

Skóre se do poločasu měnilo ještě jednou ve 44. minutě, když nenápadně letící, ale povedená střela Salabaie zapadla pod břevno za Raunera - 0:3.

 

 

Baran vstřelil gól pro svou novorozenou dcerku

V druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil a k vidění bylo několik dobrých příležitostí na obou stranách hřiště. Hned dvakrát v krátkém rozmezí se zaskvěl Rauner, když prakticky identickými robinzonádami vyrážel střely na roh. Na druhé straně měl obrovskou příležitost ke snížení Lemon, který se elegantně obtočil kolem stopera, ale včas vyběhnuvšího Flanderu trefil pouze do hrudě. V 55. minutě přišlo zvyšení skóre po perfektně zahraném rohovém kopu, kdy prodloužený balon na přední tyči propadl k Baranovi a ten už měl práci snadnou - 0:4. 

 

O osudu utkání bylo definitivně rozhodnuto. Domácí chtěli přidat alespon čestný zásah a kosmeticky snížit, ale střídající Kučera s Trinerem své šance zahodili. Na druhé straně mohli rovněž hosté ještě zvýšit a zaokrouhlit výsledek na nepopulárního bůra, ale i zde chyběla větší přesnost. 

 

Všechny tři body si tak odvezli hosté z Nepomuku.

 

Podívejte se na povedené góly Antona Salalabaie:



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Michal Hejnal, asistent trenéra: Hodně špatně se mi to hodnotí a mám z toho řekněme takový rozporuplný pocity. Během 14 dnů jsme přišli o oba gólmany a šanci tak dostal Martin, který chytal snad první zápas v mužích. Zápas ovlivnil první smolný gól, ale nechci házet vinu na gólmana, protože se to může stát každému a v druhém poločase nás naopak podržel a předvedl několik pěkných zákroků. Myslím, že i přes výsledek jsme nebyli herně horší, akorát Nepomuk potrestal naše individuální chyby a my máme naopak problém ve finální fázi. My se musíme nadále soustředit především sami na sebe a konečně to výsledkově zlomit. Těšíme se příští týden do Vejprnic na konfrontaci s čelem tabulky.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Fotbalově to řádný šlágr nebyl, myslím, že to bylo hodně o nás, jak k tomu přistoupíme po minulém týdnu. Košutka pár šancí za zápas měla a musím kvitovat, že za jakéhokoliv stavu se domácí snažili hrát a alespoň skórovat. Jen si myslím, že možná některé kluky z lavičky, kteří šli do hry, mohli hrát od začátku. Líbil se mi třeba Pečenka, ten to tam pěkně rozhýbal, ale samozřejmě nevím jiné okolnosti a záměry trenérů, jen říkám, že se mi líbil. Nicméně vyhrát jsme s Košutkou chtěli a musím vyzdvihnout perfektní hřiště, které v azylu v Ledcích mají. Vítězství bylo zasloužené a náš kapitán a novopečený tatínek si mohl rovněž gólové zakřičet.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
M. Rauner [-] - J. Blažejovský [-] (81. P. Sobotka [-] ) , J. Kalaš [-] (62. M. Kadlec [-] ) , O. Lemon [-] , P. Macht [-] , K. Liška [-] , V. Skalský [-] (62. D. Triner [-] ) , T. Pekník [-] , D. Adam [-] (46. T. Pečenka [-] ) , J. Hemzáček [-] , F. Fikar [-] (46. V. Kučera [-] )

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (57. J. Kozák [-] ) , M. Kašpar [-] (72. D. Šmíd [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , A. Salabai [-] (64. J. Chalupný [-] ) , A. Viktora [-] (64. D. Jára [-] ) , M. Skala [-] , L. Sládek [-] (72. J. Kohout [-] ) , M. Berkovec [-]

ŽK: 90. P. Macht - A. Viktora , 41. M. Kašpar , 50. J. Kalabza , 53. M. Berkovec .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Spěváček
Tip experta: remíza

Čekám bojovný zápas od obou mužstev, který skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů