Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.03.2024 18:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Petřín na úvod jara deklasoval Kaznějov


22

Slova chvály mají ke svým svěřencům trenéři Petřína, neboť hned v prvním jarním utkání potvrdili roli favoritů a s nováčkem soutěže si na své umělce hráli jak kočka s myší. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaznějov zhruba půl hodiny poctivě bránil a i díky nepřesnostem v koncovce domácích drželi hosté bezbrankový stav. Naopak mohli z několika brejků změnit stav právě oni, jenže to se nestalo a draze za to zaplatili. Hráči v červených dresech se totiž před přestávkou začali zastřelovat a po dvou gólech Kotěšovce a jedné od Trojovského, se dostali do tříbrankového vedení.

 

A gólovou aktivitu přenesli petřínští plynule do druhého dějství, které by nejraději trenér Pitlík vymazal z fotbalových análů... Hattrickem zářil domácí Hájek, k němu se ještě přidali TětekJandoš Heller, až se skóre zastavilo na 9:0. Trenéři domácího týmu jen želeli nad počtem gólů, jelikož jich mohlo být podstatně více. Ale důležitější jsou tři body, které zajistily prozatímní udržení se na první příčce přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jakub Veselý, trenér: Kluci k zápasu přistoupili zodpovědně a odhodláni zvládnout vstup do jara vítězně. Od začátku jsme měli víc ze hry a jen díky nekvalitě v předfinální fázi to bylo 0:0. Soupeř v prvních 30 minutách zahrozil z protiútoků a dobře zahraného rohu. Ovšem poté svou střeleckou smůlu protrhl Kotěšovec a do poločasu jsme stihli dát ještě dvě branky. Musím pochválit tým, že i ve druhém poločase nepolevil v aktivitě a hru držel jasně pod kontrolou. Občas nám chyběla větší trpělivost, kdy jsme místo kombinace po zemi volili finální přihrávku za obranu. Podali jsme dobrý výkon a jen větší klid v koncovce nás připravil o dvouciferný výsledek. Nejdůležitější jsou ovšem 3 body. Jsem rád, že se nikdo nezranil a také, že jsme do jara vstoupili vítězně. Navíc díky náskoku ve druhé půli se do hry mohl podívat také člen “širšího kádru” Jarda Levý, který hýřil aktivitou a jen těsně jeho přímý kop neskončil mezi třemi tyčemi.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Hodnocení takového zápasu je opravdu lahůdka... Bylo to jednoznačné, bylo to nehezké, bylo to kruté. Petřín nás jednoznačně přejel. Snad jsme si to vybrali a teď už to bude jen lepší, neboť horší to snad už být nemůže.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - D. Vodrážka [-] , J. Tětek [-] , A. Rada [-] , L. Zoubek [-] , L. Kotěšovec [-] (62. J. Levý [-] ) , M. Trojovský [-] , D. Heller [-] , M. Vanc [-] (62. M. Jandoš [-] ) , J. Hájek [-] , M. Brož [-] (46. J. Havelka [-] )

FK Bohemia Kaznějov
B. Sadílek [-] - J. Kunesch [-] , J. Vondráček [-] , M. Šlajs [-] , L. Filipec [-] , F. Rusňák [-] , F. Fait [-] (70. M. Kovář [-] ) , M. Tichý [-] (10. M. Polívka [-] ) , . Tran [-] (85. M. Vrchlavský [-] ) , J. Vondráček [-] , V. Višnovský [-]

Hráči zápasu: J. Hájek , L. Kotěšovec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jiří Lauko
Tip experta: výhra domácích

Favorit je jasný, ale Kaznějov má dobré mužstvo a záleží, v jaké sestavě se sejde. Bude kousat, ale domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích