1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola dopadl lépe pro hosty


Branky


6
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól předznamenal výsledek celého zápasu

V prvním poločase jsme byli svědky kuriózní první branky, když si Šoustek dal zvláštní vlastní gól hned ve 3. minutě zápasu. Ve 20. minutě domácí dokázali vyrovnat zásluhou Madzii. Žádná další branka k vidění v prvním poločase již nenastala a tak poločas skončil za stavu 1:1. Diváci jistě čekali, čeho dalšího budou svědky v půli druhé. 

Hosté přidali další dvě branky a odvážejí si 3 body

Ve druhém poločase byli hosté o mnoho lepší a několikrát se dostali do obrovské šance. Další branku po pěkné akci přidal v 60. minutě Střítecký a stav byl tak 1:2 pro hosty. Další šance hosté ne a ne proměnit a definitivní uklidnění přišlo na řadu až v 90. minutě zápasu, kdy se střelou v pokutovém území prosadil Otrusiník a stanovil tak skóre zápasu na konečných 1:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nedakonice
Michal Lukůvka: Nevyšel nám vstup do utkání a brzy jsme prohrávali. Pak jsme se trochu probrali, vytvořili si nějaké šance, ale buď nás vychytal gólman nebo jsme špatně zakončili. Nakonec se nám podařilo vyrovnat hezkou brankou Madzii. Do kabin se šlo za stavu 1:1. Po přestávce jsme očekávali, že vítězství strhneme na naší stranu, ale to se nestalo. Hosté vstřelili gól na 1:2 a pro nás už zbytek utkání byla jedna velká křeč. Huštěnovice ještě na konci zápasu přidaly 3. branku a odvezly si 3 body.

TJ SOKOL Huštěnovice
Petr Kanyza: Nedakonice si hned v první minutě vstřelili kuriozní vlastní gól, což nám pomohlo. Nedakonice pak trochu zatlačili a vstřelili vyrovnávací branku, kterou Kuba nemohl chytat, ale několikrát nás v prvním poločase podržel. Ve druhé půli to byl festival neproměněných šancí, šli jsme několikrát sami na bránu, ale uklidnění přišlo až v 90 minutě, kdy jsme vstřelili na konečných 3:1. Ve druhém poločase domácí moc šancí neměli, ale výsledek byl každopádně ošemetný.



Sestavy


TJ Sokol Nedakonice
V. Hasník [-] - O. Juřena [-] , J. Mojžíš [-] , P. Šoustek [-] - D. Kopčil [-] , J. Hyrák [-] - O. Dvouletý [-] , D. Madzia [-] , T. Král [-] - M. Gejdoš [-] , J. Bilka [-]

TJ SOKOL Huštěnovice
J. Mačuda [-] - T. Pisklák [-] , M. Střítecký [-] , R. Otrusiník [-] , F. Hlúpik [-] , R. Balajka [-] , O. Šuranský [-] , P. Konečný [-] , L. Grebeň [-] , O. Adamík [-] , P. Čechmánek [-]

Počet diváků: 158. Rozhodčí: Bednář Roman - ČIKL Bohumil, HORÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Redakce
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola skončí výhrou domácích.

Tip: výhra domácích