Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládl Jimramov a Březí si neodvezlo ani bod


Branky


14

Napínavý zápas, který mohl dopadnout úplně jinak. Jimramov ale v závěrečné fázi utkání nakonec dokázal dostat sskóre na svou stranu a udržuje se v bezpečí na vrchollu tabulky. Přečtěte si průběh a zajímavé ohlasy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané skóre

Na velikonoční neděli se za ideálního fotbalového počasí na březen na výborně připraveném hřišti početná divácká návštěva těšila na šlágr kola, kdy se střetli soupeři z čela tabulky. Domácí nastoupili bez svých opor Dvořáka a Zbytovského - 23 podzimních branek - hosté nejlepší mužstvo na hřištích soupeřů, zatím 5 výher a jedna remíza, tak byly rozdány karty. Domácí trenér Borovský vsadil na mladé - v sestavě 10 hráčů mladších 22ti let - a ti se o výsledek porvali. Domácím vyšel začátek, když již ve 2. minutě dobře zakombinovali, Vojta Peňáz potáhl míč po pravé lajně a umístěnou přízemní střelou z ostrého úhlu prostřelil hostujícího brankáře. Branka domácí povzbudila, dobře kombinovali a měli převahu. Hosté se dobře bránili a posílali dlouhé balony na fyzicky disponovaného Buriana, kterého ze zálohy doplňoval Chlup a ti zaměstnávali domácí obranu a dvakrát výborně zasáhl v brance Hlaváč. Ve 30. minutě se k odraženému míči dostal na hranici šestnáctky dostal domácí stoper Vraspír, pohotově vystřelil, střela šla do břevna odrazila se na brankovou čáru a ven. Vzápětí znovu platilo známé, nedáš - dostaneš, domácí ztratili zbytečně míč na pravé straně a protiútok hostí zakončil tvrdou střelou Chlup 1 : 1. V závěru poločasu měli územní převahu domácí, ale skóre se již nezměnilo.

Jimramov zvyšuje

Ve druhém poločase se obraz hry úplně změnil, hosté začali hrát po zemi, dobře kombinovali, zvýšili důraz v osobních soubojích a na hřišti dominovali. Domácí obrana prožívala horké chvíle, ale bojovala a držela nerozhodný výsledek. Výborně mužstvo držel brankář Hlaváč, který byl jistý na čáře a v 62. minutě vytáhl neskutečný zákrok, když vytáhl tvrdou hlavičku ze tří metrů. Po 20 minutách se domácí konečně oklepali a začali něco tvořit dopředu. V 70. minutě jim vyšel rychlý protiútok, kdy Víťa Peňáz našel křížnou přihrávkou na levé straně nabíhajícího kapitána Bednáře, ten byl v šestnáctce podražen hostujícím brankářem, rozhodčí Budín ponechal citlivě výhodu, Bednář v pádu stačil míč přiťuknout zcela volnému Šenkýřovi a ten do prázdné zvýšil na 2 : 1. Hosté se okamžitě snažili o vyrovnání, ale domácí byli pozorní. Další obrat v utkání přišel v 73. minutě, kdy hosté vystřídali tři hráče a zvláště odchod kapitána Dostála se projevil, domácí ovládli střed pole a hru kontrolovali. V 83. minutě domácí potrestali nepřesnou rozehrávku hostů od branky, zakombinovali  na levé straně a Víťa Peňáz předložil ideální míč nabíhajícímu Borovskému a ten zkušeně k levé tyči stanovil výsledek utkání 3 : 1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (hrající trenér), Jaroslav Pajkr (vedoucí mužstva): Pavel Borovský: Těžkej a náročnej zápas s kvalitním soupeřem. Byť se fotbal hraje na poločasy, zápas by se dal rozdělit na čtvrtiny. První a čtvrtá patřila nám, druhá a třetí soupeři. Začali jsme skvěle a z první akce otevřeli skóre a nadále si udržovali převahu. V půlce půlky, ale hosté nahodili klíňák a postupně nás začali přehrávat a ještě do poločasu zaslouženě vyrovnali. Jejich převaha trvala i po přestávce a kdyby dali na 2:1 dovolím si tvrdit, že zápas skončil opačným výsledkem. Obrana a Tošák však pracovala výborně a druhý gól hostům nepovolila. V 70. minutě nám vyšel brejk a hosty to zlomilo, takže zbytek zápasu jsme již měli pod kontrolou. Vítězství si velmi cením a stejně tak patří pochvala klukům za poctivý, odmakaný výkon. Hrálo se na solidně připraveném, ale kluzkém terénu. Nic jsme si nedarovali, ale bez jakýchkoliv zákeřností. Rozhodčí Budín? Paráda, prostě to umí, na nic si nehraje, píská co vidí a když se výjimečně splete nikdo to neřeší, protože to k tomu prostě patří. Příští týden máme volno, takže vyrážíme na víkendové soustředění do Dubaje a pak hurá na kladiva:-)) Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER ------------------ Jaroslav Pajkr: Diváci viděli na III. třídu hodně nadstandartní utkání, férově vedené, hráči se vydali na maximum a k celkovému průběhu utkání hodně přispěl bezchybný výkon rozhodčího Budína. Je třeba objektivně přiznat, že výsledek utkání je pro hosty až krutý, o výsledku rozhodlo proměňování šancí a kvalita střídajících hráčů. U domácích těžko někoho vyzdvihnout, byl to poctivý kolektivní výkon a to se počítá, u hostů byli výborní stopeří Sysel s Holánkem, ve středu pole kapitán Dostál a vepředu důrazní Chlup Burian. Domácí mají v příštím kolo volno a hosty čeká další boj o čelo tabulky, když doma přivítají silné kladiváře z Hamrů.

TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): První soutěžní utkání jsme nezačali dobře a rychle inkasovali. Nemůžu říct, že by jsme byli horším týmem, určité části zápasu jsme soupeře nepustili za půlku. Bohužel smůla se nám lepila na paty a šance jsme nevyužili.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - V. Vraspír [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , P. Sedlák [-] - M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] (78. Š. Peňáz [-] ) , V. Peňáz [-] , M. Gregor [-] (65. D. Halva [-] ) - P. Borovský [-] (87. J. Venhuda [-] ) , . Novotný [-] (46. K. Šenkýř [-] )

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - P. Jelínek [-] (73. L. Matoušek [-] ) , P. Šimek [-] , M. Holánek [-] - J. Jobánek [-] , M. Hřebíček [-] (73. V. Klíma [-] ) , D. Dostál [-] (73. P. Lysoněk [-] ) , P. Drápela [-] (83. S. Tvarůžek [-] ) , M. Sysel [-] - J. Chlup [-] , D. Burian [-]

ŽK: 75. V. Klíma .
Hráči zápasu: V. Vraspír , A. Hlaváč - J. Chlup , M. Sysel .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: BUDÍN Jan - PAJKR Jaroslav (N), GRUBER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kluci ze Březí si udělají výlet až do Jimramova a odvezou si tři banány.