Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 10:15

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov poráží Křoví po zápase plném gólů! Výstavní "přímák" zachycen na video!


Branky


3. D. Vít , 9. D. Vít , 20. K. Jilg , 34. D. Vít , 83. K. Jilg - 16. T. Plocek , 24. M. Škorpík , 28. L. Burian , 32. L. Burian (p.) , 50. M. Škorpík , 62. M. Škorpík , 75. L. Burian , 89. A. Burian
14

Domácí Křoví prodlužuje šňůru prohraných zápasů na dva, když je v zápase o 13 gólech o všechny body obral Křižanov B. Padly i výstavní góly a jeden z nich se podařilo zachytit na video. Podívejte se na gól a přečtěte si o průběhu zápasu s konečným skóre 5:8!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivý první poločas

Domácí hostující Křižanov přivítali s vervou, když během první desetiminutovky dvakrát do prázdné brány poklízel Vít a zařídil tak rychlé vedení 2:0. Hosté reagovali snížením Plocka po rohovém kopu, 2:1. Když po pár minutách ovšem hostující defenzívě naprosto lehce prchnul Jilg, který povedeným lobem zařídil opět dvougólový náskok domácích 3:1, musel Křižanov reagovat změnou rozestavení z 3-5-2 na klasických 4-4-2. Tato taktická změna ráz utkání změnila - nejprve po nedorozumění domácího obránce s brankářem lehce otevřel svůj gólový účet Škorpík a vrátil hostům naději gólem na 3:2. Několik minut poté načal hattrick Leoš Burian a zajistil průběžné skóre 3:3. Tentýž borec pak lehce proměnil penaltu a poslal hosty poprvé do vedení, 3:4. Domácí kontrovali zásluhou Víta, který umístěnou ranou přesně k pravé tyči, uzavřel hattrick a zároveň absolutně bláznivou první půlhodinu utkání, 4:4.

Výstavní góly

Úvod druhého dějství začali lépe hosté, kteří mohli v druhé půli těžit ze znatelného větru. Nejprve přidal po rohu svůj druhý gól Škorpík a vrátil hostům vedení, 4:5. Kanonýr křižanovského áčka poté fenomenální střelou z přímého kopu zvýšil na 4:6 a završil hattrick. Jediným důvodem, proč už jeho výstavní branka nemá desetitisíce shlédnutí na sociálních sítích, je fakt, že ji nikdo nestihl natočit. Po Vítoví a Škorpíkovi se v 75. minutě stal třetím autorem hattricku v zápase Leoš Burian, a pojistil hostující vedení na 4:7. Domácí se ještě jednou přiblížili na dostřel, když vyraženou střelu poklidil do opuštěné branky Jilg, 5:7. Skóre utkání pak uzavřel další krásnou brankou z přímého kopu hostující matador Aleš Burian na 5:8. Tento gól byl i zachycen na video: 



Ohlasy k zápasu



SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář): Bláznivý zápas nabídl divákům velikonoční víkend v Křoví. Diváci viděli hned 13 branek, o které se přitom postarala jen šestice hráčů - Vít a Jilg za domácí, Plocek, Škorpík a bratři Burianovi za hosty.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - M. Mihula [-] , J. Smutný [-] (62. M. Urbánek [-] ) , J. Bartošek [-] , M. Žák [-] (74. J. Dolníček [-] ) , O. Urbánek [-] - T. Panáček [-] (79. L. Valach [-] ) , D. Vít [-] (46. A. Sus [-] ) , J. Hanus [-] , L. Štulpa [-] - K. Jilg [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Petr [-] (78. M. Sklenář [-] ) , M. Škorpík [-] (67. B. Horníček [-] ) , D. Szojma [-] (78. T. Frantl [-] ) , T. Plocek [-] , P. Štěpánek [-] (67. M. Veselský [-] ) , A. Burian [-] , L. Burian [-] , J. Švejda [-] , J. Stupka [-] , J. Mužátko [-] (25. A. Kružík [-] )

ŽK: 31. F. Mičánek , 36. K. Jilg , 54. M. Žák , 79. O. Urbánek - 18. L. Burian , 29. M. Škorpík , 36. A. Burian .
Hráči zápasu: K. Jilg , D. Vít - L. Burian , M. Škorpík .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - ŠUSTÁČEK David, MALOŇ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

V neděli si spravíme chuť a klukům z Křižanova nedáme čuchnout. Rozbijem je 1:0 .