3:2
(0:1)
29. M. Máca
77. F. Rohony (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma otočil zápas s Třebelovicemi


Branky


63. D. Vozár , 68. A. Kisela , 73. R. Šťáva - 29. M. Máca , 77. F. Rohony (vl.)
20

Fotbalisté Lipníku po zlepšeném druhém poločase doma porazili Třebelovice a nadále stíhají vedoucí Rokytnice, které zvítězily v Blatnici

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Za velice krásného počasí bylo na dalším zápase Okresního přeboru spoustu diváků kteří byli zvědaví na výkon Lipníku který momentálně figuruje na druhé pozici za vedoucím celkem z Rokytnice. V roli favorita byl samozřejmě domácí celek, který se ale dlouho nemohl se svojí rolí ztotožnit. Nějaké šance se určitě urodily ale na překonání hostujícího gólmana to nestačilo. Navíc to byly právě hosté kteří šli ve 29. minutě do vedení 0:1. O branku se postaral nikdo jiný než hostující kapitán a kanonýr Marek Máca. Do konce poločasu již domácí na překonání hostující obrany nenašli recept, a tak se odcházelo do kabin za trochu překvapivého vedení hostů 0:1.

Domácí otočili vývoj druhé půle

Druhý poločas pak už byl přece jen o něčem jiném. Hlavně co se týče proměňování brankových příležitostí. V 63. minutě se za jásotu téměř 200 diváků vyrovnal stav zápasu na 1:1 Dominik Vozár. Za dalších pět minut tedy v 68. minutě domácí dokonali obrat, když se o branku postaral  Aleš Kisela -2:1. To domácí celek naprosto uklidnilo a skvělý desetiminutový úsek pak završil v 73. minutě domácí kanoný Rudolf Šťáva -3:1. Hostující celek se však nesesypal a v 70. minutě  Filip Rohony opět hosty vrátit do zápasu, když si vstřelil vlastní branku-3:2. Jenže domácí si závěr zápasu pohlídali a po urputné bitvě dokázali zaznamenat velice důležité vítězství a udrželi tak svůj celek s šancí na postup do vyšší soutěže. A tak se můžeme bezbytku sezóny stále těšit na napínavé momenty.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: Bohužel na jaře naše výkony nedosahují ani zdaleka to, co jsme schopni hrát. Šance, kterých máme ihned od úvodu spousty, tak neproměníme, a vždy z první větší šance soupeře dostaneme gól a musíme to pak zbytečně a těžce dohánět. Nakonec se ještě klepeme o výhru. Tento zápas musím naopak pochválit sudího, který skvěle zvládl velice vypjatý konec utkání.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Domácí hráči byli od začátku lepší, aktivnější a zaslouženě otočili stav utkání a připsali si vítězství.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - L. Vojáček [-] , M. Vala [-] (46. A. Kisela [-] ) , J. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (74. . Syrový [-] ) , D. Vozár [-] (89. D. Kučerňák [-] ) , L. Žák [-] , T. Kutálek [-] , P. Burian [-] , M. Mašeja [-] , M. Jarý [-]

TJ Třebelovice
J. Krejčí [-] - M. Liška [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , K. Skoumal [-] , K. Tesař [-] (73. S. Michal [-] ) , R. Jurka [-] , D. Smetana [-] , D. Vala [-] (88. M. Kabelka [-] ) , M. Máca [-]

ŽK: 31. M. Jarý , 84. T. Kutálek , 87. A. Kisela - 44. K. Tesař , 80. R. Jurka , 87. S. Michal .
Hráči zápasu: M. Jarý - D. Smetana .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KŘEN Filip - KŘÍŽ Martin, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí s přehledem zvítězí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Mladé mužstvo z Lipníku by mělo utkání zvládnout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích