Z. Veselý 51.
J. Dusík 54.
M. Sova 90. (p.)
3:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Rokytnice si z Blatnice odvele další výhru


Branky


51. Z. Veselý , 54. J. Dusík , 90. M. Sova (p.) - 12. F. Štork , 21. J. Mareš , 42. F. Štork , 46. Š. Vladeka
21

Že to Rokytnice myslí s postupem do kraje vážně, potvrdila zápasem na půdě Blatnice ve kterém zvítězila a navlékla další postupový korálek. Po jednoznačném vedení z první půle se však museli dokonce zápasů strachovat o výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned čtyřikrát

Vedoucí celek soutěže s Rokytnice zavítal na půdu Blatnice. Zápas se hrál za velmi krásného jarního počasí, který přilákal bezmála 150 diváků. No a rozhodně se nenudili. Blatnice chtěla určitě zapomenout na prohraný zápas z Myslibořic, ale soupeř na druhé straně byl velice těžkým kalibrem. To také hosté dokazovali od samého začátku utkání. Vedoucí branka na sebe nenechala dlouho čekat a ve 12. minutě poslal vedoucí tým tabulky do vedení František Štork -0:1. Hosté se uklidnili a ve 21. minutě přidali další branku o kterou se postaral Josef Mareš -0:2. Domácí celek se sice snažil, ale na hosty nenašli recept aby překonali jejich bránkáře. Naopak, závěr poločasu patřil opět hostujícímu týmu. Ve 42. minutě se svou druhou brankou v zápase prosadil František Štork a hosté již vedli 0:3. Ani to však Rokytnici nestačilo a v první minutě nastaveného času poslal hosty do kabin za vedení 4:0 Šimon Vladeka.

Domácí už pouze snížili

Ten, kdo si myslel že druhá půle bude již pouhou formalitou rozhodně se mýlil. Domácí celek polytý živou vodou začal skóre stahovat. Již v 51. minutě snižoval Zdeněk Veselý na 1:4. No a když v 54. minutě Jakub Dusík snížil na pouhých 2:4, hosté rozhodně znejistili. Sice se snažili o branku, která by jim opět vlila klid na kopačky, ale tentokrát Střelecká koncovka nebyla taková jako v prvním poločase. Přesto měli stále pohodlný náskok a mířili pomalu za další výhrou. Jenže závěr zápasu mohl být ještě velice dramatický. Zvláště, když v 90. minutě Milan Sova snižoval na 3:4. Jenže času už mnoho nezbývalo a hosté nakonec těsné vedení uhájili.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Z naší strany zápas dvou odlišných poločasů. V prvním nám tam padla téměř každá šance, dařilo se nám v rozehrávce a kombinaci. Hned zkraje druhého poločasu jsme soupeři dovolili se vrátit do zápasu a snížit na rozdíl dvou branek. V průběhu druhé půlky jsme si vytvořili víc šancí, než v první, ale paradoxně nám tam nepadlo nic ani z těch nejvyloženějších. Domácí každý balon nakopávali do vápna, z posledního nákopu jsme dali jsme ruku a domácí z penalty snížili na rozdíl jediného gólu, naštěstí jsme si zápas již pohlídali. Ačkoliv jsme Blatnici dovolili snížit a druhou půlku jsme nehráli dobře, chtěl bych pochválit hráče, že zápas odmakali až do konce a i přes absenci devíti hráčů jsme si odvezli důležité tři body.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Svoboda [-] , R. Nykrmajer [-] , L. Tomšíček [-] , M. Hutař [-] , Z. Veselý [-] , Z. Nedvědický [-] , M. Sova [-] , L. Kratochvíl [-] , D. Lojka [-] , J. Spilka [-] (51. J. Dusík [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - M. Prokeš [-] (89. A. Ferkl [-] ) , J. Mareš [-] , M. Štork [-] , M. Dufek [-] (46. V. Rygl [-] ) , L. Hakl [-] , J. Bartejs [-] , F. Štork [-] (77. M. Dokulil [-] ) , Š. Vladeka [-] , P. Svoboda [-] , R. Šoukal [-]

ŽK: 24. M. Svoboda , 31. M. Hutař , 83. J. Dusík - 61. L. Hakl , 75. J. Mareš .
Hráči zápasu: Z. Veselý - F. Štork .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - PEŘINKA Jiří, VAŠTÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem. Výhra hostů.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rokytnice by tady měla naplno bodovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů