L. Žák 27.
L. Žák 49.
M. Jarý 78. (p.)
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma udolal Horní Újezd


Branky


27. L. Žák , 49. L. Žák , 78. M. Jarý (p.) - 12. A. Svoboda , 46. J. Homolka
18

Fotbalisté Lipníku doma zvítězili v úvodním zápase jara nad Horním Újezdem 32

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

První poločas začal aktivně, přičemž oba týmy se snažily o kontrolu nad hrou a vytvoření si šancí na branku. Nicméně, to byl Horní Újezd, který se ujal vedení v 12. minutě, kdy Adam Svoboda skvěle zakončil akci svého týmu a poslal míč za záda brankáře Lipníku.Domácí tým však neztratil naději a dokázal vyrovnat stav zápasu ve 27. minutě, když Luděk Žák proměnil přesnou přihrávku svého spoluhráče a poslal míč do sítě soupeře, čímž otevřel skóre pro svůj tým.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhý poločas přinesl ještě více vzrušení, když oba týmy bojovaly o vítězství. Horní Újezd se znovu ujal vedení v 46. minutě, kdy Jan Homolka využil chyby obrany Lipníku a poslal míč do sítě. Nicméně, radost hostům nevydržela dlouho, protože Lipník okamžitě reagoval a ve 49. minutě Luděk Žák svou druhou brankou v zápase vyrovnal skóre na 2:2. Oba týmy se snažily prosadit a získat vítězství, ale až do posledních chvilek zápasu se zdálo, že bodové dělení bude nevyhnutelné. Nicméně, v 78. minutě Lipník získal penaltu a Matyáš Jarý ji bezpečně proměnil, čímž zajistil svému týmu vítězství 3:2. Tento zápas byl skvělou ukázkou vášnivého fotbalu a bojovného ducha obou týmů. Gratulujeme Lipníku k vítězství a Hornímu Újezdu k bojovnému výkonu.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Šťáva Rudolf, hráč: Po opravdu bídném výkonu se dá říct, že jsme utrpěli vítězství. Samozřejmě důležité jsou 3 body, které z toto utkání připisujeme na naše konto. Nezbývá mi nic jiného, než se omluvit divákům za špatnou podívanou, ale věřím že v příštích zápasech nastoupí úplně jiný tým!

TJ Sokol Horní Újezd
Hradecký Pavel, hráč: Na našeho tradičního soupeře jsme zajížděli ve větrné neděli. Fotbal obou mužstev se tomuto počasí musel přizpůsobit. V první polovině prvního poločasu jsme si vytvořili 4 výborné šance, ale proměnil jen Adam Svoboda. Poté domácí, kterým tentokráte nešlo kombinovat, jak je u nich zvykem, vyrovnali po naší chybě na poločasových 1:1. Po výborně zahrané standardce jsme se po nádherné střele z voleje Honzy Homolky "Houmího" jsme se ujali vedení, ale domácí v cuku-letu vyrovnali. Nám se dařilo rozbíjet kombinace domácích, až do nešťastného okamžiku-penalty domácích-ta vlastně rozhodla o celkovém výsledku. Domácím spadl kámen ze srdce, že body zůstaly doma, ale dle mého soudu by zápasu slušela více remíza.



Sestavy


Hajduk Lipník
O. Žalud [-] - L. Žák [-] (71. D. Kučerňák [-] ) , R. Šťáva [-] (86. . Syrový [-] ) , D. Vozár [-] , M. Vala [-] (88. J. Padělek [-] ) , O. Molák [-] (46. F. Bárta [-] ) , M. Mašeja [-] , A. Kisela [-] (46. T. Kutálek [-] ) , P. Burian [-] , J. Brabenec [-] , M. Jarý [-]

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , V. Pavlík [-] , M. Řezáč [-] , I. Csákány [-] , O. Uličný [-] , A. Bartes [-] (76. V. Štaffa [-] ) , P. Ciprys [-] (46. M. Zvěřina [-] ) , J. Homolka [-] , T. Vávra [-] (86. F. Kuba [-] ) , A. Svoboda [-]

ŽK: 76. T. Kutálek , 92. D. Kučerňák - 19. V. Pavlík , 40. P. Ciprys , 82. T. Vávra .
Hráči zápasu: L. Žák - A. Svoboda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - TRETERA Karel, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Po odchodu Čermáka už nebude Horní Újezd tak silný. Za mě výhra Lipníka.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích