3:3
(2:2)
19. J. Votava (p.)
33. M. Blatný (p.)
60. J. Votava (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Nových Syrovicích skončila dělbou bodů


Branky


17. M. Sosnar , 21. J. Houserek , 89. M. Procházka (p.) - 19. J. Votava (p.) , 33. M. Blatný (p.) , 60. J. Votava (p.)
19

Fotbalový zápas mezi týmy Nových Syrovic a Hrotovic přinesl divákům opravdu hodně emocí a vzrušení. Obě mužstva se střetla na hřišti a až do posledních okamžiků bojovala o každý balon, což se projevilo i na konečném výsledku, který skončil remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl dvě vyloučení a čtyři branky

Oba týmy nastoupili prvním jarním kole hnedka z ostra. V 11 byly po potočce vyloučení dva hráči. Za domácí celek Jakub Dubský a zahostijící Hrotovice Tomáš Ondráček. Oba týmy tak pokračovali po zbytek zápasu pouze v 10 hráčích. Branky na sebe však dlouho nenechali čekat a již v 17. minutě poslal domácí celek dovedetí kanonýr Miroslav Sosnar -1:0. Hosté však velmi rychle odpověděli, když si vysloužily pokutový kop který proměnil v 19. minutě hostující kapitán Jan Votava -1:1. Jenže o další dvě minuty později šli domácí opět do vedení a to zásluhou Jiřího Houserka -2:1. Hosté však zbraně nesložili a snažili se o rychlou odpověď. To se jim také nakonec podařilo, -2 když opět pokutového kopu vyrovnal ve 33. minutě Michal Blatný -2:2. První poločas tak nabídl velmi zajímavou podívanou a druhý poločas sliboval, že diváci kteří zamířili na stadion nebudou litovat, že v chladném počasí zavítali na toto utkání.

Hosté vstřelili všechny góly z penalt

Druhý poločas přinesl ještě větší vzrušení a dramatické momenty. Obě mužstva bojovala o vítězství a snažila se prosadit v útoku. Hrotovice se opět ujaly vedení v 60. minutě, když Jan Votava proměnil pokutový kop po faulu v pokutovém území domácích. Nicméně, Nové Syrovice neztratily naději na obrat a začaly útočit s ještě větší intenzitou. Jejich úsilí bylo odměněno v 89. minutě, kdy Milan Procházka proměnil pokutový kop a zajistil tak svému týmu zaslouženou remízu 3:3. Tento zápas byl skvělou ukázkou vášnivého fotbalu, který přináší radost všem fanouškům. Gratulujeme oběma týmům k bojovnému výkonu a děkujeme jim za skvělou podívanou.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: První jarní mistrovské utkání, ve kterém domácí Nové Syrovice přivítaly tým z Hrotovic, probíhalo za zimních podmínek, silného větru a na velice nerovném hřišti. Od 11´ hrály obě mužstva o 10 hráčích, kdy po menší potyčce vytáhl rozhodčí J. Dědek hned dvě červené karty naráz. V průběhu zápasu se hostům dařily samostatné průniky do velkého vápna, které byly třikrát zastaveny nedovoleným zákrokem a z nařízených penalt skórovali J. Votava v 19' a 60' a M. Blatný v 33'. Domácí naopak hrozili dlouhými balony do vápna, přičemž využívali silného větru. Díky tomu a troše štěstí v prvním poločase skórovali hned dvakrát. Od 60. minuty hosté drželi těsný náskok 2:3. Rozhodčí ale zřejmě cítil potřebu nabídnout alespoň jednu penaltu i domácím – tak se stalo minutu před koncem po sporném zákroku hostujícího stopera a domácí M. Procházka srovnal na konečných 3:3.



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Havelka [-] (70. M. Hejl [-] ) , J. Vlček [-] , J. Pojezný [-] , J. Houserek [-] , M. Havelka [-] (81. O. Sosnar [-] ) , J. Dubský [-] , M. Procházka [-] , J. Procházka [-] , M. Sosnar [-] , D. Růžička [-]

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - M. Blatný [-] (83. P. Padělek [-] ) , T. Ondráček [-] , M. Svoboda [-] (83. L. Nevtípil [-] ) , J. Petřek [-] (74. M. Mlejnek [-] ) , J. Votava [-] (71. F. Vala [-] ) , P. Hrobař [-] , M. Růžička [-] , F. Pekárek [-] , L. Škoda [-] , J. Hadraba [-] (70. Z. Kovář [-] )

ŽK: 30. M. Procházka , 32. J. Procházka , 32. M. Sosnar , 81. J. Pojezný - 66. J. Votava , 90. F. Pekárek . ČK: 11. J. Dubský - 11. T. Ondráček .
Hráči zápasu: J. Houserek - J. Votava .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - SUCHÁNEK Miroslav, FERDAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

V Syrovicích se hraje všem soupeřům špatně. Hrotovice na Syrovice neumí. Několik vzájemných zápasů skončilo remízou či výhrou Syrovic. Každá série jednou končí a já věřím, že si Hrotovice ze Syrovic odvezou 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů