D. Camara 67. (p.)
B. Durbin 89.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police slaví druhou jarní výhru


Branky


67. D. Camara (p.) , 89. B. Durbin
10

Police doma přivítala Červený Kostelec. Jednalo se tak o druhé derby týmů z okresu Náchod. Domácí byli celý zápas aktivnější, ale hosté jim nedali nic zadarmo. Zápas se rozhodoval až v poslední půlhodině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Police do zápasu vstoupila velmi aktivně a vytvářela si šance, ve většině případů však zakončení bylo velmi nepřesné. Když už domácí mířili přesně, tak hostujícího gólmana Středu zachránila branková konstrukce. O poločase se tak do šaten odcházelo za stavu 0:0.

Police zápas strhla na svoji stranu až v závěru

Na první branku čekali diváci až do 67. minuty, kdy nepohrdl pokutovým kopem Camara. Výhru domácích potvrdila v 89.minutě nová posila Brandon Douglas Durbin, který využil skvělého průniku a přesné přihrávky Jakuba Matějky.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda klubu: Díky umoudřenému počasí a obětavé práci Jirky Tauce, Ládi Kudláčka a mojí maličkosti jsme mohli okresní derby sehrát na velice slušné hrací ploše. K vidění byla snaha naších hráčů, co nejdříve skórovat do hostující sítě, ovšem zakončení bylo zbrklé, uspěchané a ve dvou případech zachránila hosty tyč. I druhý poločas byl ve znamení naší aktivity a mírný klid přinesla branka z pokutového kopu. Hosté chtěli s výsledkem ještě něco udělat, ale pojišťovací branka přináší tři body do tabulky.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: Domácí výhra je zasloužená a polickým musíme sportovně pogratulovat. Myslím, že to jeden z favoritů s námi neměl lehké a našim klukům jsem po zápase poděkoval za poctivý výkon. Trojice rozhodčích zvládla důrazné ale fér hrané utkání s přehledem.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - O. Fotr [-] (87. J. Klapkovský [-] ) , D. Camara [-] , P. Gilian [-] , M. Routek [-] , B. Durbin [-] , P. Franc [-] , O. Spišák [-] (55. M. Moravec [-] ) , S. Makarenko [-] (87. P. Topolnytskyi [-] ) , J. Matějka [-] , I. Lehkobyt [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - J. Čejchan [-] , D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , L. Hlava [-] , D. Veseleňák [-] (79. D. Vencl [-] ) , M. Srkal [-] , Z. Mudroch [-] (79. E. Wajsar [-] ) , J. Malina [-] (84. D. Hála [-] ) , P. Kratěna [-] , D. Vejman [-]

ŽK: 66. J. Škoda , 86. D. Hála , 87. E. Wajsar .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: Šob Aleš - FRYŠ Milan, VLACHÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Aleš Hašek
Tip experta: výhra domácích

Opět derby! S kádrem hráčů Police nemůžete myslet na prohru, to něco stojí i když jen 3 body, ale vyhrají a Červený Kostelec donutí k chybě v podobě vlastního gólu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích